Een greep uit het aanbod van All Waters Yachts

img

Super Van Craft 14.30

Varen in stijl met een klassiek motorjacht? Deze Super Van Craft heeft een luxueuze, tijdloze uitstraling. Het jacht kreeg een recente refit. Motorisatie: 2 volledig gereviseerde DAF 575 dieselmotoren met nieuw koelsysteem, buizen, leidingen en navigatie.

Aanbieder: All Waters Yachts
img

Catfish 1200

De perfecte kruiser om met twee lange tochten te maken, stijlvol interieur in kersenhout, alle comfort voor zorgeloos varen. Motorisatie: goed onderhouden Iveco Aifo 6-cylindermotor met 145 PK

Aanbieder: All Waters Yachts
img

Jeanneau Prestige 38S

Snelvarende en zeer ruime motorcruiser. Open schuifdak, grote kuip. Compleet uitgerust en in zeer goede staat. Plezier en comfort op alle wateren. Motorisatie: 2 krachtige Cummins QSD 4.2 dieselmotoren, samen goed voor 640 PK.

Aanbieder: All Waters Yachts
complete aanbod

All Waters Yachts


contact

versturen

All Waters Yachts

De koop of verkoop van een motorjacht vraagt aandacht, expertise en tijd. “All Waters” ontzorgt beide partijen zodat het plezier in de pleziervaart blijft. Flexibiliteit en service staan voorop.
Het aanbod is streng geselecteerd op de technische staat, onderhoudshistorie en netheid. Via All Waters netwerk zijn we altijd in staat te helpen bij het taxeren, technische keuringen, transport of gewenste wijzigingen aan het motorjacht.
Een bezichtiging met een potentiële koper is meer dan door het jacht wandelen, voor ons is het samen de meerwaarde ontdekken. Het gaat hier niet alleen over technieken of cijfers maar vooral ook de emotie bij het jacht. We kijken mee door uw ogen en staan klaar met advies.


Recensies, aanbevelingen, reviews en beoordelingen van All Waters Yachts

Nog geen beoordelingen/reviews


uw jachtmakelaar beoordelen

locatie All Waters Yachts

Route plannen

geef uw mening over onze website

versturen