Terug naar zoekresultaten

Cranchi Atlantique 40

€ 232.900
Cranchi Atlantique 40Cranchi Atlantique 40Cranchi Atlantique 40Cranchi Atlantique 40Cranchi Atlantique 40Cranchi Atlantique 40Cranchi Atlantique 40Cranchi Atlantique 40Cranchi Atlantique 40Cranchi Atlantique 40Cranchi Atlantique 40Cranchi Atlantique 40Cranchi Atlantique 40Cranchi Atlantique 40Cranchi Atlantique 40Cranchi Atlantique 40Cranchi Atlantique 40Cranchi Atlantique 40Cranchi Atlantique 40Cranchi Atlantique 40Cranchi Atlantique 40Cranchi Atlantique 40Cranchi Atlantique 40Cranchi Atlantique 40Cranchi Atlantique 40Cranchi Atlantique 40Cranchi Atlantique 40Cranchi Atlantique 40Cranchi Atlantique 40Cranchi Atlantique 40Cranchi Atlantique 40Cranchi Atlantique 40Cranchi Atlantique 40Cranchi Atlantique 40Cranchi Atlantique 40Cranchi Atlantique 40Cranchi Atlantique 40Cranchi Atlantique 40Cranchi Atlantique 40

Wilt u meer weten? Neem contact op met Particuliere verkoper.

+491634… Toon
Bouwjaar 2006
Materiaal Polyester
Lengte 13.13 m
Breedte 3.9 m

Een prachtige dame in unieke staat met. 2 x 370 PS Volvo Penta D6

Basisgegevens van de Cranchi Atlantique 40

 • Verkoper:Particuliere verkoper
 • Merk:Cranchi
 • Model:Atlantique 40
 • Motorisatie:Een prachtige dame in unieke staat met
 • Categorie:Motorjacht
 • Bouwjaar:2006
 • Materiaal:Polyester
 • Lengte:13.13 m
 • Breedte:3.87 m
 • Diepgang:110 cm
 • Variabele diepgang:Nee
 • Slaapplaatsen:4vast
 • Land: Nederland
 • Prijs:€ 232.900

Documenten

Algemeen

 • Opmerkingen:

  Bezoek onze website en krijg een onvergelijkbare indruk van het jacht. Ervaar dit prachtige schip in een virtuele 360-graden tour en zie de Cranchi in actie in een video. Aangevuld met talrijke, expressieve foto's krijgt u een unieke, realistische indruk.

  https://schneiderbraun.com/cranchi-atlantique-40/

  Deze Cranchi Atlantique 40 maakt indruk met zijn unieke, onvergelijkbare staat en uitgebreide uitrusting. Klim aan boord van dit prachtige jacht en ervaar pure ontspanning vanaf de allereerste seconde. Het geweldige binnenklimaat en de moderne apparatuur bieden een onbeschrijflijk feel-good pakket. Op de boeg nodigt een comfortabel zonnekussen u uit om te zonnebaden. De ruime zithoek en de elektrisch verstelbare tafel in de achterkuip zijn ideaal voor een maaltijd met uitzicht. Vanaf de ruime flybridge heeft u niet alleen alles in het zicht tijdens het cruisen, de geïntegreerde wet bar stelt u ook in staat om hier van uw sundowner te genieten. Binnen nodigt de lichte en vriendelijke salon u uit voor gezellige avonden. Dankzij de ruime zithoek kunnen deze ook in gezellig gezelschap worden doorgebracht. Twee treden leiden naar de grote kombuis, die geïntegreerd is in de open salon en een uniek gevoel van ruimte creëert. Uitgerust met een oven, een magnetron en voldoende opbergruimte voor potten en pannen, hoeft het u bij het koken aan niets te ontbreken. De eigenaarshut biedt een zeer hoog slaapcomfort dankzij de 7-zone koudschuimmatras uit 2019. Een en-suite badkamer met douche, talrijke opbergmogelijkheden en een extra tv ronden het feel-good pakket af. De gastenhut biedt twee comfortabele eenpersoonsbedden en heeft toegang tot de tweede badkamer van het schip.

  Technisch en visueel is de Cranchi Atlantique 40 in onberispelijke staat. De eigenaars hebben het schip steeds onderhouden en gemoderniseerd. Pas in 2019 zijn alle bekleding en gordijnen vernieuwd en is er een nieuw achterdekzeil en bijbehorende zonneschermen gemaakt. Een nieuwe generator, een hekschroef, de jacht controller en vele andere extra functies ronden dit geweldige pakket af. Met dit jacht ervaart u varen op een nieuw niveau.

  Wij zijn ook graag bereid uw boot te bemiddelen of u te ondersteunen in uw zoektocht naar uw nieuwe droomjacht. Overtuig uzelf van onze bijzondere oriëntatie en onze unieke prijs-prestatieverhouding. Bij ons heeft u een partner met water in het bloed.

  https://schneiderbraun.com/

  De verkoop vindt plaats voor rekening van een klant. Alle details zijn gebaseerd op informatie verstrekt door de eigenaar en worden niet gegarandeerd. Schneider & Braun Yacht Agentur aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid. Onder voorbehoud van voorafgaande verkoop en fouten voor deze aanbieding. De beschrijving dient slechts ter algemene identificatie van het vaartuig en vormt geen garantie in de zin van het kooprecht. Alleen de afspraken in het koopcontract zijn doorslaggevend.

 • Diepgang: 110 cm

Accommodatie

 • Stahoogte:
 • Slaapplaatsen: Vast: 4
Deze bootgegevens zijn mogelijk via een automatisch vertaalprogramma naar uw taal vertaald. Daarbij kunnen fouten ontstaan. Vraag de verkoper om volledige bootgegevens voordat u tot aanschaf overgaat.
Cranchi Atlantique 40

Cranchi Atlantique 40

€ 232.900