Terug naar zoekresultaten

Agder 840

€ 49.995 BTW Betaald
Agder 840Agder 840Agder 840Agder 840Agder 840Agder 840Agder 840Agder 840Agder 840Agder 840Agder 840Agder 840Agder 840Agder 840Agder 840Agder 840Agder 840Agder 840Agder 840Agder 840Agder 840Agder 840Agder 840Agder 840Agder 840Agder 840Agder 840Agder 840Agder 840Agder 840Agder 840Agder 840Agder 840Agder 840Agder 840Agder 840Agder 840

Wilt u meer weten? Neem contact op met Particuliere verkoper.

0628… Toon
Bouwjaar 1993
Materiaal Polyester
Lengte 8.60 m
Breedte 3.2 m

Yanmar 4JH2-UTE uit 1997, deze motor maakt deze Agder uniek. Meer vermogen laag verbruik en stil.. Van alle gemakken en comfort voorzien die Uw partner zo belangrijk vindt maar ook voorzien van alle hedendaagse techniek, wat jij graag wil. Dit is 'm

Basisgegevens van de Agder 840

 • Verkoper:Particuliere verkoper
 • Merk:Agder
 • Model:840
 • Motorisatie:Yanmar 4JH2-UTE uit 1997, deze motor maakt deze Agder uniek. Meer vermogen laag verbruik en stil.
 • Categorie:Motorjacht
 • Bouwjaar:1993
 • Materiaal:Polyester
 • Beleving: Familievakantie, Ondiepe wateren, Weekends op het water
 • Lengte:8.60 m
 • Breedte:3.20 m
 • Diepgang:80 cm
 • Variabele diepgang:Nee
 • Stahoogte binnen:185 cm
 • Slaapplaatsen:3vast, 2 extra
 • Land: Nederland
 • Prijs:€ 49.995 incl. BTW

Documenten

Algemeen

 • Opmerkingen:

  De mooiste en zeker de compleetste Agder 840 die er te koop is. zie PDF

  Vaarklaar en voor een redelijke najaars vraagprijs. Wil je de komende maanden gebruiken om het schip te leren kennen en hem je eigen te maken zodat je er in maart je eerste tochten mee kan gaan maken bel of mail dan nu!

  In de 5 jaar dat we onze Parel bezitten hebben we bijna alles onder handen genomen en is deze boot in een technisch en electrotechnische nieuwstaat en is er al veel aan stoffering vernieuwd. Naast alle zaken zoals hieronder beschreven is de motor een Yanmar 105pk turbo diesel wat deze boot zo,n fijne boot maakt om mee onder weg te zijn. Stil en zuinig maar ook in staat om tempo te maken tot 26 km/h. Goed onderhouden in een verzorgd motorruim. Daarnaast hebben we vele praktische zaken aangepast, zoals het maken van lades onder de banken, extra schot met isolatie in het motor ruim, Victron lader/omvormer met 240V En 12V usb aansluitingen verdeeld over de boot. Twee nieuwe Victron gel accu’s met samen 260Ah met monitor bij de stuurstand en bediening paneel. Nieuwe Victron AGM boegschroef accu. Alle instrumenten zijn van Raymarine en de boot is uitgerust met een stuurautomaat en een multifunction display Axiom+7 met Navionics kaart. Nieuwe koelkast met super laag verbruik. Tent begin van de zomer door een bedrijf professioneel laten reinigen en beschermen. En zo kan ik nog uren doorgaan. Er blijven uiteraard altijd things to do, maar dit schip  is een zeer compleet en zwaar gebouwd schip waar je zo mee op pad kunt. Aangezien wij er ook op de Noordzee mee langs de kust varen zitten er zaken op deze boot die we daarvoor noodzakelijk vonden en op de foto's kunnen staan maar die we mee nemen naar onze volgende boot. Wil je dat ze blijven dan heeft dit invloed op de vraagprijs. Ben je serieus geïnteresseerd en zoek je een compleet schip, neem dan gerust contact op.

 • Diepgang: 80 cm

Accommodatie

 • Stahoogte: 185 cm
 • Slaapplaatsen: Vast: 3 Extra: 2
 • Opmerkingen:

  De in het voorjaar ter vervanging geplaatste 4Kw Webasto met meerdere standen zal het gebruik van het schip het hele jaar mogelijk maken.

  Ruime rondzit met verstelbare tafel. In de laagste stand kan de rondzit met invulkussens (niet afgebeeld wel meegeleverd) om worden gebouwd tot een zeer ruime slaapgelegenheid voor twee volwassenen of meerdere kinderen. In de achtercabine is een twee persoonsbed met aan de andere kant een slaap plaats voor een kind. Onder dit bed is een ruime opbergruimte.

  Onder de rondzit zitten lades voor kleding (met verlichting) en de klep onder het voorste gedeelte van de bank geeft toegang tot een ruime berging voor opslag van eten en drinken. De voorste punt bied ruimte voor bijvoorbeeld beddegoed of de vulstukken van de rondzit.

  Verdeelt over de boot vindt je overal opbergruimte, en door de uitgedachte bouwwijze is alles goed gereikbaar.  

  De indelingen van de ruimtes maakt deze 28 voeter tot een van de bruikbaarste in zijn klasse. 

Motor en elektra

 • Opmerkingen:

  De Yanmar 4JH2-UTE is een zeer betrouwbare, zuinige en stille motor. De 105 Pk komen goed van pas als je op ruimer water vaart, het maakt het mogelijk stroom weg te varen of te reageren op naderende weersverandering. Onderhoud en gebruikskosten zijn echter niet anders dan van een lichtere motor.

  De gehele electra is op dit schip vervangen en vernieuwd. Dit maakt het mogelijk ook buiten havens gebruik te maken van alle gemakken aan boord. Of het nu gaat om koffie of thee maken een maaltijd opwarmen in de magnetron of TV kijken via internet of Digitenne het kan altijd.

  De twee accu's zijn in het voorjaar vervangen voor Victron Gel 120Ah en in recent heb ik de boegschroefaccu vervagen voor een Victron AGM 102Ah.

  De stroom voorziening is seperaat opgebouwd, wat in de praktijk betekend dat er permanente spanning en geschakelde spanning aanwezig is, uiteraard gezekerd op de accu's. Hierdoor kan de hoofdstroom worden uitgeschakeld maar blijven de koelkast, stromend water en WIFI router voor de beveiligings camera ed. werken via de permanente voeding. Middels eigen en/of in deze stroom voorziening opgenomen schakelaar is de hele boot spanningsloos te maken. 

  De Victron lader/omvormer multiplus compact 12V1600 is voorzien van een bedien paneel en uitleesscherm bij de stuurstand

Navigatie en elektronica

 • Opmerkingen:

  Het schip is voorzien van een Raymarine stuurautomaat (in overleg met afstands bediening) Dit maakt het langer onderweg zijn en varen op ruim water een stuk comfortabeler. Bij de stuurstand zit het bedienings paneel en tevens werkt hij samen met de Axiom zodat de boot een vooraf geplotte koers kan varen. Dock to Dock.

  Voor het navigeren zal de Axiom+7 voorzien van een kaart zorgdragen. Deze net nieuwe Multi function display van Raymarine is in het netwerk opgenomen en laat dus alle gegevens zien zoals snelheid diepte richting, stuurautomaat bedieng etc.

Uitrusting buitenom

 • Opmerkingen:

  Compleed met lijnen,Fenders en Anker.

  Het anker is opgeborgen in de punt die via een luik toegankelijk is. Daarnaast ligt hier de anker bal en is er voldoende ruimte voor andere zaken zoals lijnen ed.

  Deze Boot voorzien van een buiten douche met warm water en een dekwas installatie die in een opbergruimte van af het zwemplateau te bereiken is.

  Stroomaansluiting zit aan bakboord en de diesel en water vuldeksels zijn over beide zijden verdeelt.

Veiligheid

 • Opmerkingen:

  Opbergruimte voor zwemvesten onder de bank achter de stuurstand, waar ze snel te pakken zijn. Meerder brandblus apparaten verdeeld over de boot aanwezig, de dekwas installatie zit op de permanente stroomvoorziening en kan in nood ook gebruikt worden voor blussen.

  In de bilge zit een bilgepomp die uiteraard ook op de permante stroom voorziening is aangesloten en waarvan de bediening bij de stuurstand zit. Daarnaast zit er een hand bilge pomp in de boot die makelijk bereikbaar is.

  Een electronische dodemans knop kan om de pols of in je zak worden gedragen. Deze schakelt de motor uit mocht je van boord zijn gevallen of je om wat voor reden meer dan 15 meter van de boot verwijderd zijn geraakt. Met een druk op een knop bij de stuurstand wordt dit overrulled.

  Marifoon installatie is zeer goed aangelegd en heeft een groot bereik, in overleg kan de aanwezige AIS achterblijven, deze maakt het mogelijk andere schepen te zien op de Axiom en andere schepen en walstations zien U. 

Deze bootgegevens zijn mogelijk via een automatisch vertaalprogramma naar uw taal vertaald. Daarbij kunnen fouten ontstaan. Vraag de verkoper om volledige bootgegevens voordat u tot aanschaf overgaat.

Stuur de advertentie van de Agder 840 door naar een vriend

Versturen
Agder 840

Agder 840

€ 49.995 BTW Betaald