Terug naar zoekresultaten

Jachtwerf De Spil Utrecht Dipper 830

€ 64.850 BTW Betaald
Jachtwerf De Spil Utrecht Dipper 830Jachtwerf De Spil Utrecht Dipper 830Jachtwerf De Spil Utrecht Dipper 830Jachtwerf De Spil Utrecht Dipper 830Jachtwerf De Spil Utrecht Dipper 830Jachtwerf De Spil Utrecht Dipper 830Jachtwerf De Spil Utrecht Dipper 830Jachtwerf De Spil Utrecht Dipper 830Jachtwerf De Spil Utrecht Dipper 830Jachtwerf De Spil Utrecht Dipper 830Jachtwerf De Spil Utrecht Dipper 830Jachtwerf De Spil Utrecht Dipper 830Jachtwerf De Spil Utrecht Dipper 830Jachtwerf De Spil Utrecht Dipper 830Jachtwerf De Spil Utrecht Dipper 830Jachtwerf De Spil Utrecht Dipper 830Jachtwerf De Spil Utrecht Dipper 830Jachtwerf De Spil Utrecht Dipper 830Jachtwerf De Spil Utrecht Dipper 830Jachtwerf De Spil Utrecht Dipper 830Jachtwerf De Spil Utrecht Dipper 830Jachtwerf De Spil Utrecht Dipper 830Jachtwerf De Spil Utrecht Dipper 830Jachtwerf De Spil Utrecht Dipper 830Jachtwerf De Spil Utrecht Dipper 830Jachtwerf De Spil Utrecht Dipper 830Jachtwerf De Spil Utrecht Dipper 830Jachtwerf De Spil Utrecht Dipper 830Jachtwerf De Spil Utrecht Dipper 830Jachtwerf De Spil Utrecht Dipper 830Jachtwerf De Spil Utrecht Dipper 830Jachtwerf De Spil Utrecht Dipper 830Jachtwerf De Spil Utrecht Dipper 830Jachtwerf De Spil Utrecht Dipper 830Jachtwerf De Spil Utrecht Dipper 830Jachtwerf De Spil Utrecht Dipper 830Jachtwerf De Spil Utrecht Dipper 830Jachtwerf De Spil Utrecht Dipper 830Jachtwerf De Spil Utrecht Dipper 830Jachtwerf De Spil Utrecht Dipper 830Jachtwerf De Spil Utrecht Dipper 830Jachtwerf De Spil Utrecht Dipper 830Jachtwerf De Spil Utrecht Dipper 830Jachtwerf De Spil Utrecht Dipper 830Jachtwerf De Spil Utrecht Dipper 830Jachtwerf De Spil Utrecht Dipper 830Jachtwerf De Spil Utrecht Dipper 830Jachtwerf De Spil Utrecht Dipper 830Jachtwerf De Spil Utrecht Dipper 830

Wilt u meer weten? Neem contact op met Particuliere verkoper.

0622… Toon
Bouwjaar 2007
Materiaal Staal
Lengte 8.15 m
Breedte 3.1 m

Ligplaats Schepenkring Hattem: 4cylinder 62 pk Solé diesel met Python-drive en watergekoelde. Uniek instapklaar kajuitjacht/ luxe sloep ++ met ruime kuip en hel uiterlijk van een stoere luxe sleper, stalen schip, werf gebouwd, volledige opties

Basisgegevens van de Jachtwerf De Spil Utrecht Dipper 830

 • Verkoper:Particuliere verkoper
 • Merk:Jachtwerf De Spil Utrecht
 • Model:Dipper 830
 • Motorisatie:Ligplaats Schepenkring Hattem: 4cylinder 62 pk Solé diesel met Python-drive en watergekoelde
 • Categorie:Motorjacht
 • Bouwjaar:2007
 • Materiaal:Staal
 • Beleving: Dagje vaarplezier, Familievakantie, Ondiepe wateren
 • Lengte:8.15 m
 • Breedte:3.10 m
 • Diepgang:80 cm
 • Variabele diepgang:Nee
 • Stahoogte binnen:190 cm
 • Slaapplaatsen:2vast, 2 extra
 • Land: Nederland
 • Prijs:€ 64.850 incl. BTW

Documenten

Algemeen

 • Opmerkingen:

  Met z’n stijlsteven, rubberen stootrand rondom en geveegde kont denk je bij eerste aanblik aan een oud slepertje die door een liefhebber is opgeknapt. Maar schijn bedriegt. De Dipper 830 is een prachtig stalen schip uit 2007 (werf gebouwd, 1485 vaaruren) dat aan alle moderne eisen voldoet. Gering kruiphoogte (max 165 cm) waarmee met dit schip, waar lange tijd op kan worden verbleven, ook de kleine riviertjes met lage vaste bruggen goed te bevaren zijn.

  Voor in de punt is het gebruikelijke tweepersoonsbed met uitneembaar middenstuk, aan bakboord een afgesloten elektrisch toilet met daarachter een zekeringkast en doorvoer van de kabels naar de stuurstand, aan stuurboord een praktische pantry met goede bergruimte, een afgesloten afwasbak met draaikraan en een kookplaat waarvan de klep (Webasto) in neergeklapte stand als kachel fungeert. De trap naar de kuip dient tevens als bergruimte voor kleine spullen. Daarboven het 12-unit schakelbord, de radio/cd speler met buitenspeakers en een apart kastje voor de iPod met de favoriete muziek. Het geheel is afsluitbaar met twee klapdeuren. Uitstekend afgetimmerd met mahonie en een teak vloer met zwarte bies. Goed afsluitbare kasten en rustige verlichting, ventilatie met zonne-energie en een luik.


  In de kuip aan bakboord de stuurstand links met een heerlijk zittende design kuipstoel. In de hoek aan stuurboord een grote koelkist en verder doorlopende, comfortabele banken. En er is een grote tafel op telescopische poot, die met weinig bewegingen en kracht omgevormd kan worden tot een 2-4 persoons bed of zonnedek. Onder de tafel zitten vier uitklapbare poten, in de bakskisten drie losse plankdelen die tussen tafel en zitbanken passen. In het luik onder de tafel liggen - naast de roerstandaanwijzer, de stuurinrichting en ruimte voor een extra kratje bier - twee grote opvouwbare kussens voor op de tafel en klaar is het zonnebed. Buitendouche en dekwaspomp. De in zwart uitgevoerde dektent/cabrio kap is helemaal neerklapbaar en in geopende stand voorzien van drie uitritsbare ramen, zodat hij ook dienst kan doen als bimini als bescherming voor zon en regen. Er zit een op maat gemaakte wintertent bij en een rubberen stootrand rondom.

  De kielbalk is 12 mm, de spanten 6 mm, huidgangen, opbouw en dek 4 mm dik, het totale gewicht is 4.800 kg, aangedreven door een vier cylinder 62 pk Solé diesel met boegschroef, gekoppeld aan een Python-drive en watergekoelde smering op de schroefas. Drie tanks van ieder 110 ltr voor diesel, drinkwater en vuilwater. Het schip is zo stevig dat je de punt het strand op kunt varen om zo ook nog even de kinderen van de gasten te kunnen laten ravotten. Walstroom aansluiting, omvormer en vier accu’s, allemaal individueel op spanning controleerbaar. Het geheel heeft een CE keur categorie C.


  Het schip is robuust en zeer goed onderhouden. Het is eenvoudig te bedienen door één man of vrouw en loopt rustig en geluidsarm. Qua comfort heeft de Dipper 830 alle voordelen van een klein kajuitjacht, het vaart met het gemak van een flinke sloep en heeft het stoere uiterlijk van een luxe sleper.

 • Diepgang: 80 cm

Accommodatie

 • Stahoogte: 190 cm
 • Slaapplaatsen: Vast: 2 Extra: 2
 • Opmerkingen:

  Schip ligt in Hattem bij Schepenkring 

Deze bootgegevens zijn mogelijk via een automatisch vertaalprogramma naar uw taal vertaald. Daarbij kunnen fouten ontstaan. Vraag de verkoper om volledige bootgegevens voordat u tot aanschaf overgaat.

Stuur de advertentie van de Jachtwerf De Spil Utrecht Dipper 830 door naar een vriend

Versturen
Jachtwerf De Spil Utrecht Dipper 830

Jachtwerf De Spil Utrecht Dipper 830

€ 64.850 BTW Betaald