Terug naar zoekresultaten

Elegante Jonge Bakdekker In Klassiek Jasje! Bakdekker, Weekendkruiser

€ 74.500
Elegante Jonge Bakdekker In Klassiek Jasje! Bakdekker, WeekendkruiserElegante Jonge Bakdekker In Klassiek Jasje! Bakdekker, WeekendkruiserElegante Jonge Bakdekker In Klassiek Jasje! Bakdekker, WeekendkruiserElegante Jonge Bakdekker In Klassiek Jasje! Bakdekker, WeekendkruiserElegante Jonge Bakdekker In Klassiek Jasje! Bakdekker, WeekendkruiserElegante Jonge Bakdekker In Klassiek Jasje! Bakdekker, WeekendkruiserElegante Jonge Bakdekker In Klassiek Jasje! Bakdekker, WeekendkruiserElegante Jonge Bakdekker In Klassiek Jasje! Bakdekker, WeekendkruiserElegante Jonge Bakdekker In Klassiek Jasje! Bakdekker, WeekendkruiserElegante Jonge Bakdekker In Klassiek Jasje! Bakdekker, WeekendkruiserElegante Jonge Bakdekker In Klassiek Jasje! Bakdekker, WeekendkruiserElegante Jonge Bakdekker In Klassiek Jasje! Bakdekker, WeekendkruiserElegante Jonge Bakdekker In Klassiek Jasje! Bakdekker, WeekendkruiserElegante Jonge Bakdekker In Klassiek Jasje! Bakdekker, WeekendkruiserElegante Jonge Bakdekker In Klassiek Jasje! Bakdekker, WeekendkruiserElegante Jonge Bakdekker In Klassiek Jasje! Bakdekker, WeekendkruiserElegante Jonge Bakdekker In Klassiek Jasje! Bakdekker, WeekendkruiserElegante Jonge Bakdekker In Klassiek Jasje! Bakdekker, WeekendkruiserElegante Jonge Bakdekker In Klassiek Jasje! Bakdekker, WeekendkruiserElegante Jonge Bakdekker In Klassiek Jasje! Bakdekker, WeekendkruiserElegante Jonge Bakdekker In Klassiek Jasje! Bakdekker, WeekendkruiserElegante Jonge Bakdekker In Klassiek Jasje! Bakdekker, WeekendkruiserElegante Jonge Bakdekker In Klassiek Jasje! Bakdekker, Weekendkruiser

Wilt u meer weten? Neem contact op met Particuliere verkoper.

0621… Toon
Bouwjaar 2006
Materiaal Staal
Lengte 7.50 m
Breedte 2.6 m

Lombardini 40 PK, BJ 2006, slechts 700 vaaruren. Recent beurt gehad. Ook kopschroef aanwezig!. Ruime, moderne bakdekker (2006). Klassieke looks! Eerste eigenaar, uniek exemplaar in topconditie! Perfect voor dagje varen (8p!) of weekendje weg.

Basisgegevens van de Elegante Jonge Bakdekker In Klassiek Jasje! Bakdekker, Weekendkruiser

 • Verkoper:Particuliere verkoper
 • Merk:Elegante Jonge Bakdekker In Klassiek Jasje!
 • Model:Bakdekker, Weekendkruiser
 • Motorisatie:Lombardini 40 PK, BJ 2006, slechts 700 vaaruren. Recent beurt gehad. Ook kopschroef aanwezig!
 • Categorie:Motorjacht
 • Extra categorie:Klassiek/traditioneel motorjacht
 • Bouwjaar:2006
 • Materiaal:Staal
 • Beleving: Dagje vaarplezier, Familievakantie, Weekends op het water
 • Lengte:7.50 m
 • Breedte:2.60 m
 • Diepgang:80 cm
 • Variabele diepgang:Nee
 • Stahoogte binnen:220 cm
 • Slaapplaatsen:2vast, 2 extra
 • Land: Nederland
 • Prijs:€ 74.500

Documenten

Algemeen

 • Opmerkingen:

  Deze moderne bakdekker / bakdekkruiser is dé ideale bondgenoot om een dagje te varen en borrelen met vrienden, een weekendje eropuit te trekken met familie of gewoon even lekker in je eentje te genieten van de Nederlandse natuur en wateren.

   

  De ‘Aldgillis’ is een zeer mooie, complete en perfect onderhouden stalen bakdekker. Dit schitterende schip is werkelijk een uniek exemplaar, er is er maar 1 van gemaakt! Door de elegante lijnen en uitstraling kan je beslist rekenen op veel bewonderende blikken  van medewatersporters en omstanders.

   

  Het schip biedt veel (praktisch ingedeelde) ruimte en combineert dit met alle moderne gemakken (o.a. kopschroef), luxe facetten (keuken, toilet) en een geringe doorvaarthoogte zodat je nagenoeg onder alle bruggen door kan varen!

   

  IN HET KORT:

  - Bouwjaar 2006, eerste eigenaar, kuip met plek voor 8 personen, 4 slaapplaatsen;

  - Lengte 750 cm, breedte 260 cm, diepte 80 cm, doorvaarthoogte 220 cm;

  - 40PK Lombardini motor, slechts 700 vaaruren, kopschroef, keuken, toilet;

  - Zeer net onderhouden en compleet stalen schip. CE-C markering, topconditie!

   

  UITGEBREIDE OMSCHRIJVING

  De ‘Aldgillis’ is in 2006 gebouwd door een scheepswerf in Friesland met als doel om er een productiemodel van te maken. Door de invallende economische crisis destijds is dat plan echter nooit van de grond gekomen en heeft het schip tot en met 2016 enkel als demomodel voor op beurzen en shows gediend.

   

  Begin 2017 hebben mijn partner en ik het schip van de constructeur gekocht, waarmee we feitelijk pas de eerste eigenaar zijn. De motor heeft derhalve ook maar 700 vaaruren gemaakt. De reden achter de verkoop? De ‘Aldgillis’ is ons eerste schip en omdat mijn partner en ik verliefd zijn geworden op het leven op het water en het varen over de mooie rivieren en meren die Nederland te bieden heeft, willen we nu een stapje groter gaan om nog langere tochten te maken.

   

  Door haar formaat (7,50 meter lang, 2,60 meter breed), haar geringe doorvaarthoogte (2,20 meter) en fijne motorische eigenschappen (40 PK Lombardini motor plus kopschroef) is de ‘Aldgillis’ erg wendbaar, makkelijk te besturen en kan je nagenoeg onder alle bruggen door.

   

  De ‘Aldgillis’ heeft een officiële Europese CE-C markering, wat inhoud dat voldoet wordt aan alle wettelijke eisen met betrekking tot veiligheid, gezondheid en milieu. Naast de binnenwateren mag je met dit schip ook op de kustwateren varen. En dat verbreedt je horizon: een oversteek naar Texel of ‘buitenom’ naar Knokke is bijvoorbeeld ook mogelijk!

   

  OMSCHRIJVING

  De ‘Aldgillis’ is een zogenaamde bakdekker of bakdekkruiser, een scheepsmodel dat begin van de vorige eeuw in Friesland erg in trek was onder de ‘gegoede burgerij’, de upper class van Noord-Nederland zeg maar. Het schip biedt perfecte mogelijkheden om er een dagje of een weekend mee op uit te trekken.

   

  De open kuip met ruime zitbank en twee stoelen biedt plaats aan 8 personen, dus nodig gerust je vrienden en familie uit! Maar de zitbank is ook gemakkelijk te transformeren tot zonnedek, zodat je lekker samen kunt zonnebaden.

   

  In de kuip bevindt zich een koelkast en diverse kasten. Ook de zitbanken geven veel extra bergruimte, waar onder andere ook de motor in is onder gebracht. Een slimme beslissing van de bouwer, want hierdoor is er geen motorkist midden in het schip benodigd. En dat geeft extra (been)ruimte en maakt de ‘Aldgillis’ tot de ruimste in zijn klasse, meer dan een PTS26 of Rapsody!

   

  De kuip is tevens voorzien van een afritsbare tent, welke deels of geheel valt af te sluiten. Zo kan je naar gelang van het weer en temperatuur altijd beschut, warm en/of droog varen! Helemaal dicht/overkapt is de kuip overigens nog steeds op stahoogte.

   

  Ook de (verzonken) kajuit is gemaakt op stahoogte en biedt naast een keuken (wasbak, kookstel) en toilet ook een zitbank welke gemakkelijk tot een ligbed is om te bouwen. In totaal biedt het schip dus 4 slaapplaatsen. De kajuit biedt tevens veel bergruimte. Naast diverse kastruimte in de keuken, kan je ook de binnenzijde van de twee banken goed benutten.

   

  ONDERHOUD

  Zowel de scheepswerf als wij hebben de ‘Aldgillis’ netjes verzorgd en onderhouden. Zo heeft het schip altijd overdekt en verwarmd overwinterd. De romp is in 2014 opnieuw gespoten.  In 2017 is er vlak voor onze aankoop een nieuwe boegschroef gemonteerd.

   

  Nadat wij eigenaar zijn geworden in 2017 hebben we het schip netjes onderhouden.

  Zo is het onderwaterschip opnieuw geverfd en is er in de afgelopen winters een nieuwe laag anti-fouling en anodes opgezet. Ook het houtwerk binnen en buiten is voorzien van een aantal lagen nieuwe lak. In 2018 heeft de importeur van Lombardini (Romotech) de motor en gehele aandrijflijn een volledige beurt gegeven. Begin dit jaar (2020) zijn er twee nieuwe accu’s geplaatst aan boord en de tent opnieuw onderhouden (wassen, impregneren, stiksels vervangen). Het schip is dus in topconditie en zal je vele jaren onbezorgd vaarplezier geven!

   

  ALGEMEEN

  Type:                                                          bakdekkruiser

  Lengte:                                                      750 centimeter

  Breedte:                                                   260 centimeter

  Diepte:                                                      80 centimeter

  Doorvaarthoogte:                              220 centimeter

  Gewicht:                                                   circa 4000 kilogram

  Bouwjaar:                                               2006

  CE-markering:                                     C

  Romp materiaal:                                staal

  Rompvorm:                                           knikspant

  Stootlijst:                                                 ja

  Opbouw materiaal:                          staal / hout (mahonie)

  Afwerking kuip:                                  teakhout met gelakte lijfhouten

  Raammateriaal:                                  normaal glas

  Patrijspoorten:                                    roestvast staal

  Brandstoftank:                                    60 liter

  Drinkwatertank:                                60 liter

  Vuilwatertank:                                    60 liter

  Besturing:                                               hydraulisch stuurwiel

  Stuurstand:                                            binnen / buiten

   

  ACCOMMODATIE

  Aantal hutten/kajuit:                      1

  Hoogte kajuit:                                      167 centimeter

  Aantal slaapplaatsen:                     4 (2x 2 persoonsbed)

  Afmeting bed kajuit:                        195 x 195 centimeter

  Afmeting bed kuip:                           200 x 175 centimeter

  Interieur:                                                 mahonie, teakhout met gelakte lijfhouten

  Open kuip:                                              ja

  Tentkap:                                                  ja

  Hoogte tentkap:                                  205 centimeter

  Opensl. deur naar kuip:                 2 stuks plus hoofdluik

  Binnenverlichting:                            ja, halogeen

  Omvormer:                                            ja

  Keuken:                                                    ja

  Aanrechtblad:                                      kunststof

  Spoelbak:                                                roestvast stal

  Kooktoestel:                                          keramisch & 2-pits spiritus Origo 300

  Koelkast:                                                 ja

  Warm water:                                        ja

  Toilet:                                                        ja

  Toilet systeem:                                                      handmatig

   

  MOTOR EN AANDRIJFLIJN

  Merk motor:                                          Lombardini

  Type motor:                                          LDW 1404M

  Vermogen:                                              40 PK

  Bouwjaar motor:                               2006

  Brandstof:                                               Diesel

  Draaiuren:                                              700

  Aantal cilinders:                                 4

  Koeling:                                                    interkoeling met buitenwatersysteem

  Keerkoppeling:                                                     ZF Hurth

  Flexibele koppeling:                        ja

  Maximum snelheid:                         8 knopen, circa 14 kilometer/uur

  Kruissnelheid:                                     6 knopen, circa 11 kilometer/uur

  Aandrijving:                                          vaste schroef

  Schroefas:                                               watergesmeerd

  Schroef:                                                    3-blads rechtsdraaiend

  Besturing:                                               hydraulisch

  Boegschroef:                                         ja, elektrisch

  Acculader:                                              ja, Victron 15 ampere

  Waterdruksysteem:                         ja, elektrische pomp

  Waterboiler:                                         ja, Isotherm

  Boordspanning:                                  12 volt

  Startaccu:                                                72 ah

  Accessoireaccu:                                  105 ah

  Acculader:                                              Victron 15 ampere

  Omvormer:                                            ja

  Walstroom:                                            ja

  Walstroomkabel:                               ja

  Aardlekschakelaar:                          ja

  Massaschakelaar:                              ja

  Diodebrug:                                             ja

  Drinkwaterpomp:                             ja

  Bilgepomp:                                            ja

  Lenspomp:                                             ja

   

  INSTRUMENTEN

  Urenteller:                                              ja

  Toerenteller:                                        ja

  Temperatuurmeter:                        ja

  Oliedrukmeter:                                   ja

  Watertank meter:                              ja

  Brandstoftank meter:                     ja

  Motoralarm:                                          ja

   

   

  UITRUSTING

  Handreling:                                           roestvast staal

  Bolders:                                                    roestvast staal

  Kikkers:                                                    roestvast staal

  Stootlijst:                                                 roestvast staal

  Navigatieverlichting:                      ja

  Marifoon:                                                ja

  Brandblusser:                                      ja

  Walstroomaansluiting:                                    ja

  Zwemtrap:                                             ja

  Omvormer:                                            ja

  Stuurstoel:                                              ja

  Meevaardersstoel:                            ja

  Kussens:                                                  ja

  Hoorn:                                                       ja

  Fenders:                                                   ja

  Landvasten:                                           ja

  Vlag:                                                            ja

   

  Geïnteresseerd? Stuur me een mailtje (jeroen@objeqt.nl) of bel me gerust op 06-21541564. U bent altijd welkom voor een vrijbljvende bezichtiging of proefvaart!

   

   

 • Diepgang: 80 cm

Accommodatie

 • Stahoogte: 220 cm
 • Slaapplaatsen: Vast: 2 Extra: 2
Deze bootgegevens zijn mogelijk via een automatisch vertaalprogramma naar uw taal vertaald. Daarbij kunnen fouten ontstaan. Vraag de verkoper om volledige bootgegevens voordat u tot aanschaf overgaat.

Stuur de advertentie van de Elegante Jonge Bakdekker In Klassiek Jasje! Bakdekker, Weekendkruiser door naar een vriend

Versturen
Elegante Jonge Bakdekker In Klassiek Jasje! Bakdekker, Weekendkruiser

Elegante Jonge Bakdekker In Klassiek Jasje! Bakdekker, Weekendkruiser

€ 74.500