Terug naar zoekresultaten

Schiphuis Incl. Appartement NR.31 Met Garage En Eigen Parkeerplaats

onder bod BTW Betaald
Schiphuis Incl. Appartement NR.31 Met Garage En Eigen ParkeerplaatsSchiphuis Incl. Appartement NR.31 Met Garage En Eigen ParkeerplaatsSchiphuis Incl. Appartement NR.31 Met Garage En Eigen ParkeerplaatsSchiphuis Incl. Appartement NR.31 Met Garage En Eigen ParkeerplaatsSchiphuis Incl. Appartement NR.31 Met Garage En Eigen ParkeerplaatsSchiphuis Incl. Appartement NR.31 Met Garage En Eigen ParkeerplaatsSchiphuis Incl. Appartement NR.31 Met Garage En Eigen ParkeerplaatsSchiphuis Incl. Appartement NR.31 Met Garage En Eigen ParkeerplaatsSchiphuis Incl. Appartement NR.31 Met Garage En Eigen ParkeerplaatsSchiphuis Incl. Appartement NR.31 Met Garage En Eigen ParkeerplaatsSchiphuis Incl. Appartement NR.31 Met Garage En Eigen ParkeerplaatsSchiphuis Incl. Appartement NR.31 Met Garage En Eigen ParkeerplaatsSchiphuis Incl. Appartement NR.31 Met Garage En Eigen ParkeerplaatsSchiphuis Incl. Appartement NR.31 Met Garage En Eigen ParkeerplaatsSchiphuis Incl. Appartement NR.31 Met Garage En Eigen ParkeerplaatsSchiphuis Incl. Appartement NR.31 Met Garage En Eigen ParkeerplaatsSchiphuis Incl. Appartement NR.31 Met Garage En Eigen ParkeerplaatsSchiphuis Incl. Appartement NR.31 Met Garage En Eigen ParkeerplaatsSchiphuis Incl. Appartement NR.31 Met Garage En Eigen ParkeerplaatsSchiphuis Incl. Appartement NR.31 Met Garage En Eigen ParkeerplaatsSchiphuis Incl. Appartement NR.31 Met Garage En Eigen ParkeerplaatsSchiphuis Incl. Appartement NR.31 Met Garage En Eigen ParkeerplaatsSchiphuis Incl. Appartement NR.31 Met Garage En Eigen ParkeerplaatsSchiphuis Incl. Appartement NR.31 Met Garage En Eigen ParkeerplaatsSchiphuis Incl. Appartement NR.31 Met Garage En Eigen ParkeerplaatsSchiphuis Incl. Appartement NR.31 Met Garage En Eigen ParkeerplaatsSchiphuis Incl. Appartement NR.31 Met Garage En Eigen ParkeerplaatsSchiphuis Incl. Appartement NR.31 Met Garage En Eigen ParkeerplaatsSchiphuis Incl. Appartement NR.31 Met Garage En Eigen ParkeerplaatsSchiphuis Incl. Appartement NR.31 Met Garage En Eigen ParkeerplaatsSchiphuis Incl. Appartement NR.31 Met Garage En Eigen ParkeerplaatsSchiphuis Incl. Appartement NR.31 Met Garage En Eigen ParkeerplaatsSchiphuis Incl. Appartement NR.31 Met Garage En Eigen ParkeerplaatsSchiphuis Incl. Appartement NR.31 Met Garage En Eigen ParkeerplaatsSchiphuis Incl. Appartement NR.31 Met Garage En Eigen ParkeerplaatsSchiphuis Incl. Appartement NR.31 Met Garage En Eigen ParkeerplaatsSchiphuis Incl. Appartement NR.31 Met Garage En Eigen ParkeerplaatsSchiphuis Incl. Appartement NR.31 Met Garage En Eigen ParkeerplaatsSchiphuis Incl. Appartement NR.31 Met Garage En Eigen Parkeerplaats

Wilt u meer weten? Neem contact op met Melior Yachts.

+31(0)6 200… Toon
Bouwjaar 1997
Materiaal Overig
Lengte 15.10 m
Breedte 5.0 m

nvt. Schiphuis inclusief appartement, garage. Voorzien van zijsteigers aan beide zijden. Beveiligde entree terrein. Verkoop inclusief meubels en witgoed.

Basisgegevens van de Schiphuis Incl. Appartement NR.31 Met Garage En Eigen Parkeerplaats

 • Verkoper:Melior Yachts
 • Merk:Schiphuis Incl. Appartement NR.31
 • Model:Met Garage En Eigen Parkeerplaats
 • Scheepsnaam:nr.31
 • Motorisatie:nvt
 • Categorie:Motorjacht
 • Bouwjaar:1997
 • Materiaal:Overig
 • Beleving: Geschikt voor deelbezit, (Semi-)permanente bewoning
 • Lengte:15.10 m
 • Breedte:5 m
 • Diepgang:150 cm
 • Variabele diepgang:Nee
 • Doorvaarthoogte:500 cm
 • Land: Nederland
 • Te bekijken in verkoophaven/showroom: Ja
 • Prijs:onder bod
 • Accountmanager: Oscar Simonse

Documenten

Algemeen

 • Opmerkingen:

  Bezoek op afspraak. Telefoonnr. 06 2000 2312.
   

  Dit keurige schiphuis is van voorzien alle nodige voorzieningen die nodig zijn om uw boot netjes te kunnen onderhouden. 
  Betreft een vakantiewoning met garage en eigen waterhal eigen parkeerplaats aan de voorzijde. 

   

  Het keurig onderhouden terrein van Marina Jirnsum is afgesloten met een electrische schuivend hekwerk waarbij iedere schiphuis eigenaar een eigen sleutel/afstandsbediening van krijgt. Zo is dit een veilige plek om uw boot achter de laten. Met dit schiphuis bent u van alle gemakken voorzien en heeft u een prachtige plek in het hart van Friesland. Binnen een half uur varen bent u vanuit Jirnsum op bijvoorbeeld het Pikmeer of het Sneekermeer. 

   

  Dit schiphuis beschikt over een entree/hal met daarin een badkamer voorzien van toilet en douche. Aan de waterhal zijde is een voorziening voor water en electra. Het keurige woonhuis bevind zich op de 1e etage met een prachtig uitzicht over de Friese Boarne vlakbij de bekende Ald Schouw. 

  De aanlegplaats is voorzien van een zijsteiger aan beide zijden. De in- en uitgang van de ligplaats is voorzien van een electrisch bedienbare garagedeur.
  Afmetingen ligplaats waterhal:
  Breedte 4,6mtr
  Lengte 14,6mtr
  Hoogte 4,8mtr

  Verkoop inclusief meubels en witgoed.

  Kosten van de Marina (VVE) bedraagd ± €300 per jaar. 


  Klik hier voor meer informatie

 • Doorvaarthoogte normaal: 5 m
 • Diepgang: 150 cm

Accommodatie

 • Slaapplaatsen: Vast: 0
Deze bootgegevens zijn mogelijk via een automatisch vertaalprogramma naar uw taal vertaald. Daarbij kunnen fouten ontstaan. Vraag de verkoper om volledige bootgegevens voordat u tot aanschaf overgaat.

Stuur de advertentie van de Schiphuis Incl. Appartement NR.31 Met Garage En Eigen Parkeerplaats door naar een vriend

Versturen
Schiphuis Incl. Appartement NR.31 Met Garage En Eigen Parkeerplaats

Schiphuis Incl. Appartement NR.31 Met Garage En Eigen Parkeerplaats

onder bod BTW Betaald