Terug naar zoekresultaten

SANITY AIR© SANITY AIR©

prijs op aanvraag
SANITY AIR© SANITY AIR©SANITY AIR© SANITY AIR©SANITY AIR© SANITY AIR©SANITY AIR© SANITY AIR©SANITY AIR© SANITY AIR©SANITY AIR© SANITY AIR©SANITY AIR© SANITY AIR©SANITY AIR© SANITY AIR©SANITY AIR© SANITY AIR©SANITY AIR© SANITY AIR©

Wilt u meer weten? Neem contact op met Kriesels Shipbroker BV.

+31 (0)6-12… Toon
Bouwjaar 2021
Materiaal Overig
Lengte 2 m
Breedte 0.2 m

DE LUCHTKWALITEIT VERBETEREN ZONDER COMPLEXE INSTALLATIE *** MAAK DE LUCHT BINNEN CORONA VRIJ.

Basisgegevens van de SANITY AIR© SANITY AIR©

 • Verkoper:Kriesels Shipbroker BV
 • Referentie:B35
 • Merk:SANITY AIR©
 • Model:SANITY AIR©
 • Scheepsnaam:SANITY AIR©
 • Categorie:Beroepsschip
 • Bouwjaar:2021
 • Materiaal:Overig
 • Lengte:2 m
 • Breedte:0.18 m
 • Diepgang:5 cm
 • Variabele diepgang:Nee
 • Land: Nederland
 • Te bekijken in verkoophaven/showroom: Ja
 • Prijs:prijs op aanvraag

Documenten

Algemeen

 • Opmerkingen:

  KWALITEIT UIT EUROPA

  De OMS-i Sanity Air wordt in Europa gemaakt met Europese onderdelen en is voorzien van Europese certificeringen met kwalitatieve materialen in een robuuste behuizing. De UVC lamp is gemaakt door Signify (voorheen Philips Lighting).

  AEROSOLEN STERILISEREN

  UVC licht is een zeer effectief middel voor het doden van virussen en bacteriën. De medische wereld en drinkwaterzuiveringen gebruiken deze technologie al lange tijd, bijvoorbeeld voor het steriliseren van medische hulpmiddelen. In onze OMS-i Sanity Air zit een UVC lamp ingebouwd. Het UVC licht doodt de virussen die zich door de lucht bewegen. De lampen die wij gebruiken In de OMS-i Sanity Air worden gemaakt door Signify. Voorheen heette dit bedrijf  Phillips Lighting. Naast de UVC lamp zitten er ook filters in de OMS-i Sanity Air waarmee wij fijnstof en pollen uit de lucht kunnen halen. De OMS-i Sanity Air is gemaakt om de luchtkwaliteit te verbeteren. En tegelijk zorgen we dus voor virusvrije, veilige lucht.

  DE OPLOSSING IS EENVOUDIG

  U wilt toch ook gewoon warm binnen kunnen zijn zonder zorgen over mogelijke coronavirus deeltjes in de lucht? Het is tenslotte herfst, bijna winter. Het RIVM geeft ons het advies om zoveel mogelijk de ramen en deuren open te laten. Waarom? Omdat de lucht binnen verspreider is van het coronavirus. Het is inmiddels duidelijk dat aerosolen het transportmiddel zijn van virussen. Aerosolen zijn minuscule vochtdruppeltjes waarop virussen meeliften. De OMS-i Sanity Air zorgt voor lucht circulatie en zuigt de aerosolen aan. Binnen in de OMS-i sanity Air worden de aerosolen vrij gemaakt van het virus (d.m.v. UVC licht) en aan de andere kant komen de aerosolen er weer schoon uit. Zo eenvoudig kan het zijn.

  AANTOONBAAR VEILIG

  Met onze coronavirus indicator kunt u de luchtkwaliteit van uw binnenruimte controleren. De coronavirus indicator meet de aanwezige CO2, temperatuur en luchtvochtigheid. Deze 3 waarden zijn een indicator voor de mogelijke aanwezigheid van virussen. Als u een OMS-i Sanity Air volgens de richtlijnen heeft geïnstalleerd, dan kunt u er vanuit gaan dat de indicator schone en veilige lucht aangeeft. En dat is fijn, want daardoor kunnen kinderen weer gewoon in een warm klaslokaal zitten. En restaurantgasten of winkelklanten hoeven zich geen zorgen meer te maken over de luchtkwaliteit. Wilt u de luchtkwaliteit verbeteren? Bestel dan vandaag nog uw OMS-i Sanity Air en laat uw klanten, gasten en leerlingen weten dat de lucht bij u binnen schoon én veilig is.

  LAAT MENSEN NIET IN DE KOU STAAN

  De OMS-i Sanity Air beschikt over en krachtige UVC lamp waardoor het coronavirus wordt gedood. De OMS-i Sanity Air is hierdoor een ideale oplossing voor restaurants, spreekkamers, winkels, kantoren, aan boord van schepen, werkplaatsen etc., maar zeker ook klaslokalen en aula’s. En vergeet vooral niet de luchtkwaliteit in toiletruimtes te verbeteren. Omdat de lucht in toiletruimtes vaak vochtig is hebben aerosolen daar vrij spel. Tenzij we deze steriliseren met de OMS-i Sanity Air.

  CERTIFICERING

  Voor het ontwikkelen van de OMS-i Sanity Air is gebruik gemaakt van de nieuwste technologie. De componenten worden gemaakt in Europa. Ook wordt de assemblage in Europa uitgevoerd volgens de hoogste kwaliteitsnormen en met Europese certificeringen van efficiëntie, effectiviteit en veiligheid. Het jaarlijkse onderhoud wordt gedaan door OMS-i uit Leiden.

  Voor meer informatie kunt u contact op nemen of een email sturen naar :

  Kriesels Shipbroker BV

  René Kriesels

  Email: info@KShipbroker.com

  Mobiel : +31 (0)612-890610


  Klik hier voor meer informatie

 • Diepgang: 5 cm

Accommodatie

 • Slaapplaatsen: Vast: 0
Deze bootgegevens zijn mogelijk via een automatisch vertaalprogramma naar uw taal vertaald. Daarbij kunnen fouten ontstaan. Vraag de verkoper om volledige bootgegevens voordat u tot aanschaf overgaat.
SANITY AIR© SANITY AIR©

SANITY AIR© SANITY AIR©

prijs op aanvraag