Terug naar zoekresultaten

Enkhuizensloep Enkhuizen 744 Tender

€ 53.545 BTW Betaald
Enkhuizensloep Enkhuizen 744 TenderEnkhuizensloep Enkhuizen 744 TenderEnkhuizensloep Enkhuizen 744 TenderEnkhuizensloep Enkhuizen 744 TenderEnkhuizensloep Enkhuizen 744 TenderEnkhuizensloep Enkhuizen 744 TenderEnkhuizensloep Enkhuizen 744 TenderEnkhuizensloep Enkhuizen 744 TenderEnkhuizensloep Enkhuizen 744 Tender

Wilt u meer weten? Neem contact op met Enkhuizensloep B.V..

+31(0) 228 … Toon
Bouwjaar 2023
Materiaal Polyester
Lengte 7.44 m
Breedte 2.5 m

Diesel of elektrisch, Yanmar of Vetus, 170pk. Buitengewoon ruime tender met een innovatief interieur

Basisgegevens van de Enkhuizensloep Enkhuizen 744 Tender

 • Verkoper:Enkhuizensloep B.V.
 • Merk:Enkhuizensloep
 • Model:Enkhuizen 744 Tender
 • Motorisatie:Diesel of elektrisch, Yanmar of Vetus, 170pk
 • Categorie:Sloep
 • Bouwjaar:2023
 • Materiaal:Polyester
 • Beleving: Dagje vaarplezier, Familievakantie, Geschikt voor deelbezit, Grote groepen aan boord, Onderhoudsvrij, Ondiepe wateren, Snelvaren, Stil, elektrisch motorbootvaren, Trailerbaar, Weekends op het water
 • Lengte:7.44 m
 • Breedte:2.50 m
 • Diepgang:55 cm
 • Variabele diepgang:Ja
 • Doorvaarthoogte:115 cm
 • Land: Nederland
 • Te bekijken in verkoophaven/showroom: Ja
 • Prijs:€ 53.545 incl. BTW
 • Accountmanager: Vincent Stoop

Documenten

Algemeen

 • Opmerkingen:

  De Enkhuizen 744 Tender is een grote, buitengewoon ruime boot met een innovatief interieur. De 744 heeft een variabele diepgang, uitstekende wendbaarheid, een ruim en comfortabel interieur en vaareigenschappen die bij een modern ontwerp horen. Kortom een snelle boot met het comfort van de klassieke sloep.

  Ontwerp

  De Enkhuizen 744 is het derde model in onze lijn van tenders. Onze huisontwerper heeft een uiterst ruime tender ontworpen met een innovatief interieur. De karakteristieke eigenschappen van de Enkhuizen tender is volledig behouden in dit nieuwe model. De stoere stijlsteven, de prachtige zeeg en de buitengewoon stijlvolle spiegel met geïntegreerd zwemplateau en de hoogwaardige afwerking met massief teakhout zijn kenmerken van de Enkhuizensloep tenderlijn die zich duidelijk manifesteren in de Enkhuizen 744 Tender.

  Ongekende vaareigenschappen

  De rompvorm van de 744 nodigt uit voor het varen in een zeer breed scala aan vaargebieden. Door de geringe diepgang en de uitgekiende wijze waarop de romp het water los laat, trekt de boot weinig golven in ondiep water. Een boot met respect voor oevers en overige watersporters. Op groter water kan een hoge snelheid worden bereikt, zelfs met een geringe motorisatie, doordat de romp snel planeert. De geïntegreerde sprayrails buigt het buiswater af, zodat de inzittenden ook bij hoge snelheden droog blijven. Kortom, een boot waarmee een grote afstand in korte tijd en in alle comfort kan worden afgelegd.

  Comfort op hoog niveau

  De 744 wordt uitgerust met een robuust en veilig elektrisch systeem zodat alle moderne hulpmiddelen op een betrouwbare wijze geïntegreerd kunnen worden. De boot biedt voldoende ruimte om met 8 personen een lange tocht te maken. En uiteraard is de 744 uit te rusten met alle voorzieningen die een tocht tot echt genieten maken. Zo is er ruimte voor het inbouwen van een ruime koelkast, een wijnkoeler, kookgelegenheid, wasgelegenheid, kledingkastruimte, een tweepersoons bed en uiteraard een toiletvoorziening.

  Innovatief interieur

  Kenmerkend voor het interieur van een Enkhuizensloep is de wijze waarop de extra accessoires worden weggewerkt. Met behulp van hoogwaardig teakhout worden ze op het eerste gezicht onzichtbaar geïntegreerd in het interieur, dat daardoor ruim, overzichtelijk en veilig blijft. In het interieur van de 744 hebben we de lat nog iets hoger gelegd. Het vooronder is direct toegankelijk vanuit de kuip. Het kan worden uitgerust met een permanente, afsluitbare toiletvoorziening, kastruimte voor bijvoorbeeld regenkleding of als traditionele opslagruimte. De toegang tot het vooronder bevindt zich achter de voorbank. Die bank biedt normaal gesproken een riante zitplaats. Door het rugkussen weg te halen en het deurtje te openen wordt het vooronder zelfs voor de wat forsere persoon goed toegankelijk. Gebruikt u het vooronder niet, dan is de toegang weggewerkt achter de kussens van de bank.

  In het achterdek hebben we twee noviteiten verwerkt. Het eerste is een "fenderluik". Dit luik bevindt zich boven in het achterdek, recht achter de stuurman en biedt ruimte voor het opslaan van de fenders en lijnen. Op die manier zijn ze altijd snel voor handen, terwijl de kuip ruim en veilig blijft. De tweede noviteit bestaat uit een doorgang naar het zwemplateau. Normaal gesproken is de spiegel gesloten, zodat ook een achteropkomend zeetje niet voor onveilige situaties kan zorgen. In de spiegel zit een deurtje dat in opengeklapte toestand een ruime doorgang biedt vanuit de kuip naar het zwemplateau. Veilig, comfortabel en vrijwel niet zichtbaar als het niet in gebruik is.

  Veiligheid

  Net als bij iedere Enkhuizensloep, is ook bij de 744 bijzondere aandacht aan een veilige omgeving geschonken. Uiteraard voldoen al onze boten aan de CE-normering, maar daar houdt het niet op. Veiligheid wordt niet alleen bepaalt door een ontwerpcategorie. Veiligheid speelt met name een rol tijdens het normale gebruik van de boot. De 744 is uitgerust met een groot aantal veiligheidsverhogende standaardvoorzieningen. Zo worden de fenders via een ingenieus klik-systeem bevestigd aan de boot. Deze snap-on dekogen zorgen er voor dat uw fender altijd op de juiste hoogte hangt, dat er geen touwwerk los bungelt in de kuip en dat u hem razendsnel bevestigt.

  Een handig ingedeeld interieur met goed toegankelijke bergruimte en weggewerkte accessoires zorgt er voor dat er geen losse spullen in de kuip hoeven te slingeren. De vloer van de 744 is op twee niveaus gelegd: de stuurman zit hoog, de passagiers lager. Zo houdt de stuurman ook bij een volle kuip een optimaal overzicht over het vaargebied.

  De Enkhuizen 744 heeft brede instaptreden met goede, stevige steunmogelijkheden. En omdat we iedere Enkhuizensloep met de hand voor u bouwen, kunnen we desgewenst een extra instaphulp voor u monteren. Zo wordt niet alleen het varen, maar ook het in- en uitstappen veiliger.

  Persoonlijkheid

  Een Enkhuizensloep wordt op bestelling voor u persoonlijk gebouwd. Zodoende is iedere Enkhuizensloep uniek. Ook van de Enkhuizen 744 Tender zult u geen twee identieke exemplaren tegen komen. Een Enkhuizensloep wordt voor u gebouwd door de mensen waarmee u ook de overeenkomst sluit. Direct contact en een persoonlijke benadering zorgen er voor dat wij niet zo maar een boot bouwen, maar úw boot.


  Klik hier voor meer informatie

 • CE: C
 • CE max gewicht: 1.700 kg
 • Doorvaarthoogte normaal: 1,15 m
 • Variabele diepgang:
 • Diepgang: 55 cm

Accommodatie

 • Slaapplaatsen:
Deze bootgegevens zijn mogelijk via een automatisch vertaalprogramma naar uw taal vertaald. Daarbij kunnen fouten ontstaan. Vraag de verkoper om volledige bootgegevens voordat u tot aanschaf overgaat.
Enkhuizensloep Enkhuizen 744 Tender

Enkhuizensloep Enkhuizen 744 Tender

€ 53.545 BTW Betaald