Terug naar zoekresultaten

Jeanneau Sun 2000

€ 14.990 BTW Betaald
Jeanneau Sun 2000Jeanneau Sun 2000Jeanneau Sun 2000Jeanneau Sun 2000Jeanneau Sun 2000Jeanneau Sun 2000Jeanneau Sun 2000Jeanneau Sun 2000Jeanneau Sun 2000Jeanneau Sun 2000Jeanneau Sun 2000Jeanneau Sun 2000Jeanneau Sun 2000Jeanneau Sun 2000Jeanneau Sun 2000Jeanneau Sun 2000Jeanneau Sun 2000Jeanneau Sun 2000Jeanneau Sun 2000Jeanneau Sun 2000Jeanneau Sun 2000

Wilt u meer weten? Neem contact op met Easy Sail.

+31(0)6-21… Toon
Bouwjaar 2005
Materiaal Polyester
Lengte 6.64 m
Breedte 2.6 m

Mercury 4PK 2 takt buitenboordmotor, fijne lichtgewicht motor die prima loopt.. Zeer complete Jeanneau Sun 2000 met nieuw grootzeil en gekeurde wegtrailer. Prima zeiljacht, sportief en comfortabel. Goed onderhouden.

Basisgegevens van de Jeanneau Sun 2000

 • Verkoper:Easy Sail
 • Merk:Jeanneau
 • Model:Sun 2000
 • Motorisatie:Mercury 4PK 2 takt buitenboordmotor, fijne lichtgewicht motor die prima loopt.
 • Categorie:Zeiljacht
 • Bouwjaar:2005
 • Laatste refit:2023
 • Materiaal:Polyester
 • Beleving: Dagje vaarplezier, Familievakantie, Geschikt voor deelbezit, Onderhoudsvrij, Ondiepe wateren, Trailerbaar, Wedstrijdzeilen, Weekends op het water
 • Lengte:6.64 m
 • Breedte:2.55 m
 • Diepgang:30 cm
 • Variabele diepgang:Ja
 • Slaapplaatsen:4vast
 • Land: Nederland
 • Te bekijken in verkoophaven/showroom: Nee , Woudsend
 • Prijs:€ 14.990 incl. BTW
 • Accountmanager: André Miedema

Documenten

Commentaar eigenaar

'Ik heb de boot recent (najaar 2022) bij Easy Sail gekocht, helaas heb ik (weer) last gekregen van mijn rug waardoor ik dit zeiljacht veel eerder dan gepland weer weg moet doen. Ik heb er een nieuw grootzeil bij gekocht en een tandemasser wegtrailer op kenteken, daarnaast heb ik de boot professioneel laten aanpakken: eerst gereinigd rondom, daarna de romp in de wax, het onderwaterschip nieuwe antifouling en het midzwaard in de coating. Van binnen netjes gemaakt, ze ligt er prima bij. Ik beperk me voortaan tot meezeilen op een maatje groter, dat is beter voor mijn rug'.

Bekende gebreken

GEEN, zeiljacht is in prima staat.

Algemeen

 • Opmerkingen:

  Prachtige Jeanneau Sun 2000 met nieuw grootzeil, stevige trailer (tandemasser) op kenteken, nette kussens en natuurlijk ingebouwde fun….. Ja, want FUN is dit zeiljacht. De Sun 2000 is ideaal voor regatta zeilen, lekker tijdens de woensdagavond wedstrijden iedereen zoek zeilen, want in de juiste handen is deze Jeanneau een geduchte tegenstander….. zeg maar de Max Verstappen op het water. Maar….. dan wel eentje die ook van de natuur kan genieten. Door het kielmidzwaard val je net zo Easy droog op de Waddenzee. Ben je het racen zat, heb je die zeehonden op het Wad inmiddels ook wel gezien en heb je zin in een andere vaaromgeving….. dan zet  je de boot gewoon op de trailer die er ook bij zit. Zo rijd je naar de Middellandse Zee, mooi zeilen met bijna altijd mooi weer of je rijdt noordwaarts richting Oostzee. Kan allemaal. Dit zeiljacht is in zeer goede staat en staat in Woudsend op je te wachten, wel even vooraf een afspraak maken met onze makelaar want we zijn niet altijd, zeg maar eigenlijk nooit, aanwezig in Woudsend.

   

  Variabele dieogang, van 30 centimeter...... dat is een plasje water, tot 1,60. Bouwnummer C01112 B505.

   

  Deze Jeanneau Sun 2000 is helemaal compleet:

  - fenders
  - landvasten
  - zwemtrap
  - anker
  - navigatie verlichting
  - binnen verlichting
  - kooktoestel
  - spoelbakje
  - nette kussenset
  - tafel voor binnen zowel als in de kuip
  - omvormer
  - walstroom
  - accu
  - kompas
  - dieptemeter/log
  - marifoon
  - brandblusser
  en echt nog veel meer en meer en.........

   

  Dan de zeilen, het grootzeil is NIEUW, is er voorjaar 2023 opgekomen en slechts een paar keer gebruikt. Het oude grootzeil is nog aanwezig. Verder zit er een rol/reefsysteem voor de voorzeilen op de boot, voorzeil: genua en kleine fok. Alle lijnen lopen naar de kuip, dit zeiljacht is uitstekend solo te zeilen. Lieren, schoten, vallen, blokken: alles prima in orde. Voor zowel het voorzeil als het grootzeil is een keurige zeilhuik aanwezig.

   

  De motor is een lichtgewicht Mercury 4PK 2 takt motor met interne tank. Motor loopt goed en iis prima te gebruiken op het binnenwater. Wanneer je er de Waddenzee bijvoorbeeld mee op gaat adviseren wij een zwaardere motor.

   

  Recent is de boot professioneel gereinigd buitenom en is de romp in de wax gezet. Het onderwaterschip is weer strak gemaakt en in de antifouling gezet (voorjaar 2023). Het midzwaard is geschuurd en in de coating gezet. Deze Jeanneau Sun 2000 is in een zeer goede staat en direct vaarklaar. Er is voorjaar 2023 tevens een gekeurde (dus met kenteken) tandemas trailer aangeschaft voor de boot. Samen met het nieuwe grootzeil vorm dit een prachtige set. Helemaal compleet en ready to go. Gewoon een eerlijk, prima schip zonder problemen! Wanneer gewenst kan het schip op locatie afgeleverd worden.

   

  Kom kijken, ze ligt in Woudsend voor je klaar, wel even een afspraak maken!

   

  For our foreign visitors; we speak English, French like 'Allo Allo', und natürlich auch Deutsch.

   

  Deze advertentie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld, aan de inhoud er van kunnen echter geen rechten ontleend worden.

   


  Klik hier voor meer informatie

 • Variabele diepgang:
 • Diepgang: 30 cm

Accommodatie

 • Slaapplaatsen: Vast: 4
Deze bootgegevens zijn mogelijk via een automatisch vertaalprogramma naar uw taal vertaald. Daarbij kunnen fouten ontstaan. Vraag de verkoper om volledige bootgegevens voordat u tot aanschaf overgaat.
Jeanneau Sun 2000

Jeanneau Sun 2000

€ 14.990 BTW Betaald