Terug naar zoekresultaten

Nienke 2 AK

€ 18.950 BTW Betaald
Nienke 2 AKNienke 2 AKNienke 2 AKNienke 2 AKNienke 2 AKNienke 2 AKNienke 2 AKNienke 2 AKNienke 2 AKNienke 2 AKNienke 2 AKNienke 2 AKNienke 2 AKNienke 2 AKNienke 2 AKNienke 2 AKNienke 2 AKNienke 2 AKNienke 2 AKNienke 2 AKNienke 2 AKNienke 2 AKNienke 2 AKNienke 2 AKNienke 2 AKNienke 2 AKNienke 2 AKNienke 2 AKNienke 2 AKNienke 2 AKNienke 2 AKNienke 2 AKNienke 2 AKNienke 2 AKNienke 2 AKNienke 2 AKNienke 2 AKNienke 2 AKNienke 2 AKNienke 2 AKNienke 2 AKNienke 2 AKNienke 2 AKNienke 2 AKNienke 2 AKNienke 2 AKNienke 2 AKNienke 2 AKNienke 2 AKNienke 2 AKNienke 2 AKNienke 2 AKNienke 2 AKNienke 2 AKNienke 2 AKNienke 2 AKNienke 2 AKNienke 2 AK

Wilt u meer weten? Neem contact op met Easy Sail.

+31(0)6-21… Toon
Bouwjaar 1970
Materiaal Staal
Lengte 9.75 m
Breedte 2.8 m

Krachtige Mitsubishi inboard diesel, 4 cilinder met 55PK. Motor is goed onderhouden!. De Nienke 2, een klassieker op de Nederlandse wateren. Een prachtschip, in goede staat en zeer compleet. Ideaal voor het Wad en meer.

Basisgegevens van de Nienke 2 AK

 • Verkoper:Easy Sail
 • Merk:Nienke
 • Model:2 AK
 • Scheepsnaam:Narwal
 • Motorisatie:Krachtige Mitsubishi inboard diesel, 4 cilinder met 55PK. Motor is goed onderhouden!
 • Categorie:Zeiljacht
 • Bouwjaar:1970
 • Laatste refit:2023
 • Materiaal:Staal
 • Beleving: Dagje vaarplezier, Familievakantie, Geschikt voor deelbezit, Ondiepe wateren, (Semi-)permanente bewoning, Verre reizen, zeegaand, Weekends op het water
 • Lengte:9.75 m
 • Breedte:2.80 m
 • Diepgang:80 cm
 • Variabele diepgang:Ja
 • Doorvaarthoogte:1250 cm
 • Stahoogte binnen:195 cm
 • Slaapplaatsen:5vast, 1 extra
 • Land: Nederland
 • Te bekijken in verkoophaven/showroom: Nee , Lauwersoog
 • Prijs:€ 18.950 incl. BTW
 • Accountmanager: André Miedema

Documenten

Commentaar eigenaar

'En dan is het ineens tijd je schip te verkopen. Niet omdat ze niet meer bevalt na dik 35 jaar, maar omdat haar eigenaren inmiddels wat te oud aan het worden zijn. Het is een heel schip en we merken dat het door onze leeftijd en de ongemakken die daarbij horen lastiger wordt om haar in de goede staat te houden waarin ze nu verkeert. Het is daarom tijd haar door te geven aan een nieuwe eigenaar die er hopelijk ook heel lang van kan genieten. Wij zijn overigens de vierde eigenaar en hebben dit schip het langste in bezit gehad'.

Bekende gebreken

Goed onderhouden schip, nagenoeg zonder gebreken. Defect is het masttoplicht (brandt niet).

Algemeen

 • Opmerkingen:

  Een liefhebbersschip bij uitstek, dat is de Nienke 2 AK. Een ruim, fraai gelijnd stalen zeiljacht met dubbel midzwaard, dus heel Easy droogvallen op de Waddenzee. Ja, om te zien een prachtjacht, van binnen sfeervol en de Nienke 2 die wij voor jou in de aanbieding hebben is voorzien van een Mitsubishi Drinkwaard 4 cilinder diesel die 35PK levert, meer dan voldoende om eens een paar uur lang tegen de stroming van de Waddenzee op te boksen, mocht je je vergist hebben qua tij….. wat natuurlijk niet gaat gebeuren aangezien jij een liefhebber bent van de Nienke 2, jij bent een nautisch persoon met zoutwater in je aderen, jij droomt in zeemijlen en houdt van een mooi zeemansverhaal. De Nienke 2 kan natuurlijk op veel meer water varen dan alleen de Waddenzee, laat dat duidelijk zijn. Deze is gebouwd bij Wessel’s in Delfzijl en verkeert in een zeer goede staat, ze staat al sinds decennia iedere winter binnen en er is gewoon goed op gepast. Ben jij die liefhebber die met dit schip nog talloze vaaravonturen gaat beleven? Kom kijken, ze ligt in Lauwersoog op je te wachten, wel even bellen vooraf want we zijn niet altijd daar aanwezig.


  Deze Nienke 2 AK biedt veel comfort en ruimte. De achterkajuit is ideaal voor je privacy, ga zelf lekker voorin liggen en laat je gasten, kids of wie dan ook gebruik maken van de ruime achterkajuit. Verder is het schip de afgelopen jaren goed onderhouden, 'while we speak' wordt het dek weer met antislipverf bijgewerkt, het houtwerk gelakt (het schip heeft een stalen romp en dek en een houten kuip en kajuitopbouw alsmede mast). De motor heeft weer het jaarlijkse onderhoud gehad en er staat een nieuwe accu aan boord. Kortom, de boot is er klaar voor.

   

  Het is een plezierig compleet schip, dit is wat er zoal aan boord aanwezig is:

  - fender en landvasten
  - 2 x anker met ketting en lijn
  - 2 x een zwemtrap, dan kun je synchroon aan boord klimmen.......
  - pomptoilet Sealock in gescheiden ruimte
  - spoelbak met kraan
  - inhoud drinkwatertank 160 liter
  - kooktoestel Origo (spiritus of Bio ethanol)
  - binnenverlichting
  - verwarming Webasto (dieselkachel)
  - complete nette kussenset
  - Neptunus scheepsmatras in de punt (dat slaapt geweldig)
  - radio/cd speler met speakers
  en vast nog heel veel meer...............

   

  De uitrusting van het schip is ook uitstekend:

  - acculader Aquanautic
  - omvormer Aquanautic
  - walstroom aansluiting
  - brandblusser
  - bilge pomp
  - navigatieverlichting
  - Autohelm dieptemeter
  - Autohelm log
  - windmeter
  - kompas
  - marifoon Navman
  - GPS: Garmin GPS72
  - stuurautomaat Autohelm
  etc. etc. etc.

   

  Er is een fraaie kuiptent die aan de Sprayhood bevestigd wordt van Molenaar bij dit schip, er is een wintertent bij.

   

  De zeilgarderobe is goed op orde. De zeilen zijn allen van Molenaar en in goede staat. Er is een grootzeil met huik aanwezig, een botterfok met huik, een fok en een grote fok. Alle lijnen, schoten, vallen, lieren zijn prima in orde. Dit schip zeilt prima en is goed ook solo te handelen. Je kunt het schip door de botterfok en boegspriet op verschillende manieren tuigen al naaf gelang de omstandigheden en wens om bijvoorbeeld lekker sportief te zeilen.

   

  Qua motorisering staat er een welbekend Mitsubishi Drinkwaard 4 cilinder inboard diesel aan boord. Deze motor is zeer krachtig en betrouwbaar, levert 35PK. Er staan 2 accu's aan boord. De inhoud van de dieseltank is 80 liter, meer dan voldoende om een heel vaarseizoen mee te doen.

   

  Een prima zeiljacht, zwaar gebouwd en goed onderhouden, deze Nienke 2 AK genaamd 'Narwal' (er is een houtsnede van een Narwal onder de boegspriet geplaatst) is klaar voor een nieuwe enthousiaste eigenaar, begint het al een beetje te kriebelen? Kom kijken, ze ligt in Lauwersoog, Jachthaven Noordergat, op je te wachten. Wel even bellen vooraf.

   

  For our foreign visitors; we speak English, und natürlich auch Deutsch.

   

  Deze advertentie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld, aan de inhoud ervan kunnen echter geen rechten ontleend worden.

   

   


  Klik hier voor meer informatie

 • Doorvaarthoogte normaal: 12,5 m
 • Variabele diepgang:
 • Diepgang: 80 cm

Accommodatie

 • Stahoogte: 195 cm
 • Slaapplaatsen: Vast: 5 Extra: 1
Deze bootgegevens zijn mogelijk via een automatisch vertaalprogramma naar uw taal vertaald. Daarbij kunnen fouten ontstaan. Vraag de verkoper om volledige bootgegevens voordat u tot aanschaf overgaat.
Nienke 2 AK

Nienke 2 AK

€ 18.950 BTW Betaald