Terug naar zoekresultaten

Waarschip 725

€ 5.500 BTW Betaald
Waarschip 725Waarschip 725Waarschip 725Waarschip 725Waarschip 725Waarschip 725Waarschip 725Waarschip 725Waarschip 725Waarschip 725Waarschip 725Waarschip 725Waarschip 725Waarschip 725Waarschip 725Waarschip 725Waarschip 725Waarschip 725Waarschip 725Waarschip 725Waarschip 725Waarschip 725Waarschip 725Waarschip 725Waarschip 725Waarschip 725Waarschip 725Waarschip 725Waarschip 725Waarschip 725Waarschip 725Waarschip 725Waarschip 725Waarschip 725Waarschip 725

Wilt u meer weten? Neem contact op met Easy Sail.

+31(0)6-21… Toon
Bouwjaar 1978
Materiaal Hout
Lengte 7.25 m
Breedte 2.5 m

Yamaha 8PK 2 takt buitenboordmotor met werkschroef en externe tank. Betrouwbare motor.. Wie kent haar niet, het Waarschip 725. Prachtige lijn, goede sportieve zeileigenschappen en zoveel fun wanneer je er mee zeilt. Prima zeiljacht.

Basisgegevens van de Waarschip 725

 • Verkoper:Easy Sail
 • Merk:Waarschip
 • Model:725
 • Scheepsnaam:Pavane
 • Motorisatie:Yamaha 8PK 2 takt buitenboordmotor met werkschroef en externe tank. Betrouwbare motor.
 • Categorie:Zeiljacht
 • Bouwjaar:1978
 • Laatste refit:2021
 • Materiaal:Hout
 • Beleving: Dagje vaarplezier, Familievakantie, Graag zelf klussen/opknapper, Geschikt voor deelbezit, Ondiepe wateren, Snelvaren, Trailerbaar, Verre reizen, zeegaand, Wedstrijdzeilen, Weekends op het water
 • Lengte:7.25 m
 • Breedte:2.50 m
 • Diepgang:125 cm
 • Variabele diepgang:Nee
 • Slaapplaatsen:4vast
 • Land: Nederland
 • Te bekijken in verkoophaven/showroom: Ja
 • Prijs:€ 5.500 incl. BTW
 • Accountmanager: André Miedema

Documenten

Commentaar eigenaar

'Ik doe de Pavane weg omdat ik bij Easy Sail een prachtige Moody heb gekocht waarmee ik kan droogvallen op de Waddenzee en die net even wat meer comfort biedt, we worden allemaal ouder nietwaar?! Dit Waarschip heeft mij veel plezier opgeleverd, ze is ooit eigendom geweest van iemand binnen de Waarschippers Club en door mij flink aangepakt zodat ze weer klaar is voor een mooie toekomst. Ik heb er dit jaar nieuwe Molenaar zeilen (grootzeil en Genua 2) op laten maken, de lijnen vernieuwd en ben er het hele seizoen van onder de indruk geweest. Wat zeilt deze boot goed met het nieuwe tuig. Ik weet zeker dat jij als nieuwe eigenaar daar ook veel plezier aan gaat beleven'.

Bekende gebreken

Er is aan boord van een Waarschip altijd wel iets te doen. Gebreken op dit moment niet, behalve bij 2 ramen wat lekkage, niet veel maar toch. Er zit momenteel een wintertent overheen dus de boot blijft droog.

Algemeen

 • Opmerkingen:

  Voor de echte zeilers onder ons die een goed schip weten te waarderen, die snappen dat je soms wat concessies moet doen aan comfort om dat echte zeilgevoel te beleven. Van die zeilers die ook met windkracht 6 uitvaren en dan genieten van alles om hen heen. Zeilers van staal, de boot is van hout...... een Waarschip 725, de zogenaamde kwarttonner. Alles is al over deze zeiljachten geschreven dus wij houden het hier kort. Wat Easy Sail voor jou op de kant heeft staan is een zeer goed onderhouden Waarschip 725, is van een echte liefhebber geweest. De huidige eigenaar heeft er nieuwe zeilen opgezet die nog prachtig zijn, heeft er een trailer bij geregeld en nog veel meer. Deze houten dame is goed gebouwd, houtwerk is op orde (dat is wel eens anders bij wat oudere Waarschepen). Gewoon een werelddeal voor de liefhebber, voor die zeiler die met een big smile op een oor door de golven klieft, wind in het gezicht en gaan........ dat echte zeilen..... ja dat ervaar je natuurlijk het mooiste op een Waarschip.


  Dit Waarschip 725 heeft NIEUWE ZEILEN!!!!!!!!!!!!!!

   

  Ze wordt compleet vaarklaar afgeleverd, wat er zoal bij zit:

  - complete set NIEUWE zeilen: grootzeil en Genua 2  (Molenaar, bouwjaar zeilen 2022)
  - goed lopende 8 pk yamaha 2takt buitenboordmotor
  - NIEUWE motorbediening in de kuip
  - stuurautomaat Raymarine ST1000
  - NIEUWE accu
  - alle lopende lijnen NIEUW
  - redelijk tot goed teak dek
  - log en dieptemeter NIEUW
  - NIEUWE waterzak, 50 liter
  - cardanisch opgehangen kooktoestel
  - electrische bedrading NIEUW
  - selftailing lieren
  - Easylock valstoppers
  - prachtig kompas
  - inclusief prima stallingtrailer
  - fenders
  - anker met lijn
  - zwemtrap
  - navigatieverlichting
  - frisse kussenset in de kajuit
  - walstroom aansluiting
  - spoelbak met kraan
  - chemisch toilet
  - marifoon
  - binnenverlichting
  en ga zo maar door en door en door en..........


  Dit Waarschip 725 is in goede staat en direct vaarklaar. Ze zeilt geweldig met die NIEUWE ZEILEN, een ideale boot voor westrijd zeilen en meer.


  Qua onderhoud is ze recent flink aangepakt, nieuw geschilderd, houtwerk vernieuwd, electra vernieuwd en nog veel meer. Het is een Waarschip dus als je voor klaar bent kun jij bijna achterop wel weer beginnen maar de 'Pavane' is wel een eerlijk schip. Hier en daar wat plekjes maar goed, dat hoort er een beetje bij. Absoluut geen slechte boot. De huidige eigenaar heeft flink geïnvesteerd en daar kun jij je voordeel mee doen. Hij kocht bij Easy Sail een groot droogvallend zeiljacht en doet met toch wel wat pijn in zijn hart nu afstand van zijn mooie bootje. Ja...... de 'Pavane' wacht op een nieuwe schipper die net zo goed voor haar gaat zorgen en nog belangrijker: die er MEGA veel plezier aan gaat beleven. Hadden we al vermeld dat er NIEUWE ZEILEN opzitten? Ja.... ok..... bij deze dan nog een keer.


  Het Waarschip 725 'Pavane' staat in Jachthaven Lunegat te Dokkumer Nieuwe Zijlen op de kant en is daar uitsluitend op afspraak te bezichtigen.


  Deze advertentie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld, aan de inhoud er van kunnen echter geen rechten ontleend worden.


  For our foreign visitors; we speak English, und natürlich auch Deutsch.


   

   


  Klik hier voor meer informatie

 • Diepgang: 125 cm

Accommodatie

 • Slaapplaatsen: Vast: 4
Deze bootgegevens zijn mogelijk via een automatisch vertaalprogramma naar uw taal vertaald. Daarbij kunnen fouten ontstaan. Vraag de verkoper om volledige bootgegevens voordat u tot aanschaf overgaat.
Waarschip 725

Waarschip 725

€ 5.500 BTW Betaald