Terug naar zoekresultaten

Fairline 40 Flybridge

€ 49.890 BTW Betaald
Fairline 40 FlybridgeFairline 40 FlybridgeFairline 40 FlybridgeFairline 40 FlybridgeFairline 40 FlybridgeFairline 40 FlybridgeFairline 40 FlybridgeFairline 40 FlybridgeFairline 40 FlybridgeFairline 40 FlybridgeFairline 40 FlybridgeFairline 40 FlybridgeFairline 40 FlybridgeFairline 40 FlybridgeFairline 40 FlybridgeFairline 40 FlybridgeFairline 40 FlybridgeFairline 40 FlybridgeFairline 40 FlybridgeFairline 40 FlybridgeFairline 40 FlybridgeFairline 40 FlybridgeFairline 40 FlybridgeFairline 40 FlybridgeFairline 40 FlybridgeFairline 40 FlybridgeFairline 40 FlybridgeFairline 40 FlybridgeFairline 40 FlybridgeFairline 40 FlybridgeFairline 40 FlybridgeFairline 40 FlybridgeFairline 40 FlybridgeFairline 40 FlybridgeFairline 40 FlybridgeFairline 40 FlybridgeFairline 40 FlybridgeFairline 40 FlybridgeFairline 40 FlybridgeFairline 40 FlybridgeFairline 40 FlybridgeFairline 40 FlybridgeFairline 40 FlybridgeFairline 40 FlybridgeFairline 40 FlybridgeFairline 40 FlybridgeFairline 40 FlybridgeFairline 40 FlybridgeFairline 40 FlybridgeFairline 40 FlybridgeFairline 40 FlybridgeFairline 40 FlybridgeFairline 40 FlybridgeFairline 40 FlybridgeFairline 40 FlybridgeFairline 40 FlybridgeFairline 40 FlybridgeFairline 40 FlybridgeFairline 40 FlybridgeFairline 40 FlybridgeFairline 40 FlybridgeFairline 40 FlybridgeFairline 40 FlybridgeFairline 40 FlybridgeFairline 40 FlybridgeFairline 40 FlybridgeFairline 40 FlybridgeFairline 40 FlybridgeFairline 40 FlybridgeFairline 40 FlybridgeFairline 40 FlybridgeFairline 40 FlybridgeFairline 40 FlybridgeFairline 40 FlybridgeFairline 40 FlybridgeFairline 40 FlybridgeFairline 40 FlybridgeFairline 40 FlybridgeFairline 40 FlybridgeFairline 40 FlybridgeFairline 40 FlybridgeFairline 40 FlybridgeFairline 40 FlybridgeFairline 40 FlybridgeFairline 40 FlybridgeFairline 40 FlybridgeFairline 40 FlybridgeFairline 40 FlybridgeFairline 40 Flybridge

Wilt u meer weten? Neem contact op met Easy Sail.

+31(0)6-21… Toon
Bouwjaar 1979
Materiaal Polyester
Lengte 12.60 m
Breedte 4.0 m

Er staan 2 goedlopende Volvo Penta diesels in, 235PK, nouwjaar 1995, recent groot onderhoud!. Stoere ruime Fairline 40 Flybridge. Dit snelvarende motorjacht biedt heel veel mogelijkheden, vakantie, permanente bewoning, bedenk het maar!

Basisgegevens van de Fairline 40 Flybridge

 • Verkoper:Easy Sail
 • Merk:Fairline
 • Model:40 Flybridge
 • Scheepsnaam:Emlu
 • Motorisatie:Er staan 2 goedlopende Volvo Penta diesels in, 235PK, nouwjaar 1995, recent groot onderhoud!
 • Categorie:Motorjacht
 • Extra categorie:Speed- en sportboten
 • Bouwjaar:1979
 • Laatste refit:2021
 • Materiaal:Polyester
 • Beleving: Dagje vaarplezier, Familievakantie, Geschikt voor deelbezit, Grote groepen aan boord, Onderhoudsvrij, Ondiepe wateren, (Semi-)permanente bewoning, Snelvaren, Verre reizen, zeegaand, Weekends op het water
 • Lengte:12.60 m
 • Breedte:4.02 m
 • Diepgang:92 cm
 • Variabele diepgang:Nee
 • Stahoogte binnen:200 cm
 • Slaapplaatsen:4vast, 2 extra
 • Land: Nederland
 • Te bekijken in verkoophaven/showroom: Ja
 • Prijs:€ 49.890 incl. BTW
 • Accountmanager: André Miedema

Documenten

Commentaar eigenaar

Deze eigenaren hebben het schip een aantal jaren gehad, sinds 2018 en de wereld geïnvesteerd, ze komen uit Duitsland en geven aan dat ze het schip geweldig vinden maar door de reistijd naar het schip ze er te weinig gebruik van maken, reden verkoop is dan ook tijdgebrek, dit hebben ze niet helemaal goed ingeschat toen ze het schip bij ons (Easy Sail) destijds hebben aangeschaft.

Bekende gebreken

Voor zover bekend, geen grote gebreken, schip is goed varend. Belangrijk te melden is: de monteur die de afgelopen jaren veel aan dit schip heeft gewerkt/verbeterd is op de haven aanwezig en kan bij interesse vertellen wat hij allemaal gedaan heeft.

Algemeen

 • Opmerkingen:

  Even opletten, deze speedkruiser is niet voor iedereen weggelegd. Heb jij een haarstukje? Zet dat met ducktape op je hoofd vast. Heb je een kunstgebit, ducktape op je mond (al zal dat er wellicht wat vreemd uitzien). Ben jij van het gezellige omkeutelen op het water, bekijk het schip dat op deze site hierboven of hieronder staat. Heb je een bakfiets omdat je het milieu wil sparen....... dan is dit echt niet jouw boot. Voor wie dit schip wel is, voor haar/hem die met een bigsmile full power over de golven wil denderen. Voor hem/haar die van actie, avontuur en natuurlijk SPEED houden. Deze Fairline 40 heeft 2 dikke Volvo Penta diesels aan boord met elk 235PK. Dat wil wel hoor. Verder is het een goed onderhouden schip met 2 x een slaapcabine en 2 x een natte cel. De flybridge maakt het helemaal af. Een sportief schip waar de afgelopen jaren veel in is geïnvesteerd, ze is technisch dan ook in een prima staat. Je kunt er eventueel ook op wonen (er zit verwarming in uiteraard). De ruime kombuis en het fijne achterdek maken een verblijf aan boord hartstikke lekker. En..... niet bang zijn voor de dieselrekening, je kunt namelijk ook rustig varen. Maar voor de sportievelingen onder ons: dit is ze hoor, SPEED en POWER. Kom kijken, ze ligt in Dokkumer Nieuwe Zijlen aan de steiger.


  Er is de afgelopen jaren technisch veel vernieuwd aan dit schip! De motoren, 2 x Volvo Penta diesel, inboard, met 235PK per motor. Type: TAED60B, bouwjaar motoren 1995. Er staan 4 recente accu's aan boord, met lader uiteraard. De stuurpomp is vervangen, hydraulisch stuursysteem recent aangepakt. De elektra is recent flink nagelopen (was gedateerd). Stuurstand buiten werkt naar behoren, eenvoudig over te zetten naar de stuurstand binnen en weer naar buiten. Er staan 2 x 400 liter dieseltanks aan boord (filters etc. allemaal vernieuwd recent) en er is een 500 liter drinkwatertank. Uiteraard is er een walstroomaansluiting. Luxe is de dekwasinstallatie, das wel lekker hoor.


  Deze Fairline 40 Flybridge biedt heel veel binnenruimte. De indeling is als volgt, een groot achterdek met ruime bank, schuifdeuren naar de salon (gelijkvloers). De salon is licht, voorzien van nieuwe bekleding op de wanden (vinyl), er is veel opbergruimte. De huidige eigenaren hebben er een hoekbank in staan + een extra koelkast (ze houden van een drankje). Achterin de salon bevindt zich de verhoogde stuurstand van waaruit je een goed zicht hebt over het schip, de ruime bank biedt easy plaats aan 2 a 3 personen. Naast de stuurstand bevindt zich een korte trap naar het voorschip waar aan stuurboordzijde zich de ruime en goed uitgeruste kombuis zich bevindt. De kombuis heeft veel opbergruimte en dito werkruimte, een van de vorige eigenaren was kok van beroep en die heeft de kombuis tot een waar kookparadijs omgetoverd. Links van de kombuis bevindt zich aan stuurboordzijde een van de 2 slaapcabines. In deze kajuit bevinden zich 2 eenpersoonsbedden, lekker ruim, stahoogte en met eigen opbergruimte. In de punt vanzelfsprekend de eigenaarshut met ruim 2 persoonsbed, ruime kledingkast en een eigen natte cel met toilet en douche/wastafel. Tot slot aan stuurboordzijde tussen de eigenaarshut en de kombuis in de tweede natte cel aan boord, ook weer met toilet en douche/wastafel. We gaan we terug naar het achterdek waar zich de trap bevindt naar de flybridge. Op de flybridge bevindt zich de tweede stuurstand. Je hebt vanuit deze plek een prachtig uitzicht op het water om je heen en een uitstekend zicht op de boten om je heen. Uiteraard is er ruimte voor een zonnedek. Verder heeft het schip op het voordek alle ruimte van de wereld, de gangboorden zijn breed, de zeereling veilig hoog. Achterop bevindt zich ook nog eens een riant zwemplateau: ruimte in overvloed aan boord.


  Qua uitrusting is het prima toeven aan boord, alle te verwachten zaken zitten erop, alleen geen airco. De scheepsuitrusting is wat gedateerd qua apparatuur. Het meeste werkt wel maar een opfrisbeurt is wellicht wel een keer aan de orde, de boot vaart er niet minder om maar toch. Er is een elektrische ankerlier met ketting en anker (werkt prima).

   

  Onderhoud: technisch goed.
  Onderhoud: optisch, hier en daar wat kleine verbeterpunten


  Schip is 2 jaar terug op de wal geweest, de romp is gepoetst, anodes vervangen, nieuwe antifouling, onderhoud gepleegd aan de schroefassen.

   

  Over deze Fairline 40 kunnen we nog uren doorschrijven en praten. Het is beter gewoon langs te komen om dit stoere en ruime schip zelf te komen bekijken. Ze ligt in Dokkumer Nieuwe Zijlen, Jachthaven Lunegat in haar box en is daar uitsluitend op afspraak te bezichtigen.


  Deze advertentie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld, aan de inhoud ervan kunnen echter geen rechten ontleend worden.


  For our foreign visitors; we speak English, und natürlich auch Deutsch.

   


  Klik hier voor meer informatie

 • Diepgang: 92 cm

Accommodatie

 • Stahoogte: 200 cm
 • Slaapplaatsen: Vast: 4 Extra: 2
Deze bootgegevens zijn mogelijk via een automatisch vertaalprogramma naar uw taal vertaald. Daarbij kunnen fouten ontstaan. Vraag de verkoper om volledige bootgegevens voordat u tot aanschaf overgaat.
Fairline 40 Flybridge

Fairline 40 Flybridge

€ 49.890 BTW Betaald