Terug naar zoekresultaten

Cornish Crabber 22

€ 34.750 BTW Betaald
Cornish Crabber 22Cornish Crabber 22Cornish Crabber 22Cornish Crabber 22Cornish Crabber 22Cornish Crabber 22Cornish Crabber 22Cornish Crabber 22Cornish Crabber 22Cornish Crabber 22Cornish Crabber 22Cornish Crabber 22Cornish Crabber 22Cornish Crabber 22Cornish Crabber 22Cornish Crabber 22Cornish Crabber 22Cornish Crabber 22Cornish Crabber 22Cornish Crabber 22Cornish Crabber 22Cornish Crabber 22Cornish Crabber 22Cornish Crabber 22Cornish Crabber 22Cornish Crabber 22Cornish Crabber 22Cornish Crabber 22Cornish Crabber 22Cornish Crabber 22Cornish Crabber 22Cornish Crabber 22Cornish Crabber 22Cornish Crabber 22Cornish Crabber 22Cornish Crabber 22Cornish Crabber 22Cornish Crabber 22Cornish Crabber 22Cornish Crabber 22Cornish Crabber 22Cornish Crabber 22Cornish Crabber 22Cornish Crabber 22Cornish Crabber 22Cornish Crabber 22Cornish Crabber 22Cornish Crabber 22Cornish Crabber 22Cornish Crabber 22Cornish Crabber 22Cornish Crabber 22Cornish Crabber 22Cornish Crabber 22Cornish Crabber 22Cornish Crabber 22Cornish Crabber 22Cornish Crabber 22Cornish Crabber 22Cornish Crabber 22Cornish Crabber 22Cornish Crabber 22Cornish Crabber 22

Wilt u meer weten? Neem contact op met Easy Sail.

+31(0)6-21… Toon
Bouwjaar 1999
Materiaal Polyester
Lengte 8.20 m
Breedte 2.5 m

Yanmar 1GM10 inboard diesel, bouwjaar 2015, als NIEUW!. Een echte Cornish Crabber, ideaal voor ondiep water en door haar fraaie lijn een tijdloze verschijning. Echt een prachtboot. TOPSTAAT!

Basisgegevens van de Cornish Crabber 22

 • Verkoper:Easy Sail
 • Merk:Cornish
 • Model:Crabber 22
 • Scheepsnaam:Witte Raaf
 • Motorisatie:Yanmar 1GM10 inboard diesel, bouwjaar 2015, als NIEUW!
 • Categorie:Zeiljacht
 • Bouwjaar:1999
 • Materiaal:Polyester
 • Beleving: Dagje vaarplezier, Familievakantie, Onderhoudsvrij, Ondiepe wateren, Trailerbaar, Verre reizen, zeegaand, Weekends op het water
 • Lengte:8.20 m
 • Breedte:2.50 m
 • Diepgang:71 cm
 • Variabele diepgang:Ja
 • Doorvaarthoogte:850 cm
 • Stahoogte binnen:180 cm
 • Slaapplaatsen:4vast
 • Land: Nederland
 • Te bekijken in verkoophaven/showroom: Nee , Zoutkamp
 • Prijs:€ 34.750 incl. BTW
 • Accountmanager: André Miedema

Documenten

Commentaar eigenaar

'We hebben de Witte Raaf sinds 2000 in onze familie en ze lag altijd op Terschelling. Talloze keren hebben we de Waddenzee bevaren en zijn behoorlijk verknocht geraakt aan deze Cornish Crabber 22. We willen echter wat meer ruimte, een Crabber is geweldig maar ze staan niet bekend om hun enorme leefruimte. Omdat wijzelf iets ouder worden is comfort aan boord een dingetje geworden. De ene schipper is de andere niet dus wij zoeken iets groters. We dragen de Witte Raaf in zeer goede staat graag over'.

Bekende gebreken

GEEN!

Een punt van aandacht, de geluidsisolatie op het motorluik is niet meer zo netjes en er zitten lichte slijtage sporen op het draaghout van luik naar kajuit. Verder is alles aan boord prima in orde!

Algemeen

 • Opmerkingen:

  Ach jee….. wat een plaatje. Dit is toch werkelijk waar een juweeltje. Hier word je toch hebberig van. En wacht maar tot je de foto's ziet van de boot in actie op de Waddenzee, dan ben je verkocht hoor. Deze Cornish Crabber 22 is prachtig. Een zeiljacht met een fraaie lijn, technisch 100 punten, van binnen netjes, goede motor en met een groter vaargebied dan je zou denken. Ze zeilen met deze boten van Schotland naar Noorwegen, naar de Azoren, noem het maar op. Een compacte boot (dat is een makelaarsterm voor een kleine boot) met grootse daden. Magnifiek voor de Waddenzee, ze kan droogvallen (zitten wadpoten bij) en als het water dan weer opkomt begint de pret weer van vooraf aan, zeilen omhoog en gaan. Oerdegelijk gebouwd, onderhoudsarm en slim ontworpen. De Cornish Crabber 22 ‘Witte Raaf’ die Easy Sail aanbiedt is in topstaat en ligt te popelen in haar box om met jou het water op te gaan. Hebben? Stuur een mailtje en wij zijn snel.

  Deze Cornish Crabber 22 verkeert in een absolute nagenoeg nieuwstaat!

  Variabele diepgang met kielmidzwaard: 0,71 tot 1,50 diep.

  Stahoogte onder het schuifluik 1,80 verder gewoon lekker zitten.


  De 'Witte Raaf', want zo heet deze Crabber, is supercompleet:
  - fenders 4 stuks
  - landvasten
  - zwemtrap
  - anker met loodlijn
  - spoelbak met kraan
  - inhoud drinkwatertank 50 liter
  - kooktoestel
  - binnen verlichting
  - chemisch toilet
  - nieuwe kussenset
  - WADPOTEN: dus je kunt prima droogvallen op de Waddenzee
  - wintertent op maat gemaakt
   en nog veel meer.

  Qua uitrusting is het ook goed geregeld aan boord:
  - navigatie verlichting
  - kompas
  - dieptemeter
  - Ray Marine ST1000 stuurautomaat
  - marifoon
  - bilgepomp
  - brandblusser
  - acculader
  - omvormer
  - 12 volt aansluiting (handig voor je smartphone)

  Dan de motor, die is in 2015 vernieuwd en verkeert in absolute topstaat. Een heerlijke soepele krachtbron met weinig draaiuren. Er staat een Yanmar 1GM10 diesel aan boord die 9PK levert. De dieseltank heeft een inhoud van 54 liter, die vaar je niet zo snel leeg. Verder staan er 2 accu's aan boord, heeft de boot een vaste schroefas en is de elektra op orde.

  Gelukkig kunnen we het ook even over de zeilen gaan hebben nu, het is immers een zeiljacht. De zeilen zijn in zeer goede staat. Grootzeil (met gaffel) is ui 2019, de kluiver en fok zijn van 2010. Vallen, schoten. lijnen, stagen, rondhouten, alles in prima staat. Direct vaarklaar en belangrijker: direct zeilklaar. Alle lijnen lopen naar de kuip, de fok en kluiver hebben een rol/reefsysteem. Uiteraard zit er een nette zeilhuik bij voor over de giek.

  Je koopt dit schip van de tweede eigenaar, ze hebben dit schip sinds 2000 in bezit en zijn er altijd er zuinig op geweest. Zo staat ze 's winters altijd binnen, heeft ze in 2020 een nieuwe boegspriet gekregen en is het onderhoud altijd door professionals gedaan. Gewoon een zorgeloze boot die in absolute topstaat verkeert. Een plaatje, een juweeltje..... oh ja, dat hadden we al geschreven. Anyway, kom kijken, je bent welkom aan boord.

  Dit zeiljacht ligt in Zoutkamp, Jachthaven Hunzegat en is uitluitend op afspraak te bekijken.

  For our foreign visitors; we speak Englisch, und natürlich auch Deutsch.

  Deze advertentie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld, aan de inhoud ervan kunnen echter geen rechten worden ontleend.


   


  Klik hier voor meer informatie

 • Doorvaarthoogte normaal: 8,5 m
 • Variabele diepgang:
 • Diepgang: 71 cm

Accommodatie

 • Stahoogte: 180 cm
 • Slaapplaatsen: Vast: 4
Deze bootgegevens zijn mogelijk via een automatisch vertaalprogramma naar uw taal vertaald. Daarbij kunnen fouten ontstaan. Vraag de verkoper om volledige bootgegevens voordat u tot aanschaf overgaat.

Stuur de advertentie van de Cornish Crabber 22 door naar een vriend

Versturen
Cornish Crabber 22

Cornish Crabber 22

€ 34.750 BTW Betaald