Terug naar zoekresultaten

Huzar 30

€ 79.500 BTW Betaald
Huzar 30Huzar 30Huzar 30Huzar 30Huzar 30Huzar 30Huzar 30Huzar 30Huzar 30Huzar 30Huzar 30Huzar 30Huzar 30Huzar 30Huzar 30Huzar 30Huzar 30Huzar 30Huzar 30Huzar 30Huzar 30Huzar 30Huzar 30Huzar 30Huzar 30Huzar 30Huzar 30Huzar 30Huzar 30Huzar 30Huzar 30Huzar 30Huzar 30Huzar 30Huzar 30Huzar 30Huzar 30Huzar 30Huzar 30Huzar 30Huzar 30Huzar 30Huzar 30Huzar 30Huzar 30Huzar 30Huzar 30Huzar 30Huzar 30Huzar 30Huzar 30Huzar 30Huzar 30Huzar 30Huzar 30Huzar 30Huzar 30Huzar 30Huzar 30Huzar 30

Wilt u meer weten? Neem contact op met Easy Sail.

+31(0)6-21… Toon
Bouwjaar 2009
Materiaal Polyester
Lengte 9.10 m
Breedte 3.1 m

Plezierig rustig lopende Beta Marine diesel, 3 cilinder, 18PK, goed onderhouden en betrouwbaar.. Bijzonder fraaie Huzar 30 met hefkiel en vlakke bodem, dus droogvallen is een eitje. Een heerlijk zeilende, goed uitgeruste alleskunner. Prachtjacht!

Basisgegevens van de Huzar 30

 • Verkoper:Easy Sail
 • Merk:Huzar
 • Model:30
 • Scheepsnaam:Curilon 2
 • Motorisatie:Plezierig rustig lopende Beta Marine diesel, 3 cilinder, 18PK, goed onderhouden en betrouwbaar.
 • Categorie:Zeiljacht
 • Bouwjaar:2009
 • Materiaal:Polyester
 • Beleving: Dagje vaarplezier, Familievakantie, Geschikt voor deelbezit, Onderhoudsvrij, Ondiepe wateren, (Semi-)permanente bewoning, Verre reizen, zeegaand, Wedstrijdzeilen, Weekends op het water
 • Lengte:9.10 m
 • Breedte:3.10 m
 • Diepgang:70 cm
 • Variabele diepgang:Ja
 • Doorvaarthoogte:1300 cm
 • Stahoogte binnen:195 cm
 • Slaapplaatsen:6vast
 • Land: Nederland
 • Te bekijken in verkoophaven/showroom: Nee , Lauwersoog
 • Prijs:€ 79.500 incl. BTW
 • Accountmanager: André Miedema

Documenten

Commentaar eigenaar

'Wij hebben altijd heel veel plezier beleefd aan het zeilen met deze Huzar 30. Wij zijn de eerste eigenaren en intensief betrokken geweest bij de bouw destijds van dit zeiljacht. De ruimte aan boord, de zeileigenschappen en natuurlijk het makkelijke droogvallen maken van dit schip echt fijne boot. We hebben veel mooie avonturen beleefd met de Curilon 2 maar stoppen nu uiteindelijk toch met zeilen, teveel andere bezigheden en we worden er niet jonger op. Samen met Easy Sail zoeken we een nieuwe enthousiaste eigenaar die net zoveel van deze boot gaat houden als wij dat doen. Je hebt er een prima zeilschip aan'.

Bekende gebreken

Dit schip is in topstaat, geen gebreken dus!

Wel is er een aandachtspuntje, het raampje boven de kombuis lekt soms een heel klein beetje.

Algemeen

 • Opmerkingen:

  Een prachtjacht, een absoluut juweel, een droomschip, echt een heerlijk schip. Deze Huzar 30 Offshore is een geweldig zeiljacht, goed gebouwd, fraai gelijnd, compleet uitgerust en meer dan goed onderhouden. Zo’n boot waar je eigenlijk niks aan hoeft te doen, behalve haar kopen natuurlijk. Het schip verkeert in meer dan goede staat, is uiteraard zonder gebreken of verbeterpunten en klaar voor een nieuwe schipper.

   

  De Huzar 30 is een schip met een ophaalbare kiel (diepgang 0,70 tot 1,30) en heeft een vlakke bodem. Ideaal om droog te vallen op de Waddenzee. Het schip is in 2009 gebouwd en in het bezit van de eerste eigenaren die er het Wad, de Noordzee en de Oostzee mee bevaren hebben (natuurlijk ook de prachtige Nederlandse binnenwateren, met 0,70 diepgang kom je echt overal). Een heerlijke boot met veel binnenruimte en alles even mooi en netjes afgewerkt. Het is een beetje een dooddoener iets ‘zo goed als nieuw’ te noemen…. maar ja, dat is deze Huzar 30 wel.

   

  En..... het is een plezierig compleet schip, wat te denken van:

  - Plastimo kooktoestel met oven, 's ochtends warme broodjes bakken, zalig toch?!

  - Spoelbak met kraan

  - Boiler, dus altijd warm water

  - Een complete natte cel met douche!

  - Vuilwatertank aan boord (inhoud 39 liter)

  - Drinkwatertank, plezierig groot met 110 liter

  - Led verlichting op het hele schip

  - Jabsco pomptoilet

  - Waeco koelkast

  - Audio met speakers van Pioneer

  - Webasto verwarming

  - 12 volt en USB aansluiting, handig om je mobiele apparaten mee op te laden bijvoorbeeld

  - Horren voor alle ramen, je houdt het ongedierte dus Easy buiten

  en ga zo maar door, gewoon hartstikke compleet.

   

  Dan de uitrusting, ook gewoon weer alles wat je nodig hebt:

  - Fenders en landvasten

  - Zwemtrap die in de spiegel wordt opgeborgen (erg fraai)

  - Rocna anker met 15 meter voorloopketting en 20 meter lijn

  - 2 Elektrische lieren (anker en zeilen): Quick Aries

  - Navigatieverlichting

  - Kompas

  - Omvormer

  - Acculader en walstroomaansluiting

  - Dieptemeter en Log: Raymarine ST40

  - Windmeter: Raymarine ST40

  - Marifoon: Raymarine 55E-DSC klasse D

  - GPS: Garmin 72H

  - Stuurautomaat: Raymarine TP32

  - Bilgepomp

  - Brandblusser

  - Trilens radarreflector

  - AIS ontvanger en Multiplexer tbv. laptopnaviagatie

  en ongetwijfeld nog wat zaken die hier nu even niet bijstaan.

   

  Qua motorisering is het zoals je mag verwachten bij een recent jacht. Er staat een uitstekend lopende Beta Marine inboard diesel aan boord, 3 cilinders die 18PK levert. Aandrijving geschiedt middels een vaste schroef. De dieseltank heeft een inhoud van 40 liter, die vaar je niet zo snel leeg met deze zuinige, soepele motor. Er staan 3 recente accu's aan boord VMF Green System.Wat plezierig is aan deze Beta Marine is de rustige/stille loop, even motoren is net zo leuk als het zeilen met deze Huzar 30.

   

  Dan de zeilen, het is tenslotte een zeiljacht. De zeilen zijn van 2009 en in prima staat. Er zit een grootzeil bij en een grote fok, totaal zeiloppervlak is 40m2 . Uiteraard is dit schip voorzien van een rol/reefsysteem voor het voorzeil. Alle lijnen, vallen, schoten etc. zijn in goede staat. Er zit een handig lazyjack systeem op de giek en in combinatie met het rol/reefsysteem kun je haar heel Easy solo zeilen, alle lijnen zijn namelijk ook vanuit de kuip te bedienen. Een extraatje waar je heel blij van zult worden is dat er een elektrische lier is geplaatst (naast de 3 handlieren), dat is een luxe hoor, je wilt straks nooit meer zonder. Dit schip is uitgerust met een goedwerkende maststrijk installatie. Mast, giek, stagen, puttingen: alles zoals het hoort!

   

  De Huzar 30 die wij hier aanbieden is de laatst gebouwde in haar serie. Alle ervaringen van eerdere jachten zijn gecombineerd in de Curilon 2, want zo heet ze. Met recht een goed en slim doordacht schip dat nog helemaal aan het begin van haar leven staat, ze is pas 11 jaar oud. Wil jij de komende 20 jaar zonder gedoe varen dan is deze Huzar 30 een absolute kandidaat.

   

  Dus…. zoek jij een zeiljacht met een onbeperkt vaargebied, dat in topstaat verkeert en waarmee je ook die prachtige Waddenzee kunt bezeilen? HEBBES! Deze Huzar 30 Offshore is het allemaal. Kom kijken, ze ligt in Lauwersoog (momenteel in de winterstalling).
   

  Bezichtiging uitsluitend op afspraak.

   

  For our foreign visitors; we speak English, und natürlich auch Deutsch.

   

  Deze advertentie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld, aan de inhoud ervan kunnen echter geen rechten ontleend worden.

   


  Klik hier voor meer informatie

 • Doorvaarthoogte normaal: 13 m
 • Variabele diepgang:
 • Diepgang: 70 cm

Accommodatie

 • Stahoogte: 195 cm
 • Slaapplaatsen: Vast: 6
Deze bootgegevens zijn mogelijk via een automatisch vertaalprogramma naar uw taal vertaald. Daarbij kunnen fouten ontstaan. Vraag de verkoper om volledige bootgegevens voordat u tot aanschaf overgaat.

Stuur de advertentie van de Huzar 30 door naar een vriend

Versturen
Huzar 30

Huzar 30

€ 79.500 BTW Betaald