Terug naar zoekresultaten

Mulder & Rijke Kajuitsloep

€ 19.500 BTW Betaald (€ 22.500)
Mulder & Rijke KajuitsloepMulder & Rijke KajuitsloepMulder & Rijke KajuitsloepMulder & Rijke KajuitsloepMulder & Rijke KajuitsloepMulder & Rijke KajuitsloepMulder & Rijke KajuitsloepMulder & Rijke KajuitsloepMulder & Rijke KajuitsloepMulder & Rijke KajuitsloepMulder & Rijke KajuitsloepMulder & Rijke KajuitsloepMulder & Rijke KajuitsloepMulder & Rijke KajuitsloepMulder & Rijke KajuitsloepMulder & Rijke KajuitsloepMulder & Rijke KajuitsloepMulder & Rijke KajuitsloepMulder & Rijke KajuitsloepMulder & Rijke KajuitsloepMulder & Rijke KajuitsloepMulder & Rijke KajuitsloepMulder & Rijke KajuitsloepMulder & Rijke KajuitsloepMulder & Rijke KajuitsloepMulder & Rijke KajuitsloepMulder & Rijke KajuitsloepMulder & Rijke KajuitsloepMulder & Rijke KajuitsloepMulder & Rijke KajuitsloepMulder & Rijke KajuitsloepMulder & Rijke KajuitsloepMulder & Rijke KajuitsloepMulder & Rijke KajuitsloepMulder & Rijke KajuitsloepMulder & Rijke KajuitsloepMulder & Rijke KajuitsloepMulder & Rijke KajuitsloepMulder & Rijke KajuitsloepMulder & Rijke KajuitsloepMulder & Rijke KajuitsloepMulder & Rijke KajuitsloepMulder & Rijke KajuitsloepMulder & Rijke KajuitsloepMulder & Rijke KajuitsloepMulder & Rijke KajuitsloepMulder & Rijke KajuitsloepMulder & Rijke KajuitsloepMulder & Rijke KajuitsloepMulder & Rijke Kajuitsloep

Wilt u meer weten? Neem contact op met Easy Sail.

+31(0)6-21… Toon
Bouwjaar 1950
Materiaal Polyester
Lengte 8.50 m
Breedte 2.5 m

Een in 2008 gereviseerde Albin 2 cilinder benzine motor, 12PK. Goed geventileerd, loopt prachtig!. Wat een plaatje is deze sloep. Het is een onverwoestbare Mulder & Rijke omgebouwde polyester reddingssloep met een prachtige lijn. Topstaat!

Basisgegevens van de Mulder & Rijke Kajuitsloep

 • Verkoper:Easy Sail
 • Merk:Mulder & Rijke
 • Model:Kajuitsloep
 • Scheepsnaam:Oars
 • Motorisatie:Een in 2008 gereviseerde Albin 2 cilinder benzine motor, 12PK. Goed geventileerd, loopt prachtig!
 • Categorie:Sloep
 • Extra categorie:Motorjacht
 • Bouwjaar:1950
 • Laatste refit:2018
 • Materiaal:Polyester
 • Beleving: Dagje vaarplezier, Familievakantie, Geschikt voor deelbezit, Ondiepe wateren, Trailerbaar, Weekends op het water
 • Lengte:8.50 m
 • Breedte:2.50 m
 • Diepgang:100 cm
 • Variabele diepgang:Nee
 • Doorvaarthoogte:160 cm
 • Stahoogte binnen:190 cm
 • Slaapplaatsen:2vast
 • Land: Nederland
 • Te bekijken in verkoophaven/showroom: Nee , Leeuwarden
 • Prijs:€ 19.500 incl. BTW
 • Accountmanager: André Miedema

Documenten

Commentaar eigenaar

'De afgelopen 12 jaar heb ik heerlijk met de 'Oars' gevaren en geklust. De boot is nu in zo'n topstaat dat ik eigenlijk niks meer te klussen heb en dat vind ik eigenlijk wel jammer. Klussen is voor mij minstens zo'n deel van de watersport als varen dat is. Ik ben dus op zoek naar een nieuw project en laat de 'Oars' over aan een andere liefhebber. Over de benzine motor, deze loopt geweldig en ik heb de motor goed geventileerd staan, volkomen veilig dus en lekker stil, laat je daar niet door afschrikken'.

Bekende gebreken

Geen, absoluut geen.

Mochten we er eentje vinden dan gaat de eigenaar waarschijnlijk dezelfde dag nog aan de slag met een rood hoofd want dan zou hij iets gemist hebben.....hetgeen niet zo is. Dit schip is zonder te overdrijven in topstaat.

Algemeen

 • Opmerkingen:

  Bizar mooie onverwoestbare Mulder en Rijke reddingssloep. Ja, wat een geweldige sloep is dit. Dit is echt met afstand een van de mooiste omgebouwde reddingssloepen in Nederland. Een prachtig gelijnde polyester romp met een houten dek en opbouw, alles in perfecte staat en solide afgewerkt. In de kajuit is het ruim (stahoogte zelfs) en comfortabel, in de kuip is het met mooi weer lekker toeven. De motor is een als nieuwe Albin inboard op benzine, deze motor is goed geventileerd (dus veilig) en hoort gewoon in zo’n sloep. Op naar het grote genieten. De lijn van deze sloep, de opbouw, het fraaie dek. Prachtig. En er is meer. De huidige eigenaar houdt van gadgets en mooie spullen, deze sloep heeft een soundsystem dat normaal in luxe jachten wordt geplaatst bijvoorbeeld. En er is nog veel meer fraais te verkennen, kom kijken naar deze beauty en vaar er mee weg (wel eerst even afrekenen….. dat dan weer wel).

   

  Zoek je een sloep met aandacht voor detail, dan is deze kajuitsloep van Mulder en Rijke helemaal jouw ding!


  Direct vaarklaar!

   

  De polyester romp en houten opbouw verkeren in topstaat. Het schip ligt altijd in een boothuis dus die blijft absoluut mooi. Ligplaats is eventueel wel over te nemen...... tenminste wanneer je in de buurt van Leeuwarden wil gaan varen. Van binnen prachtig met heel veel moderne snufjes, zo staat er een geluidsinstallatie in..... ik durf te wedden dat je hem zo luxe thuis niet hebt, echt geweldig. De huidige eigenaar heeft alles, echt alles, aangepakt en in topstaat gebracht. Niet klussen maar varen. De motor, een originele Albin 2 cilinder inboard op benzine met 12PK, loopt als een zonnetje, is door de jaren heen compleet gereviseerd, zo'n beetje alles aan de motor is aangepakt. Recent is de dynamo van het type dynastart (dat is een dynamo en startmotor in een) compleet gereviseerd. Ook is de boot en motor dit voorjaar (2023) helemaal nagekeken, starten/lopen/varen/genieten.


  Sinds de eigenaar dit schip in 2008 heeft aangekocht heeft hij de hele boot vernieuwd. De motor, een goedlopende Albin 2 cilinder benzine motor, is in 2008 gereviseerd en verkeert in topstaat, inhoud brandstoftank 40 liter. De pakkingen van de motor zijn recent vernieuwd, ontsteking en cabarateur gereviseerd, goede ventilatie in de motorruimte die in 2019 helemaal is aangepakt. Alle elektra aan boord is in 2019 vernieuwd, nieuwe accu's, nieuwe omvormer, nieuwe walstroomaansluiting, zonnepaneel, motor een grote beurt en ga zo maar door. Zoveel vernieuwd, niet normaal meer. In 2022 is de boot voor het laatst uit het water geweest, ze is toen voorzien van een nieuwe laag antifouling, zie foto's.

   

  Echt een plaatje! Ligplaats in Leeuwarden in een boothuis is in overleg over te nemen,.

   

  Compleet uitgevoerd, plezierige binnenruimte. geschikt voor weekenden en vakanties op het water en door de ruime kuip ook meer dan uitstekend te gebruiken als traditionele sloep. Het leuke aan deze boot is dat je er waanzinnig veel complimenten voor krijgt wanneer je ermee vaart, een echte eyecatcher. Iedereen vindt het schip leuk en wil weten wat de historie is, aan sociale contacten geen gebrek met deze Mulder & Rijke sloep.


  Heb je interesse in deze zo goed als nieuwe (eigenlijk beter dan nieuwe) kajuitsloep die een fraaie lij heeft en heel veel binnenruimte (geschikt voor vakantie met zeker 2 personen), kom dan kijken, ze ligt in Leeuwarden in haar boothuis en is op afspraak te bezichtigen. Zo'n mooi schip, dat moet je gezien hebben.

   

  For our foreign visitors; we speak English, und natürlich auch Deutsch.


  Deze advertentie is met de grootst mogelijke zorg opgesteld, aan de inhoud ervan kunnen echter geen rechten worden ontleend.

   

   


  Klik hier voor meer informatie

 • Doorvaarthoogte normaal: 1,6 m
 • Diepgang: 100 cm

Accommodatie

 • Stahoogte: 190 cm
 • Slaapplaatsen: Vast: 2
Deze bootgegevens zijn mogelijk via een automatisch vertaalprogramma naar uw taal vertaald. Daarbij kunnen fouten ontstaan. Vraag de verkoper om volledige bootgegevens voordat u tot aanschaf overgaat.
Mulder & Rijke Kajuitsloep

Mulder & Rijke Kajuitsloep

€ 19.500 BTW Betaald (€ 22.500)