Terug naar zoekresultaten

Parker Seal 27

€ 12.950 BTW Betaald
Parker Seal 27Parker Seal 27Parker Seal 27Parker Seal 27Parker Seal 27Parker Seal 27Parker Seal 27Parker Seal 27Parker Seal 27Parker Seal 27Parker Seal 27Parker Seal 27Parker Seal 27Parker Seal 27Parker Seal 27Parker Seal 27Parker Seal 27Parker Seal 27Parker Seal 27Parker Seal 27Parker Seal 27Parker Seal 27Parker Seal 27Parker Seal 27Parker Seal 27Parker Seal 27Parker Seal 27Parker Seal 27Parker Seal 27Parker Seal 27Parker Seal 27Parker Seal 27Parker Seal 27Parker Seal 27Parker Seal 27Parker Seal 27Parker Seal 27Parker Seal 27Parker Seal 27Parker Seal 27Parker Seal 27Parker Seal 27Parker Seal 27Parker Seal 27Parker Seal 27Parker Seal 27Parker Seal 27Parker Seal 27Parker Seal 27Parker Seal 27Parker Seal 27Parker Seal 27Parker Seal 27Parker Seal 27Parker Seal 27

Wilt u meer weten? Neem contact op met Easy Sail.

+31(0)6-21… Toon
Bouwjaar 1984
Materiaal Polyester
Lengte 8.23 m
Breedte 2.8 m

Prima Nanni 2.5HE inboard diesel die 14PK levert, bouwjaar 1993. Goed onderhouden.. Dit is een meer dan praktisch zeiljacht door zijn hefkiel, diepgang slechts 40cm. Verder alles in goede staat, een mooi gelijnd, goed zeilend schip!

Basisgegevens van de Parker Seal 27

 • Verkoper:Easy Sail
 • Merk:Parker
 • Model:Seal 27
 • Scheepsnaam:Qua Vadis
 • Motorisatie:Prima Nanni 2.5HE inboard diesel die 14PK levert, bouwjaar 1993. Goed onderhouden.
 • Categorie:Zeiljacht
 • Bouwjaar:1984
 • Laatste refit:2016
 • Materiaal:Polyester
 • Beleving: Dagje vaarplezier, Familievakantie, Geschikt voor deelbezit, Onderhoudsvrij, Ondiepe wateren, Trailerbaar, Verre reizen, zeegaand, Wedstrijdzeilen, Weekends op het water
 • Lengte:8.23 m
 • Breedte:2.82 m
 • Diepgang:40 cm
 • Variabele diepgang:Ja
 • Stahoogte binnen:185 cm
 • Slaapplaatsen:5vast
 • Land: Nederland
 • Te bekijken in verkoophaven/showroom: Nee , Lauwersoog
 • Prijs:€ 12.950 incl. BTW
 • Accountmanager: André Miedema

Documenten

Commentaar eigenaar

'Ik heb dit schip in 2014 gekocht van de tweede eigenaar, een Duitse mevrouw die het schip zelf  in Engeland heeft opgehaald toen ze het op haar beurt weer kocht van de eerste eigenaar. Zij heeft er altijd goed op gepast, net als ikzelf overigens. Samen hebben we de boot overgevaren van Duitsland naar Lauwersoog. Een mooie tocht over het Wad en de Noordzee. Dit zeiljacht zeilt echt heel plezierig, goed voorspelbaar en met een behoorlijke snelheid. Ieder jaar vernieuw ik de antifouling en laat ik de boot droog overwinteren. Doordat ik recent een boerderijtje heb gekocht gaat daar echter nu al mijn tijd in zitten en ligt de boot veel te veel stil. Dat is zonde, vandaar dat ze dan ook nu te koop is gekomen'.

Bekende gebreken

Geen, schip verkeert technisch in een goede staat, optisch heel behoorlijk zowel van binnen als buiten. Een risicoloze boot dit klaar is voor een nieuwe eigenaar/schipper.

Algemeen

 • Opmerkingen:

  ‘Onbekend maakt onbemind’ zegt men wel eens. Dat gaat zeker op voor deze Parker Seal 27, had jij daar ooit van gehoord? Bij Easy Sail kennen we heel wat boten maar deze was eerlijk gezegd ook nieuw voor ons. Het is een in Engeland gebouwde 27 voeter met hefkiel. Diepgang van 40 centimeter naar 1,80. Dus droogvallen is heel Easy, maar ook zeilen op groot water met harde wind. Echt een waanzinnig gaaf en slim schip, een mirakel waarom daar niet veel meer van zijn gemaakt. Van binnen plezierig ruim met stahoogte, een toilet in gescheiden ruimte, groot 2 persoonsbed in de punt en een fijne salon met navigatiehoek en kombuis. Er staat een goed onderhouden inboard diesel in en de zeilen zijn in prima staat. Typisch zo’n zeiljacht met een nagenoeg onbeperkt vaargebied. Een prachtjacht. Hebben? Kom kijken, ze ligt in Lauwersoog op je te wachten.

   

  Dit zeiljacht wordt uiteraard helemaal compleet en vaarklaar afgeleverd:

  - spoelbak met kraan (handpomp)

  - kardanisch kooktoestel met oven!

  - koelkist in het aanrecht

  - pomptoilet in gescheiden ruimte

  - binnenverlichting

  - nette kussens

  - fenders, landvasten, lijnen etc.

  - zwemtrap

  - anker met ketting en lijn

  - marifoon

  - dieptemeter

  - barometer

  - dubbel kompas

  - gloednieuwe Raymarine Kaartplotter (bij een goed bod)

  - reddingsvesten 2 x

  - allerhande serviesgoed, pannen etc.

  - navigatieverlichting

  en nog veel meer en meer en....... je snapt het.

   

  Qua zeilen is het verder zeer goed geregeld aan boord. Het grootzeil en de speciaal op maat gesneden fok zijn van de Vries Sails uit Makkun, beiden bouwjaar 2016 (nagenoeg nieuwe zeilen dus). Er is in dat jaar ook een nieuwe huik gemaakt. De ophanging van de giek is compleet vernieuwd. Lijnen, vallen, schoten, blokken.... alles in goede staat. Er staan 2 Lewmar selftailing lieren aan dek, type 30ST voorzien van nieuwe lierhendels. Verder nog 3 gewone lieren op het kajuitdak. Dit schip is uitstekend solo te zeilen. Het hefkiel mechanisme laat zich makkelijk bedienen, de lijnen hiervoor lopen keuring over het dek. De zeileigenschappen zijn uitstekend, het schip wendbaar en snel en blijft ook bij zware zeegang zeer stabiel. Door de hefkiel kan ze vlak droogvallen. Met de kiel volledig naar beneden steekt ze 1,80 meter, dat verklaart de goede zeileigenschappen en hoge stabiliteit.


  De motor is een Nanni 2,5HE (Kubota) diesel die 14PK levert, bouwjaar 1993. De motor loopt uitstekend en is goed onderhouden. In 2016 is de schroefas uitgelijnd en is er een nieuw watergekoeld manchet geplaatst, zijn de dynamo, startmotor, startslot en de brandstofleiding vernieuwd. Er is recent een nieuwe hoofdaccu geplaatst en aansluitng voor de 2e accu. De dieseltank is professioneel gereinigd, deksel/pakking en afsluiter zijn vernieuwd en er is een niveauregelaar geplaatst. Absoluut technisch GOED!

   

  Dit schip overwintert altijd op de kant. Je koopt haar van de derde eigenaar die zijn handen flink heeft laten wapperen..... nou ja, hij heeft andermans handen flink laten wapperen want deze klus heeft hij uitbesteedt: schip is in 2016 qua onderwaterschip helemaal kaal gehaald en opnieuw opgebouwd met 9 lagen Primacon en daar weer International Antifouling overheen. Geen osmose. Een mooi strak goed onderhouden onderwaterschip.


  Nog iets? Kom gewoon kijken, je bent welkom aan boord van dit veelzijdige topschip. Echt de moeite meer dan waard.


  Dit schip ligt in Lauwersoog en is uitsluitend op afspraak te bezichtigen.


  For our foreign visitors; we speak English, und natürlich auch Deutsch.


  Deze advertentie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld, aan de inhoud ervan kunnen echter geen rechten ontleend worden.

   


  Klik hier voor meer informatie

 • Variabele diepgang:
 • Diepgang: 40 cm

Accommodatie

 • Stahoogte: 185 cm
 • Slaapplaatsen: Vast: 5
Deze bootgegevens zijn mogelijk via een automatisch vertaalprogramma naar uw taal vertaald. Daarbij kunnen fouten ontstaan. Vraag de verkoper om volledige bootgegevens voordat u tot aanschaf overgaat.

Stuur de advertentie van de Parker Seal 27 door naar een vriend

Versturen
Parker Seal 27

Parker Seal 27

€ 12.950 BTW Betaald