Terug naar zoekresultaten

Koopmans 34

€ 15.900 BTW Betaald
Koopmans 34Koopmans 34Koopmans 34Koopmans 34Koopmans 34Koopmans 34Koopmans 34Koopmans 34Koopmans 34Koopmans 34Koopmans 34Koopmans 34Koopmans 34Koopmans 34Koopmans 34Koopmans 34Koopmans 34Koopmans 34Koopmans 34Koopmans 34Koopmans 34Koopmans 34Koopmans 34Koopmans 34Koopmans 34Koopmans 34Koopmans 34Koopmans 34Koopmans 34Koopmans 34Koopmans 34Koopmans 34Koopmans 34Koopmans 34Koopmans 34Koopmans 34Koopmans 34Koopmans 34Koopmans 34Koopmans 34Koopmans 34Koopmans 34Koopmans 34Koopmans 34Koopmans 34Koopmans 34Koopmans 34Koopmans 34Koopmans 34Koopmans 34

Wilt u meer weten? Neem contact op met Easy Sail.

+31(0)6-21… Toon
Bouwjaar 1973
Materiaal Aluminium
Lengte 10.43 m
Breedte 3.2 m

Volvo Penta M2B diesel, 2 cilinder die 23PK levert en in zeer goede staat is. Prima motor.. SCHIP is VERKOCHT! Een echte Koopmans, dat is deze 34 gebouwd in aluminium, in prima staat, van binnen een plaatje, lekker ruim en ready to go!

Basisgegevens van de Koopmans 34

 • Verkoper:Easy Sail
 • Merk:Koopmans
 • Model:34
 • Scheepsnaam:Hille
 • Motorisatie:Volvo Penta M2B diesel, 2 cilinder die 23PK levert en in zeer goede staat is. Prima motor.
 • Categorie:Zeiljacht
 • Bouwjaar:1973
 • Materiaal:Aluminium
 • Beleving: Dagje vaarplezier, Familievakantie, Geschikt voor deelbezit, (Semi-)permanente bewoning, Verre reizen, zeegaand, Wedstrijdzeilen, Weekends op het water
 • Lengte:10.43 m
 • Breedte:3.15 m
 • Diepgang:188 cm
 • Variabele diepgang:Nee
 • Doorvaarthoogte:1400 cm
 • Stahoogte binnen:190 cm
 • Slaapplaatsen:6vast
 • Land: Nederland
 • Te bekijken in verkoophaven/showroom: Ja
 • Prijs:€ 15.900 incl. BTW
 • Accountmanager: André Miedema

Documenten

Commentaar eigenaar

Ik heb dit schip met heel veel plezier flink onder handen genomen met als doel om een aantal flinke tochten met haar te maken over de Europese wateren. Door een verandering van deze plannen neem ik eigenlijk iets te vroeg afscheid van haar en zoek ik iemand die net zo enthousiast over deze Koopmans is als ik en de verkopende makelaar van Easy Sail. Ze zeilt echt geweldig en een echte zeiler zal haar daar ook echt voor waarderen.

Bekende gebreken

De boot is in prima staat, er zijn echter 3 aandachtspunten:

- lekkage bij de mastvoet

- lekkage bij de voetrail op het brugdek (minimaal)

- er zitten op de romp 2 blazen onder de lak (daar zou je even naar moeten kijken)

Algemeen

 • Opmerkingen:

  SCHIP is VERKOCHT!

  Een echte Koopmans, jawel Easy Sail heeft er weer eentje voor je. Deze Koopmans 34 is typisch zo’n door Dick Koopmans sr. ontworpen zeiljacht. Door hem ontworpen zeiljachten hebben altijd een zeewaardig karakter. Zo’n look van ‘kom maar op met die 5 kilometer hoge golven en windkracht 73’….. of zoiets. Onverzettelijk, dat zijn Koopmans zeiljachten. De Koopmans 34 is daar natuurlijk geen uitzondering op. Een fraai ontworpen en goed gebouwd aluminium zeiljacht waar je heel Easy zo mee naar Noorwegen zeilt, of verder. Het exemplaar dat wij hier aanbieden is recent nog flink aangepakt en ze verkeert dan ook in een hele behoorlijke staat. Van binnen echt heel fris en ruim, voorzien van een prima motor en verder lekker basic. Zeilen zoals zeilen bedoeld is. Dit schip heeft een bijzondere uitstraling door de gekozen kleurstelling: bijna old British racing green…. een beetje de zelfde kleur lak als zo’n Jaguar E-Type, awesome natuurlijk en deze Koopmans 34 is minstens zo mooi als de Jag. Hou jij van klassieke lijnen, dan is dit helemaal jouw nieuwe boot.

   

  Dit aluminium zeiljacht heeft een houten kuip, dek en kajuitdak. De huidige eigenaar heeft haar flink aangepakt en er o.a. een compleet nieuw dek opgelegd (watervast verlijmd hechthout van de beste kwaliteit). De kuip staat in de epoxy. De eveneens aluminium mast is ooit geschilderd, das een beetje jammer maar goed. Stagen, mast, giek etc. allemaal prima in orde.... en dat is maar goed ook want deze Koopmans 34 is er natuurlijk eentje voor o.a. groot water. Groot is ze overigens ook van binnen. Opvallend ruim en met een plezierige stahoogte van 1,90. Het interieur is echt prachtig, wanneer je aan boord bent en onderdeks gaat is het echt zo van 'JA', heerlijk.

   

  Uiteraard wordt deze Koopmans 34 genaamd 'Hille' compleet opgeleverd:

  - landvasten

  - fenders met lijn

  - anker met lijn/ketting

  - navigatieverlichting

  - led verlichting binnen (das handig)

  - kompas

  - stuurautomaat

  - marifoon

  - toilet in gescheiden ruimte

  - spoelbak met kraan

  - kooktoestel

  - binnenverlichting

  - bilgepomp

  - brandblusser

  - wintertent

  en ga zo maar door en door en.......

   

  Aan boord staat een zeer goed lopende en betrouwbare Volvo Penta M2B inboard diesel, 2 cilinder die 23PK levert. Het bouwjaar van de motor is 1974 maar dat zie je er niet aan af en dat merk je evenmin bij het lopen. Deze motor is TOP! Er staan 2 goede accu's aan boord. De motor heeft een Volvo Penta keerkoppeling, drijft een RVS vetgesmeerde schroefas aan en heeft een dieseltank van 42 liter. De watertank aan boord heeft een inhoud van 150 liter. Technisch is dit schip meer dan prima in orde. Alles werkt en alles is goed! Waterverplaatsing van dit schip is 5.000KG.

   

  Dan de zeilen, het is tenslotte een zeilschip. Mast, stagen, lijnen, schoten, vallen, alles prima. De zeilgarderobe bestaat uit een grootzeil, genua, fok en een spinnaker met boom. De zeilen zijn prima . Alle lijnen zijn vanuit de kuip te bedienen en over de positie van de lieren is goed nagedacht.

   

  Zoek jij een fraai gelijnd en bijzonder goed zeilend schip met heel veel binnenruimte waar je direct mee weg kunt en waar je eventueel ook regatta's mee zou kunnen zeilen..... dan is deze Koopmans 34 absoluut een bezoekje waard. Dit goed onderhouden schip is vaarklaar en de huidige eigenaar vertelt je graag meer over de refit die hij de afgelopen jaren heeft uitgevoerd aan boord. En..... zeg nou zelf: zo'n Koopmans ziet er toch qua lijn meer dan mooi uit, Amerikanen noemen dat 'eyecandy', gelijk hebben ze. Nog wat te melden? Nee, kom vooral eens aan boord en ervaar de ruimte, de brede gangboorden, de fijne kuip en het geweldige interieur,  je bent welkom.

   

  Dit schip is uitsluitend op afspraak in Dokkumer Nieuwe Zijlen te bezichtigen.

   

  For our foreign visitors; we speak English, und natürlich auch Deutsch.
  Deze advertentie is met de grootst mogelijke zorg opgesteld, er kunnen geen rechten ontleend worden aan de inhoud van bovenstaand.   


  Klik hier voor meer informatie

 • Doorvaarthoogte normaal: 14 m
 • Diepgang: 188 cm

Accommodatie

 • Stahoogte: 190 cm
 • Slaapplaatsen: Vast: 6
Deze bootgegevens zijn mogelijk via een automatisch vertaalprogramma naar uw taal vertaald. Daarbij kunnen fouten ontstaan. Vraag de verkoper om volledige bootgegevens voordat u tot aanschaf overgaat.

Stuur de advertentie van de Koopmans 34 door naar een vriend

Versturen
Koopmans 34

Koopmans 34

€ 15.900 BTW Betaald