Terug naar zoekresultaten

Arie Wiegmans AW 21

$ 16.370 (€ 14.999) BTW Betaald
Arie Wiegmans AW 21Arie Wiegmans AW 21Arie Wiegmans AW 21Arie Wiegmans AW 21Arie Wiegmans AW 21Arie Wiegmans AW 21Arie Wiegmans AW 21Arie Wiegmans AW 21Arie Wiegmans AW 21Arie Wiegmans AW 21Arie Wiegmans AW 21Arie Wiegmans AW 21Arie Wiegmans AW 21Arie Wiegmans AW 21Arie Wiegmans AW 21Arie Wiegmans AW 21Arie Wiegmans AW 21Arie Wiegmans AW 21Arie Wiegmans AW 21

Wilt u meer weten? Neem contact op met Easy Sail.

+31(0)6-21… Toon
Bouwjaar 2000
Materiaal Polyester
Lengte 21.33 voet
Breedte 7.9 voet

Aan boord staat een fenomenaal lopende Yanmar 3 cilinder diesel die 30PK levert.. Prachtig gelijnde kwaliteitssloep die direct klaar is voor het vaarseizoen. Deze sloep is netjes onderhouden, biedt veel comfort en vaart geweldig!

Basisgegevens van de Arie Wiegmans AW 21

 • Verkoper:Easy Sail
 • Merk:Arie Wiegmans
 • Model:AW 21
 • Scheepsnaam:Wilgenheerd
 • Motorisatie:Aan boord staat een fenomenaal lopende Yanmar 3 cilinder diesel die 30PK levert.
 • Categorie:Sloep
 • Bouwjaar:2000
 • Materiaal:Polyester
 • Beleving: Dagje vaarplezier, Geschikt voor deelbezit, Onderhoudsvrij, Ondiepe wateren, Trailerbaar, Weekends op het water
 • Lengte:21.33 voet
 • Breedte:7.87 voet
 • Diepgang:2 voet
 • Variabele diepgang:Nee
 • Slaapplaatsen:2 vast
 • Land: Nederland
 • Te bekijken in verkoophaven/showroom: Nee , Lauwersoog
 • Prijs:$ 16.370 incl. BTW (€ 14.999 incl. BTW)
 • Accountmanager: André Miedema

Documenten

Commentaar eigenaar

Wij hebben met veel genoegen sinds 2007 met deze sloep gevaren. We gebruikten haar veel voor onze gasten bij onze B&B op het Groningse platteland. Het was altijd heerlijk met de 'Wilgenheerd' door de vaartjes te varen en te genieten van het landschap. We hebben de B&B verkocht en zijn toe aan een nieuwe uitdaging, daarom kan de sloep naar een nieuwe eigenaar die er ongetwijfeld net zoveel plezier aan gaat beleven als dat wij en onze gasten dat hebben gedaan.

Bekende gebreken

GEEN!

Opmerking: de kabelaring (touw om de romp) is wat minder fraai, daar zou je wat aandacht aan kunnen besteden.

Algemeen

 • Opmerkingen:

  Picture this: het is een prachtige dag, de zon schijnt, aangename temperatuur, vogels fluiten, je bent de hele dag vrij, telefoon uit. Even compleet onthaasten. Je gaat aan boord van je eigen sloep, gooit de lijntjes los en vaart onbezorgd over de prachtige vaartjes die Nederland rijk is. Je hoort een schaterende eend, lacht die je nu uit? Vast niet. Een meerkoet zwemt voorbij, in de verte een schitterende monumentale boerderij. Je zit lekker aan boord, hebt wat hapjes en drankjes bij je en je bent in goed gezelschap: gezin, vrienden, familie, collega's en natuurlijk jouw sloep, jouw eigen kwaliteitsboot van Arie Wiegmans.

  Jij zit niet zomaar op een sloep, jij hebt gekozen voor zo'n beetje een van de beste sloepenbouwers ter wereld: Arie Wiegmans. De AW21, waar we het nu over hebben, is een kwalitatief zeer goed gebouwde sloep. Een prachtige lijn in combinatie met een slim onderwaterschip maakt het varen met deze sloep tot een genot. De boot manoeuvreert als de beste en vaart heel comfortabel. De wind in je haren, de zon op je gezicht...... dat is sloepvaren zoals het bedoeld is. En..... met zo'n Arie Wiegmans AW21 ben je overal een graag geziene gast.

  Deze Arie Wiegmans AW21 sloep is compleet en vaarklaar:

  - fenders met lijn

  - anker met lijn

  - landvasten

  - zwemtrap

  - navigatieverlichting

  - bilgepomp

  - zwemvesten

  - uiteraard een prachtige vlag met vlaggenstok (daarover zo meer)

  - nette kussenset

  - goede kuiptent (zoals het hoort op een sloep)

  en alles wat we nog vergeten zijn......

   

  Er staat een prima lopende Yanmar 3 cilinder inboard diesel aan boord die 30PK levert. De motor is altijd goed onderhouden en loopt probleemloos, de motor is stil, krachtig en staat stabiel op zijn motorsteunen. Gewoon een prima krachtbron. Er staat 1 accu aan boord, werkt prima. Technisch een heel goed schip.

   

  Afgelopen winter is het schip voorzien van een nieuwe laag antifouling, de oude lagen zijn hierbij verwijderd.

   

  Dan iets over de vlag en vaar etiquette. De 'Wilgenheerd', zo heet deze Arie Wiegmans, is voorzien van een prachtige vlaggenstok met een quasi overbemeten Nederlandse vlag. Wist jij dat de etiquette bij het sloepvaren voorschrijft dat het puntje van de vlag nipt het water raakt?! Daar is de huidige eigenaar heel alert op.

   

  Goed, nog meer te melden? Nee, gewoon komen kijken. Deze sloep is absoluut de moeite waard en gaat jou en je crew heel veel plezierige vaarmomenten opleveren. Op dit moment staat de sloep in Lauwersoog in de loods (deze boot staat 's winters altijd binnen) en is daar uitsluitend op afspraak te bezichtigen. Het mooie weer is er al en we verwachten een prachtig voorjaar, zomer en najaar zodat jij optimaal kunt genieten van jouw nieuwe Arie Wiegmans AW21.

  Dit schip is uitsluitend op afspraak te bezichtigen.

  For our foreign visitors; we speak English, und natürlich auch Deutsch.

   

   

  Deze advertentie is met de grootst mogelijk zorg samengesteld, aan eventuele onjuistheden kunnen geen rechten worden ontleend.

   


  Klik hier voor meer informatie

 • Diepgang: 60 cm

Accommodatie

 • Slaapplaatsen: Vast: 2

Stuur de advertentie van de Arie Wiegmans AW 21 door naar een vriend

Versturen
Arie Wiegmans AW 21

Arie Wiegmans AW 21

$ 16.370 (€ 14.999) BTW Betaald