Terug naar zoekresultaten

De Vries En Lentsch Klassiek S-Spant

$ 9.659 (€ 8.850) BTW Betaald
De Vries En Lentsch Klassiek S-SpantDe Vries En Lentsch Klassiek S-SpantDe Vries En Lentsch Klassiek S-SpantDe Vries En Lentsch Klassiek S-SpantDe Vries En Lentsch Klassiek S-SpantDe Vries En Lentsch Klassiek S-SpantDe Vries En Lentsch Klassiek S-SpantDe Vries En Lentsch Klassiek S-SpantDe Vries En Lentsch Klassiek S-SpantDe Vries En Lentsch Klassiek S-SpantDe Vries En Lentsch Klassiek S-SpantDe Vries En Lentsch Klassiek S-SpantDe Vries En Lentsch Klassiek S-SpantDe Vries En Lentsch Klassiek S-SpantDe Vries En Lentsch Klassiek S-SpantDe Vries En Lentsch Klassiek S-SpantDe Vries En Lentsch Klassiek S-SpantDe Vries En Lentsch Klassiek S-SpantDe Vries En Lentsch Klassiek S-SpantDe Vries En Lentsch Klassiek S-SpantDe Vries En Lentsch Klassiek S-SpantDe Vries En Lentsch Klassiek S-SpantDe Vries En Lentsch Klassiek S-SpantDe Vries En Lentsch Klassiek S-SpantDe Vries En Lentsch Klassiek S-SpantDe Vries En Lentsch Klassiek S-SpantDe Vries En Lentsch Klassiek S-SpantDe Vries En Lentsch Klassiek S-SpantDe Vries En Lentsch Klassiek S-SpantDe Vries En Lentsch Klassiek S-SpantDe Vries En Lentsch Klassiek S-SpantDe Vries En Lentsch Klassiek S-SpantDe Vries En Lentsch Klassiek S-SpantDe Vries En Lentsch Klassiek S-SpantDe Vries En Lentsch Klassiek S-SpantDe Vries En Lentsch Klassiek S-SpantDe Vries En Lentsch Klassiek S-SpantDe Vries En Lentsch Klassiek S-SpantDe Vries En Lentsch Klassiek S-Spant

Wilt u meer weten? Neem contact op met Easy Sail.

+31(0)6-21… Toon
Bouwjaar 1950
Materiaal Staal
Lengte 31.50 voet
Breedte 9.4 voet

Er is een zeer betrouwbare Volvo Penta diesel aan boord met 28PK, 3 cilinder, bouwjaar 1990.. Prachtige sierlijke lijn, dat is wat deze De Vries en Lentsch S-Spant exact omschrijft. Schip verkeert in topstaat incl. nieuwe mast en zeilen!

Basisgegevens van de De Vries En Lentsch Klassiek S-Spant

 • Verkoper:Easy Sail
 • Merk:De Vries En Lentsch
 • Model:Klassiek S-Spant
 • Scheepsnaam:What's Next
 • Motorisatie:Er is een zeer betrouwbare Volvo Penta diesel aan boord met 28PK, 3 cilinder, bouwjaar 1990.
 • Categorie:Klassiek scherp jacht
 • Extra categorie:Zeiljacht
 • Bouwjaar:1950
 • Materiaal:Staal
 • Beleving: Dagje vaarplezier, Familievakantie, Geschikt voor deelbezit, Ondiepe wateren, Verre reizen, zeegaand, Wedstrijdzeilen, Weekends op het water
 • Lengte:31.50 voet
 • Breedte:9.35 voet
 • Diepgang:4 voet
 • Variabele diepgang:Nee
 • Stahoogte binnen:170 cm
 • Slaapplaatsen:4 vast
 • Land: Nederland
 • Te bekijken in verkoophaven/showroom: Nee , Zoutkamp
 • Prijs:$ 9.659 incl. BTW (€ 8.850 incl. BTW)
 • Accountmanager: André Miedema

Documenten

Commentaar eigenaar

Geen.

Bekende gebreken

Geen.

Algemeen

 • Opmerkingen:

  Vroeger was alles beter, de aarde gewoon overzichtelijk plat, mensen hadden een paard, ezel of konijn en als de Paus op bezoek kwam nam hij je hele inventaris mee…… OK, vroeger was niet alles beter maar ontwierpen ze wel hele fraaie schepen. Moet je de lijn van die klassieke stalen S-Spant ontworpen en gebouwd bij De Vries en Lentsch eens zien. Dit is toch een absolute beauty?! Vaart en zeilt ook nog eens geweldig. Nu is in makelaarsland de term ‘klassiek’ vaak synoniem voor ‘veel werk’. Daar is bij dit schip geen sprake van. Ze is dit voorjaar buitenom helemaal geschilderd: dek, romp, opbouw en onderwaterschip zijn in topstaat. Ook is er recent een NIEUWE mast opgekomen, met NIEUWE zeilen, nieuwe lijnen etc. etc. Van binnen de gezelligheid die je mag verwachten op een dergelijk schip en ook hier weer alles recent vernieuwd. Dit prachtjacht kan zich qua staat meten met ieder recent schip, ze wint het qua lijn en uitstraling. Ben jij op zoek naar een klassieker waar je direct mee weg kunt? Gevonden!

   

  Deze De Vries en Lentsch Klassieke S-Spant is dus prima onderhouden, van onderen flink aangepakt evenals het dek, de opbouw, romp en kuip. Alles aan boord werkt naar behoren, ze is een jaar of 10 geleden compleet opnieuw ingetimmerd op een fraaie en doordachte wijze met het gebruik van echt eiken, de vloer bijvoorbeeld bestaat uit fraaie houten delen en ziet er dienovereenkomstig uit. Door het mooie timmerwerk oogt de boot van binnen zeer verzorgd. Ze is plezierig licht en biedt heel Easy accommodatie aan 4 personen. Het toilet staat in een gescheiden ruimte en de kombuis is groot genoeg. De koelkast zit wel op een iets andere plaats dan waar deze in eerste instantie zou verwachten maar koelt er niet minder om.

   

  Goed, we schreven al dat dit schip compleet is en vaarklaar, wat er zoal bijzit:

  - anker met lijn

  - fenders

  - landvasten

  - zwemtrap

  - koelkast

  - kooktoestel

  - spoelbak met kraan, inhoud drinkwatertank 40 liter

  - binnenverlichting

  - acculader

  - omvormer

  - 12 volt aansluiting, handig voor je smartphone of tablet

  - walstroom

  - radio

  - navigatieverlichting

  - bilgepomp

  - brandblusser

  en uiteraard nog veel meer zaken, gewoon helemaal compleet!

   

   

  De motor is een goedlopende en dito onderhouden Volvo Penta inboard diesel, 3 cilinder die 28PK levert. Er staat een 70 liter dieseltank in dus die vaar je niet zo 1,2,3 leeg lijkt ons. De schroefas is vast en vetgesmeerd. Er staan 2 goede accu's in de boot, 1 x start en 1 x lichtaccu. De elektra aan boord is vernieuwd en is prima. Technisch een heel goed schip waarvan je duidelijk kunt zien dat er recent veel tijd en geld in gestoken is.

   

  Dan de zeilen, het is tenslotte een klassiek zeiljacht. Daar hebben we eigenlijk alleen maar GOED nieuws, eerder in deze omschrijvingen tipten we het al even aan maar.... de zeilen (voorzeil en grootzeil) zijn nieuw, de mast is nieuw, de stagen en spanners zijn nieuw, de lijnen/vallen/schoten zijn nieuw. Gewoon allemaal nieuw. De vorige houten mast is met alle toebehoren verloren gegaan dus vandaar dat er een heel nieuw tuig op staat. De mast en giek zijn van alluminium. Er zit geen rol/reefsystem op. Uiteraard staan er lieren aan dek.

   

  Dus wat we weten is dat het hier gaat om een meer dan goed onderhouden klassiek De Vries en Lentsch zeiljacht met een fraaie lijn een mooie binnenbetimmering en technisch in goede staat. Gewoon een boot waar je direct mee weg kunt en waar je nog jaren en jaren plezier aan gaan beleven. Ze vaart al bijna zeventig jaar rond en zal dat zeker nog eens 70 jaar doen.

   

  Interesse in dit bijzondere schip? Kom kijken, ze ligt in Zoutkamp. Bezichtiging uitsluitend op afspraak.

   

  For our foreign visitors; we speak English und natürlich auch Deutsch.

   


  Klik hier voor meer informatie

 • Diepgang: 120 cm

Accommodatie

 • Stahoogte: 170 cm
 • Slaapplaatsen: Vast: 4

Stuur de advertentie van de De Vries En Lentsch Klassiek S-Spant door naar een vriend

Versturen
De Vries En Lentsch Klassiek S-Spant

De Vries En Lentsch Klassiek S-Spant

$ 9.659 (€ 8.850) BTW Betaald