Dufour 34 Performance

Terug
Dufour 34 PerformanceDufour 34 PerformanceDufour 34 PerformanceDufour 34 PerformanceDufour 34 PerformanceDufour 34 PerformanceDufour 34 PerformanceDufour 34 PerformanceDufour 34 PerformanceDufour 34 PerformanceDufour 34 PerformanceDufour 34 PerformanceDufour 34 PerformanceDufour 34 PerformanceDufour 34 PerformanceDufour 34 PerformanceDufour 34 PerformanceDufour 34 PerformanceDufour 34 PerformanceDufour 34 PerformanceDufour 34 PerformanceDufour 34 PerformanceDufour 34 PerformanceDufour 34 PerformanceDufour 34 PerformanceDufour 34 PerformanceDufour 34 PerformanceDufour 34 PerformanceDufour 34 PerformanceDufour 34 PerformanceDufour 34 PerformanceDufour 34 PerformanceDufour 34 PerformanceDufour 34 PerformanceDufour 34 PerformanceDufour 34 PerformanceDufour 34 PerformanceDufour 34 PerformanceDufour 34 Performance

€ 69.000

Maandprijs: klik hier

 • Bouwjaar 2007
 • Lengte 10.6 m
 • Materiaal Polyester
Particuliere verkoper

Particuliere verkoper

e-mail de verkoper
Matthijs

klik hier voor telefoonnummer

Basisgegevens van de Dufour 34 Performance

 • Verkoper:Matthijs
 • Merk:Dufour
 • Model:34 Performance
 • Motorisatie:Volvo Penta D1-30, 29 pk, met saildrive
 • Categorie:Zeiljacht
 • Bouwjaar:2007
 • Materiaal:Polyester
 • Beleving: Familievakantie, Wedstrijdzeilen, Weekends op het water
 • Lengte:10.6 m
 • Breedte:3.48 m
 • Diepgang:192 cm
 • Variabele diepgang:Nee
 • Slaapplaatsen:4 vast , 2 extra
 • Land: Nederland
 • Prijs:€ 69.000

In het kort

Volvo Penta D1-30, 29 pk, met saildrive. Een sportieve en comfortabele Dufour die geweldig zeilt en van alle gemakken is voorzien. Te bezichtigen in Flevoland..

Documenten


Algemeen

 • Opmerkingen:

  Te koop: Dufour 34 Performance (bj 2007)
  Een sportieve en comfortabele Dufour die geweldig zeilt en van alle gemakken is voorzien. Het extra grote stuurwiel, de diepe loden kiel en de uitgebreide trimmogelijkheden zorgen voor oneindig veel zeilplezier. Met de ingebouwde stuurautomaat is de boot ook goed solo te varen. In de kajuit tref je alles aan wat je mag verwachten op een comfortabel plezierjacht van deze lengte. De extra luxe matrassen in de voor- en achterkajuit zijn een bonus. De dieselverwarming maakt dat het ook in het voor- en naseizoen goed toeven is aan boord.

  Dufour 34 Performance
  De Dufour 34 Performance is ontworpen door Umberto Felci en is gebouwd op de Dufour-werf in Frankrijk. Het is een cruiser/racer en is dus ontworpen met zowel comfort als snelheid in het achterhoofd. De afmetingen van het schip zijn (LXBXD) 10,60 x 3,48 x 1,92 meter. Bouwjaar is 2007. Doorvaarthoogte ca. 15,5 meter.

  Accommodatie
  Er zijn 6 slaapplaatsen aan boord: een dubbel bed in de achterhut, een dubbel bed in de voorhut en 2 langsbanken in de salon die ook als zeekooi kunnen worden gebruikt. De kombuis heeft een 2 pits gasfornuis met oven, een koelkast en koud en warm water voorziening. Daarnaast is er een natte cel met pomptoilet en handdouche, vuilwatertank en warm en koud stromend water. In 2017 is een (diesel)verwarming geïnstalleerd met uitblaasopeningen in alle ruimten. Aan stuurboord, achter de natte cel, bevindt zich een riante zeilberging.

  Tuigage
  Het schip is fractioneel en sloepgetuigd. Er staat een Sparcraft aluminium mast op met dubbele zalingen en rvs verstaging. Vallen, reeflijnen en overige trimlijnen zijn allemaal te bedienen vanuit de kuip. Hetzelfde geldt uiteraard voor de rolgenua. De grootschoot zit op een overloop in de kuip en is dus altijd binnen handbereik van de roerganger. Er is spinnakerbeslag aanwezig en een carbon spinnakerboom.

  Motor en elektra
  De motor is een goed onderhouden 29 pk Volvo Penta D1-30 met saildrive met klapschroef. Het manchet van de saildrive is vervangen in 2017. Er zijn 3x 12V accu's aan boord, 2 daarvan zijn aangeschaft in 2018 samen met een Victron accumonitor. Daarnaast is er een walstroomaansluiting en een acculader. De boiler kan met de motor en via walstroom worden verwarmd.

  Navigatie en elektronica
  o.a. 2x kompas, tri-data, windmeter, ingebouwde stuurautomaat met bedieningspaneel en afstandsbediening, marifoon, AIS-transponder, plotter en een multiplexer t.b.v. gegevensuitwisseling met mobiele apparaten.

  Zeilgarderobe
  Grootzeil, rolgenua, solent, stormfok, licht weer spinnaker, zwaar weer spinnaker en code-0. De huik van het grootzeil is onlangs vervangen.

  Uitrusting
  o.a. 2x anker, ankerketting en -lijn, elektrische ankerlier, reddingsvlot, stootwillen, boegfender, landvasten, eenvoudige wegneembare kuiptafel, kuipdouche, zwemtrap en buiskap.

  Bijzonderheden
  - In goede staat van onderhoud.
  - Nieuwe antifouling in 2019.
  - Manchet saildrive vervangen in 2017.
  - Het grootzeil en de rolgenua zijn in gebruikte staat.
  - Het reddingsvlot en de brandblussers zijn niet gekeurd.

  English Summary
  For sale, a sporty and well maintained Dufour 34 Performance with all modern day comforts. It's the 2 cabin version which sleeps 2 in the front cabin, 2 in the aft cabin and 2 in the salon. A heater has been fitted and extra comfortable mattresses have been put in both cabins. There's a large storage area starboard aft, behind the heads, to store sails and other equipment. Sails included: mainsail, genoa, solent, storm jib, light spinnaker, heavy spinnaker and code-0. Mainsail cover is new. Antifouling has been done this year. Saildrive diaphragm has been replaced in 2017. Liferaft has not been serviced. Please send a message if you need more details in English.

  Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

 • Diepgang: 192 cm

Accommodatie

 • Stahoogte:
 • Slaapplaatsen: Vast: 4 Extra: 2

terug

meer informatie aanvragen

versturen

stuur de advertentie van de Dufour 34 Performance door naar een vriend

versturen
 

ligplaats van de Dufour 34 Performance:

Route plannen