New Classic 700

Terug
New Classic 700New Classic 700New Classic 700New Classic 700New Classic 700New Classic 700New Classic 700New Classic 700New Classic 700New Classic 700New Classic 700New Classic 700New Classic 700New Classic 700New Classic 700New Classic 700New Classic 700New Classic 700New Classic 700New Classic 700New Classic 700New Classic 700New Classic 700New Classic 700New Classic 700New Classic 700New Classic 700New Classic 700New Classic 700New Classic 700New Classic 700New Classic 700New Classic 700New Classic 700

€ 14.500 BTW Betaald (18.850)

Maandprijs: klik hier

 • Bouwjaar 2006
 • Lengte 7.3 m
 • Materiaal Polyester
Easy Sail

Easy Sail

3 jaar actief op YachtFocus
Er zijn nog geen beoordelingen van dit bedrijf. Beoordeel uw jachtmakelaar zie 40 boten van Easy Sail e-mail de verkoper

adres:

Kwelderweg 1
Dokkumer Nieuwe Zijlen
9291 MD  Kollum
Nederland
easysail.nl

klik hier voor telefoonnummer

Basisgegevens van de New Classic 700

 • Verkoper:Easy Sail
 • Merk:New Classic
 • Model:700
 • Scheepsnaam:Cogolin
 • Motorisatie:NIEUWE Yamaha 8PK BBM met slechts 13 draaiuren, er zit zelfs nog garantie op. Prima motor!
 • Categorie:Zeiljacht
 • Bouwjaar:2006
 • Materiaal:Polyester
 • Beleving: Dagje vaarplezier, Familievakantie, Geschikt voor deelbezit, Onderhoudsvrij, Ondiepe wateren, Wedstrijdzeilen, Weekends op het water
 • Lengte:7.3 m
 • Breedte:2.5 m
 • Diepgang:35 cm
 • Variabele diepgang:Ja
 • Doorvaarthoogte:1030 cm
 • Slaapplaatsen:4 vast
 • Land: Nederland
 • Te bekijken in verkoophaven/showroom: Ja
 • Prijs:€ 14.500 incl. BTW
 • Accountmanager: André Miedema

In het kort

NIEUWE Yamaha 8PK BBM met slechts 13 draaiuren, er zit zelfs nog garantie op. Prima motor!. VERKOCHT! Schitterende New Classic 700. Schip is nagenoeg in nieuwstaat, de zeilen, de kiel, het interieur, alles even mooi en even netjes!

Documenten


Algemeen

 • Opmerkingen:

  SCHIP is VERKOCHT!

   

  Het is altijd wat cliché en niet heel chique te roepen dat de 'jouwe' de mooiste is..... Maar wat doe je wanneer het gewoon echt zo is? Wat schrijf je dan? Nou gewoon dat het de mooiste van Nederland is, de mooiste New Classic 700 van Nederland. Die staat bij Easy Sail te koop, hoe Easy is dat? Deze New Classic 700 is echt bizar netjes. De romp, het dek, de kajuit, allemaal meer dan in orde. De kiel en het kielmechanisme zijn in topstaat en..... er hangt een NIEUWE motor achter.

   

  De Yamaha 8PK 4takt BBM met elektrische start heeft slechts 15 draaiuren, er zit zelfs nog garantie op. Dit zeiljacht kan door zijn geringe diepgang nagenoeg overal wel zeilen en is meer dan geschikt voor bijvoorbeeld de Waddenzee maar ook ondiepe binnenwateren. De New Classic staat bekend om zijn slimme binnenruimte gekoppeld aan goede zeileigenschappen. Typisch zo'n zeiljacht waar je meer water mee aankan dat je soms denkt. Ze zeilen goed aan de wind en kunnen aardig wat wind hebben. Wel dien je bij dit soort zeiljachten tijdig een rif te zetten wanneer de wind aanwakkert. Het zeiloppervlak is best groot vergeleken met de lijn/kiel van dit schip. Aardig te vermelden is dat de New Classic een van de zeiljachten is die bootverhuurders veelvuldig inzetten. Dat doen ze doordat deze boten makkelijk te zeilen zijn, zogenaamd 'hufterproof' zijn (lees solide gebouwd) en voor hun lengte veel ruimte en comfort bieden.

   

  De Cogolin (zo heet deze New Classic) is vaarklaar en helemaal compleet:

  - 4 nieuwe fenders

  - 4 landvasten

  - anker met lijn

  - zwermtrap

  - fraaie helmstok met verlenger (die is echt heel mooi, zie foto)

  - LED navigatieverlichting

  - kompas

  - LED binnenverlichting

  - kooktoestel

  - spoelbak met elektrische kraan (drinkwatertank 40 liter)

  - koelbox in een schuiflade onder de entree (superhandig)

  - brandblusser

  - acculader

  - walstroom incl. kabel

  - toilet

  en nog veel meer.............

   

  De huidige eigenaar heeft het schip sinds 2007 in bezit en is de tweede eigenaar. Deze New Classic staat 's winters altijd binnen en heeft nooit schade gevaren. Het kielmechanisme werkt storingsvrij evenals het rol/reefsysteem, de motor en alle andere zaken aan boord. Werkelijk zo goed als nieuw!

   

  Qua zeilen is het hetzelfde verhaal als bij de rest van de boot, alles goed, alles dik in orde, alles meer dan netjes. De zeilen zijn van 2006, er zit een rol/reefsysteem op het schip. Het voorzeil is 8,5m2 en in goede staat, het grootzeil is 15m2 en eveneens harstikke goed. De vallen/lijnen/schoten/stagen/mast/giek/lieren alles prima! Er zit een nette zeilhuik voor over de giek, de rolfok heeft een UV strip ter bescherming en alle lijnen zijn uiteraard vanuit de ruime kuip te bedienen. De kuips is sowieso een plezierige plek, je hebt goed zicht over het kajuitdak en zit niet te ver van het water voor dat echte zeilgevoel dat je ook hebt wanneer je op een open zeilboot aan het zeilen bent. Deze New Classic benadert dat gevoel behoorlijk.

   

  Dit schip heeft een variabele diepgang, met het midzwaard omhoog is de diepgang: 0,35 m, met het zwaard neer 1,40 m, gewicht boot: 1.250KG.

   

  Nog iets te melden? Nee, vooral komen kijken, de boot is simpelweg als nieuw. Direct vaarklaar, genieten maar!

   

  Dit schip staat in Dokkumer Nieuwe Zijlen in de loods en is uitsluitend op afspraak te bezichtigen.

   

  For our foreign visitors; we speak English, und natürlich auch Deutsch.

   


  Klik hier voor meer informatie

 • Doorvaarthoogte normaal: 10,3 m
 • Variabele diepgang:
 • Diepgang: 35 cm

Accommodatie

 • Slaapplaatsen: Vast: 4

Commentaar eigenaar

'Helaas moet ik de boot wegdoen, ben recent geopereerd aan mijn knie (zowel links als rechts) en kan dus simpelweg niet meer zo snel aan boord komen etc. Gelukkig voor mij zal ik na wat revalidatie weer helemaal 100 punten op de been komen maar dat heeft wel wat tijd nodig. Zonde om dit fijne zeiljacht zo lang stil te laten liggen dus doe daar vooral je voordeel mee. Ze is echt zo goed als nieuw. De motor heb ik vorig jaar gekocht en heeft echt pas 15 vaaruren, de garantiebon etc. zit er natuurlijk nog bij. Voor de nieuwe eigenaar zal dit een zorgeloze boot zijn en ik wens hem of haar alvast heel veel vaarplezier toe waar hij/zij er ook mee gaat varen'.

Bekende gebreken

De handpomp van het toilet dient vervangen te worden. Verder alles 100% aan boord!

terug

Easy Sail

De Jachtmakelaar voor het Lauwersmeer en omstreken!

Onze ‘thuishaven’ is de prachtig gelegen Jachthaven Lunegat in het Friese Dokkumer Nieuwe Zijlen. Staat jouw droomschip niet bij het aanbod op deze site? Neem dan contact met ons op, niet al onze schepen staan online en wie weet hebben wij jouw ideale boot al aan de kade liggen.

Voor ons maakt het niet uit of jij je schip via Easy Sail koopt of verkoopt, een boot heb je voor je plezier en dat moet vooral zo blijven. Daarom geen gedoe, geen kleine lettertjes, geen halve afspraken of wat dan ook, gewoon een eerlijke deal waar iedereen 100% enthousiast over is. Zo hoort het! En….. zo gaat het bij Easy Sail.
 
Mocht je ons inschakelen, om jouw schip te verkopen of om jouw droomschip aan te kopen, dan is het belangrijk te weten dat wij altijd op basis van No Cure, No Pay werken.
 
For our foreign customers; we speak English und natürlich auch Deutsch.
 
Openingstijden:
Van maandag t.m. zaterdag van 8.30 tot 20.30 uur. Bezichtigingen uitsluitend op afspraak. 
Wil je een boot bekijken? Bel 06 - 21 455 286.
 
4 Watersportbedrijven onder 1 dak
EasySail werkt nauw samen met Platbodemverhuur Friesland, Lauwersmeer Watersport en Dokkumer Ee Watersport. Of je nu op zoek bent naar een ander schip, je schip wil verkopen, onderhoud aan je schip wil laten uitvoeren, per direct een monteur nodig hebt, een boot wil huren of je schip wil laten overvaren…. wij regelen het allemaal voor je..
 

meer informatie aanvragen

versturen

stuur de advertentie van de New Classic 700 door naar een vriend

versturen
 

ligplaats van de New Classic 700:

Route plannen