Swin Ranger 22

Terug
Swin Ranger 22Swin Ranger 22Swin Ranger 22Swin Ranger 22Swin Ranger 22Swin Ranger 22Swin Ranger 22Swin Ranger 22Swin Ranger 22Swin Ranger 22Swin Ranger 22Swin Ranger 22Swin Ranger 22Swin Ranger 22Swin Ranger 22Swin Ranger 22Swin Ranger 22Swin Ranger 22Swin Ranger 22Swin Ranger 22Swin Ranger 22Swin Ranger 22Swin Ranger 22Swin Ranger 22Swin Ranger 22Swin Ranger 22Swin Ranger 22Swin Ranger 22Swin Ranger 22Swin Ranger 22Swin Ranger 22Swin Ranger 22Swin Ranger 22Swin Ranger 22Swin Ranger 22Swin Ranger 22Swin Ranger 22

€ 8.950 BTW Betaald

Maandprijs: klik hier

 • Bouwjaar 1980
 • Lengte 6.8 m
 • Materiaal Polyester
Easy Sail

Easy Sail

3 jaar actief op YachtFocus
Er zijn nog geen beoordelingen van dit bedrijf. Beoordeel uw jachtmakelaar zie 40 boten van Easy Sail e-mail de verkoper

adres:

Kwelderweg 1
Dokkumer Nieuwe Zijlen
9291 MD  Kollum
Nederland
easysail.nl

klik hier voor telefoonnummer

Basisgegevens van de Swin Ranger 22

 • Verkoper:Easy Sail
 • Merk:Swin Ranger
 • Model:22
 • Scheepsnaam:Elan
 • Motorisatie:Yanmar inboard diesel met 15PK. Motor loopt en start uitstekend en is goed onderhouden.
 • Categorie:Zeiljacht
 • Extra categorie:Motorzeiler
 • Bouwjaar:1980
 • Materiaal:Polyester
 • Beleving: Dagje vaarplezier, Familievakantie, Onderhoudsvrij, Ondiepe wateren, Weekends op het water
 • Lengte:6.8 m
 • Breedte:2.5 m
 • Diepgang:65 cm
 • Variabele diepgang:Nee
 • Stahoogte binnen:180 cm
 • Slaapplaatsen:2 vast , 2 extra
 • Land: Nederland
 • Te bekijken in verkoophaven/showroom: Nee , Ezumazijl
 • Prijs:€ 8.950 incl. BTW
 • Accountmanager: André Miedema

In het kort

Yanmar inboard diesel met 15PK. Motor loopt en start uitstekend en is goed onderhouden.. Compacte motorzeiler met kimkielen en een eigenwijs uiterlijk. Een ruime boot die meer dan goed onderhouden is en helemaal compleet wordt afgeleverd.

Documenten


Algemeen

 • Opmerkingen:

  Een wel hele fraaie goed onderhouden compacte motorsailer, dat is exact wat deze Swin Ranger is. Deze motorsailer is voorzien van kimkielen en heeft een diepgang van slechts 65cm. In de sloot achter je huis heb je al voldoende diepgang bij wijze van spreken. Er staat een plezierige Yanmar 15PK diesel in die goed loopt en meer dan voldoende power heeft om de Swin Ranger bijvoorbeeld naar de Waddeneilanden te sturen, of naar haar land van herkomst, het Verenigd Koninkrijk. Nog meer te melden? Jazeker, ze heeft binnenin stahoogte, prima zeilen, een oceaan aan binnenruimte en nog veel meer. Dit schip is direct vaarklaar en verkeert in een zeer mooie staat.

   

  Een absolute aanrader met een lekker eigenwijs uiterlijk, absoluut geen eenheidsworst. Kom kijken, hier word je echt blij van.

   

  Deze Swin Ranger staat iedere winter binnen bij Jansma te Lauwersoog. Het schip is recent geschilderd en verkeert overall in een zeer goede staat. Je ziet de leeftijd er niet vanaf. De romp, het onderwaterschip, de opbouw en de kuip, allemaal zeer netjes. Van binnen netjes. De huidige eigenaar is niet zo'n opruimer, dat zie je op de foto's. Hij vindt de technische staat van zijn schip belangrijker dan alles netjes weg te stoppen, gelijk heeft 'ie toch?! Verder van binnen lekker ruim, je kunt er heel Easy met 4 personen mee weg.

   

  Bij dit zeiljacht zitten heel veel extra's:

  - landvasten

  - Bruce anker met 30 meter lijn

  - fenders

  - zwemtrap

  - recente dieptemeter

  - log

  - Sestrel Moore kompas

  - navigatie verlichting

  - kooktoestel op gas

  - spoelbak met kraan (water via een waterzak, 30 liter)

  - verwarming op gas

  - binnenverlichting

  - apart systeem 24v aangelegd voor koelkast, wel koelbox aanwezig

  - 3 x 12 volt stekker, handig voor je smartphone of tablet

  - nieuwe elektrische bilgepomp

  - pomptoilet in gescheiden ruimte (niet aangesloten)

  - complete kussenset

  - brandblusser

  - kuiptent (zie foto's)

  en nog veel meer, ja echt veel meer!

   

  De motor is een Yanmar 2 cilinder inboard diesel die 15PK levert, bouwjaar eveneens 1980. De motor loopt en start prima en is goed onderhouden. Een probleemloze krachtbron. De schroefas bus is vervangen in 2012, de schroefas is vast, vetgesmeerd. Inhoud RVS dieseltank 65 liter. Er staan 2 goede recente accu's aan boord. Technisch in topstaat.

   

  Qua zeilen is het ook netjes geregeld aan boord van deze Swin Ranger. Er zit een bruin grootzeil bij en een bruie genua, beiden in nette staat. Verder zit er een nagenoeg nieuwe Spinnaker bij, zonder boom. De lijnen/vallen/schoten/stagen/mast/giek/zeilhuik voor over de giek etc. zijn allemaal in goede staat. Dit schip is direct zeilklaar.

   

  Deze schepen zijn destijds bij Mayland Marine in Engeland gebouwd. Ze kenmerken zich door hun oerdegelijke bouw, dit schip vaar je niet stuk. Degelijker dan degelijk. Door de kimkielen is het vaargebied groot en kun je als gemeld droogvallen. Door de vorm een ruim schip met een gezellige diepe kuip, wel zo veilig wanneer je in zwaar weer vaart. Verder kun je met de Swin Ranger lekker toeren, zijn kruissnelheid ligt tussen de 6 en 8 zeemijl hetgeen bij een waterverplaatsing van 2,5 ton helemaal zo gek nog niet is. Een stabiele boot waar je heel veel lol aan gaat beleven, tenminste wanneer je hem koopt natuurlijk. Dus kom kijken!

   

  Dit schip ligt in Ezumazijl en is uitsluitend op afspraak te bezichtigen.

   

  For our foreign visitors; we speak English und natürlich auch Deutsch.

   


  Klik hier voor meer informatie

 • Diepgang: 65 cm

Accommodatie

 • Stahoogte: 180 cm
 • Slaapplaatsen: Vast: 2 Extra: 2

Commentaar eigenaar

'Prima boot die ik eigenlijk niet weg wil doen. Maar ja, nieuwe baan, veel reizen en daardoor te weinig tijd voor de boot. Dat is het wel in het kort'.

Bekende gebreken

Niet alle 12 volt stekkers doen het. Startknop hapert soms, wordt nog naar gekeken, dus eigenlijk geen gebrek.

 

Verder gewoon dik in orde!

terug

Easy Sail

De Jachtmakelaar voor het Lauwersmeer en omstreken!

Onze ‘thuishaven’ is de prachtig gelegen Jachthaven Lunegat in het Friese Dokkumer Nieuwe Zijlen. Staat jouw droomschip niet bij het aanbod op deze site? Neem dan contact met ons op, niet al onze schepen staan online en wie weet hebben wij jouw ideale boot al aan de kade liggen.

Voor ons maakt het niet uit of jij je schip via Easy Sail koopt of verkoopt, een boot heb je voor je plezier en dat moet vooral zo blijven. Daarom geen gedoe, geen kleine lettertjes, geen halve afspraken of wat dan ook, gewoon een eerlijke deal waar iedereen 100% enthousiast over is. Zo hoort het! En….. zo gaat het bij Easy Sail.
 
Mocht je ons inschakelen, om jouw schip te verkopen of om jouw droomschip aan te kopen, dan is het belangrijk te weten dat wij altijd op basis van No Cure, No Pay werken.
 
For our foreign customers; we speak English und natürlich auch Deutsch.
 
Openingstijden:
Van maandag t.m. zaterdag van 8.30 tot 20.30 uur. Bezichtigingen uitsluitend op afspraak. 
Wil je een boot bekijken? Bel 06 - 21 455 286.
 
4 Watersportbedrijven onder 1 dak
EasySail werkt nauw samen met Platbodemverhuur Friesland, Lauwersmeer Watersport en Dokkumer Ee Watersport. Of je nu op zoek bent naar een ander schip, je schip wil verkopen, onderhoud aan je schip wil laten uitvoeren, per direct een monteur nodig hebt, een boot wil huren of je schip wil laten overvaren…. wij regelen het allemaal voor je..
 

meer informatie aanvragen

versturen

stuur de advertentie van de Swin Ranger 22 door naar een vriend

versturen
 

ligplaats van de Swin Ranger 22:

Route plannen