Tjeukemeer Kruiser 900AK

Terug
Tjeukemeer Kruiser 900AKTjeukemeer Kruiser 900AKTjeukemeer Kruiser 900AKTjeukemeer Kruiser 900AKTjeukemeer Kruiser 900AKTjeukemeer Kruiser 900AKTjeukemeer Kruiser 900AKTjeukemeer Kruiser 900AKTjeukemeer Kruiser 900AKTjeukemeer Kruiser 900AKTjeukemeer Kruiser 900AKTjeukemeer Kruiser 900AKTjeukemeer Kruiser 900AKTjeukemeer Kruiser 900AKTjeukemeer Kruiser 900AKTjeukemeer Kruiser 900AKTjeukemeer Kruiser 900AKTjeukemeer Kruiser 900AKTjeukemeer Kruiser 900AKTjeukemeer Kruiser 900AKTjeukemeer Kruiser 900AKTjeukemeer Kruiser 900AKTjeukemeer Kruiser 900AKTjeukemeer Kruiser 900AKTjeukemeer Kruiser 900AKTjeukemeer Kruiser 900AKTjeukemeer Kruiser 900AKTjeukemeer Kruiser 900AKTjeukemeer Kruiser 900AKTjeukemeer Kruiser 900AKTjeukemeer Kruiser 900AKTjeukemeer Kruiser 900AKTjeukemeer Kruiser 900AKTjeukemeer Kruiser 900AKTjeukemeer Kruiser 900AKTjeukemeer Kruiser 900AKTjeukemeer Kruiser 900AKTjeukemeer Kruiser 900AKTjeukemeer Kruiser 900AKTjeukemeer Kruiser 900AKTjeukemeer Kruiser 900AKTjeukemeer Kruiser 900AKTjeukemeer Kruiser 900AKTjeukemeer Kruiser 900AKTjeukemeer Kruiser 900AKTjeukemeer Kruiser 900AKTjeukemeer Kruiser 900AKTjeukemeer Kruiser 900AK

€ 12.950 BTW Betaald (15.950)

Maandprijs: klik hier

 • Bouwjaar 1979
 • Lengte 9.5 m
 • Materiaal Staal
Easy Sail

Easy Sail

3 jaar actief op YachtFocus
Er zijn nog geen beoordelingen van dit bedrijf. Beoordeel uw jachtmakelaar zie 40 boten van Easy Sail e-mail de verkoper

adres:

Kwelderweg 1
Dokkumer Nieuwe Zijlen
9291 MD  Kollum
Nederland
easysail.nl

klik hier voor telefoonnummer

Basisgegevens van de Tjeukemeer Kruiser 900AK

 • Verkoper:Easy Sail
 • Merk:Tjeukemeer Kruiser
 • Model:900AK
 • Scheepsnaam:Zilvermeeuw
 • Motorisatie:Aan boord staat een zeer goedlopende en dito onderhouden OMC diesel, 4 cilinder met 67PK.
 • Categorie:Motorjacht
 • Bouwjaar:1979
 • Laatste refit:2018
 • Materiaal:Staal
 • Beleving: Dagje vaarplezier, Familievakantie, Geschikt voor deelbezit, Ondiepe wateren, (Semi-)permanente bewoning, Weekends op het water
 • Lengte:9.5 m
 • Breedte:3.2 m
 • Diepgang:85 cm
 • Variabele diepgang:Nee
 • Doorvaarthoogte:240 cm
 • Stahoogte binnen:190 cm
 • Slaapplaatsen:4 vast , 2 extra
 • Land: Nederland
 • Te bekijken in verkoophaven/showroom: Ja
 • Prijs:€ 12.950 incl. BTW
 • Accountmanager: André Miedema

In het kort

Aan boord staat een zeer goedlopende en dito onderhouden OMC diesel, 4 cilinder met 67PK.. Goed onderhouden plezierige familiekruiser, dat is deze Tjeukemeerkruiser 950AK. Een ruim schip waar veel aan is vernieuwd, direct vaarklaar!

Documenten


Algemeen

 • Opmerkingen:

  Goed onderhouden Tjeukemeer Kruiser type 900AK (achterkajuit).

   

  Dit is een echt familieschip; lekker ruim, stabiel, met 6 slaapplaatsen, toilet in gescheiden ruimte, grote kombuit (keuken voor landrotten) en een plezierige achterkajuit voor bijvoorbeeld de kinderen of kleinkinderen. Het mooie aan deze Tjeukemeer Kruiser is toch wel de staat waarin het schip zich bevindt. Alles is gewoon goed, geen gedoe, gewoon direct lekker varen en genieten van het water en natuurlijk elkaar.

   

  Belangrijk te melden is dat op deze motorkruiser tal van zaken recent zijn vernieuwd, zo is de hele elektra vernieuwd, nieuwe accu's, nieuwe schakelaars, motor groot onderhoud etc. etc. Er is voor duizenden euro's in het schip geïnvesteerd om het in de topstaat te houden/brengen waarin ze nu dus is. De nota's voor al dit werk liggen aan boord ter inzage. Maar je merkt direct wanneer je aan boord stapt dat het bij deze boot goed zit. Echt een technisch zeer goed schip. Optisch is ze uiteraard ook netjes. De tent is iets ouder en zal op termijn wel aangepakt dienen te worden maar dat is het dan ook.

   

  Qua vaareigenschappen zijn deze Tjeukemeer Kruisers echte allesmansvrienden. Ze laten zich heel Easy besturen, zijn stabiel en koersvast. Ook manoeuvreren in de kleine ruimte is met een dergelijk schip geen enkel probleem. De motor krijgt de boot goed vooruit en met een flinke dot gas achteruit ligt de boot stil. Dus geschikt voor ook de minder ervaren watersporters.

   

  Uiteraard is dit schip gewoon helemaal compleet:

  - fenders met lijn

  - anker

  - zwemtrap

  - navigatieverlichting

  - binnenverlichting

  - koelkast

  - spoelbak met kraan

  - kooktoestel op gas

  - pomptoilet in gescheiden ruimte

  - GPS

  - Kompas

  - Marifoon

  - Bilgepomp

  - Brandblusser

  - Inhoud drinkwatertank 250 liter

  - nette kussenset

  - walstroom aansluiting

  - 12 volt aansluiting, handig voor je smartphone of tablet

  - acculader

  en nog veel meer, echt helemaal compleet en vaarklaar!

   

  Dan de motor, niet onbelangrijk bij een motorschip. Er staat een zeer goed lopende en dito onderhouden OMC 615 inboard diesel in uit 1989. Deze 4 cilinder diesel levert 67PK, heeft een 250 liter dieseltank, een vetgesmeerde schroefas en Hurtz keerkoppeling. Technisch is dit schip in zeer goede staat, geen mankementen of aandachtspunten. Er staan 2 nieuwe accu's aan boord. De motorkamer ziet er keurig uit en alles is behoorlijk goed toegankelijk. Gewoon GOED!

   

  Nog iets te melden over deze Tjeukemeer Kruiser 900AK? Ja, van alles. De huidige eigenaren hebben het schip al meer dan 17 jaar in bezit en zijn de derde eigenaar sinds de oplevering van deze kruiser. Het schip wordt verkocht omdat de eigenaren er de laatste tijd te weinig tijd voor hebben en dat is eeuwig zonde. Dit schip moet varen over de kanalen, meren en rivieren die Nederland rijk is. Varen met jou aan het roer, hoe heerlijk moet dat zijn?

   

  Wakker worden op de mooiste plekjes van Nederland aan boord van jouw eigen prachtjacht. Even koffie zetten, de tent openmaken, zonnetje komt op. Een eend kwaakt opzichtig omdat je op 'zijn plekje ligt'..... Dan een lekker ontbijt, de motor gaat aan en je vaart met je crew naar een nieuwe prachtplek. Nederland vanaf het water is mooi, Nederland vanaf het water op deze Tjeukemeerkruiser 900AK is net nog even mooier, immers je vaart op een topschip zodat jij lekker kunt relaxen en genieten van de omgeving.

   

  Kom anders een keertje kijken, de boot ligt in Dokkumer Nieuwe Zijlen voor je aan de steiger. Bezichtiging uitsluitend op afspraak, dus wel even bellen of mailen vooraf!

   

  For our foreign visitors; we speak English, und natürlich auch Deutsch.

   


  Klik hier voor meer informatie

 • Doorvaarthoogte normaal: 2,4 m
 • Diepgang: 85 cm

Accommodatie

 • Stahoogte: 190 cm
 • Slaapplaatsen: Vast: 4 Extra: 2

Commentaar eigenaar

'Wij doen de Zilvermeeuw met enig pijn in het hart weg. We hebben haar jarenlang goed onderhouden en er met heel veel plezier op gevaren. Helaas gebruiken we haar door omstandigheden veel te weinig en dat is jammer van zo'n mooi schip. Mocht u de boot willen kopen dan staan wij u met raad en daad terzijde, wanneer gewenst uiteraard, wij vinden het belangrijk dat we dit schip goed overdragen inclusief ook alle papieren enzovoorts'.

Bekende gebreken

GEEN, schip is technisch in zeer goede conditie.

De kuipent is voldoende maar zal met een seizoen of wat wel vervangen dienen te worden.

terug

Easy Sail

De Jachtmakelaar voor het Lauwersmeer en omstreken!

Onze ‘thuishaven’ is de prachtig gelegen Jachthaven Lunegat in het Friese Dokkumer Nieuwe Zijlen. Staat jouw droomschip niet bij het aanbod op deze site? Neem dan contact met ons op, niet al onze schepen staan online en wie weet hebben wij jouw ideale boot al aan de kade liggen.

Voor ons maakt het niet uit of jij je schip via Easy Sail koopt of verkoopt, een boot heb je voor je plezier en dat moet vooral zo blijven. Daarom geen gedoe, geen kleine lettertjes, geen halve afspraken of wat dan ook, gewoon een eerlijke deal waar iedereen 100% enthousiast over is. Zo hoort het! En….. zo gaat het bij Easy Sail.
 
Mocht je ons inschakelen, om jouw schip te verkopen of om jouw droomschip aan te kopen, dan is het belangrijk te weten dat wij altijd op basis van No Cure, No Pay werken.
 
For our foreign customers; we speak English und natürlich auch Deutsch.
 
Openingstijden:
Van maandag t.m. zaterdag van 8.30 tot 20.30 uur. Bezichtigingen uitsluitend op afspraak. 
Wil je een boot bekijken? Bel 06 - 21 455 286.
 
4 Watersportbedrijven onder 1 dak
EasySail werkt nauw samen met Platbodemverhuur Friesland, Lauwersmeer Watersport en Dokkumer Ee Watersport. Of je nu op zoek bent naar een ander schip, je schip wil verkopen, onderhoud aan je schip wil laten uitvoeren, per direct een monteur nodig hebt, een boot wil huren of je schip wil laten overvaren…. wij regelen het allemaal voor je..
 

meer informatie aanvragen

versturen

stuur de advertentie van de Tjeukemeer Kruiser 900AK door naar een vriend

versturen
 

ligplaats van de Tjeukemeer Kruiser 900AK:

Route plannen