Kok Vlet 600

Terug
Kok Vlet 600Kok Vlet 600Kok Vlet 600Kok Vlet 600Kok Vlet 600Kok Vlet 600Kok Vlet 600Kok Vlet 600Kok Vlet 600Kok Vlet 600Kok Vlet 600Kok Vlet 600Kok Vlet 600Kok Vlet 600Kok Vlet 600Kok Vlet 600Kok Vlet 600Kok Vlet 600Kok Vlet 600Kok Vlet 600Kok Vlet 600Kok Vlet 600Kok Vlet 600Kok Vlet 600Kok Vlet 600Kok Vlet 600Kok Vlet 600Kok Vlet 600Kok Vlet 600Kok Vlet 600Kok Vlet 600Kok Vlet 600

€ 18.450 BTW Betaald

Maandprijs: klik hier

 • Bouwjaar 2008
 • Lengte 6.2 m
 • Materiaal Staal
Easy Sail

Easy Sail

3 jaar actief op YachtFocus
Er zijn nog geen beoordelingen van dit bedrijf. Beoordeel uw jachtmakelaar zie 40 boten van Easy Sail e-mail de verkoper

adres:

Kwelderweg 1
Dokkumer Nieuwe Zijlen
9291 MD  Kollum
Nederland
easysail.nl

klik hier voor telefoonnummer

Basisgegevens van de Kok Vlet 600

 • Verkoper:Easy Sail
 • Merk:Kok
 • Model:Vlet 600
 • Scheepsnaam:Liowenza
 • Motorisatie:Nagnoeg nieuwe Vetus M2 C5 master, 2 cilinder met 11PK. Loopt super en is zeer stil en soepel!
 • Categorie:Sloep
 • Extra categorie:Klassiek/traditioneel motorjacht
 • Bouwjaar:2008
 • Laatste refit:2018
 • Materiaal:Staal
 • Beleving: Dagje vaarplezier, Geschikt voor deelbezit, Ondiepe wateren, Weekends op het water
 • Lengte:6.2 m
 • Breedte:2.35 m
 • Diepgang:55 cm
 • Variabele diepgang:Nee
 • Doorvaarthoogte:150 cm
 • Slaapplaatsen:2 vast
 • Land: Nederland
 • Te bekijken in verkoophaven/showroom: Nee , (elders)
 • Prijs:€ 18.450 incl. BTW
 • Accountmanager: André Miedema

In het kort

Nagnoeg nieuwe Vetus M2 C5 master, 2 cilinder met 11PK. Loopt super en is zeer stil en soepel!. Zo goed als nieuw en dan ook echt zo goed als nieuw, dat is deze fraaie Kok Vlet 600. Een prachtige boot voor de grachten en vaartjes. Een plaatje!

Documenten


Algemeen

 • Opmerkingen:

  Zoek jij een motorboot voor de prachtige binnenwateren die Nederland rijk is? De grachten in de oude binnensteden, de turfvaartjes, de meertjes, de Biesbosch.... verzin het maar. Lekker toeren zonder gedoe en gewoon genieten van het water, elkaar en..... jouw nagenoeg nieuwe prachtige Kok Vlet 600. Deze boot is zo multifunctioneel dat het bijna een drijvend Zwitsers zakmes is, kaasfondue mee, lederhose en varen maar, gruss got. Anyway: deze vlet heeft een lage opbouw en kan onder bijna alle bruggen door, is nauwelijks gebruikt en verkeert in nieuwstaat. Alles aan boord is netjes. Direct varen, direct genieten!

   

  Het schip is in eigen beheer bij de Kok Werf te Sappermeer gebouwd. Het kwaliteitsniveau is verbluffend. Mooie strakke lijnen, een interieur dat overal perfect past, goede dikke kussens met een dito bekleding. Alles ademt kwaliteit en zo ziet het er ook uit, kwalitatief top. Nergens is tijdens de bouw bezuinigd, alleen de beste materialen en beste zaken zijn aan boord gebracht. OK, de opbouw is met tent wat hoog maar zonder tent (want je vaart toch meestal met mooi weer) en de ruiten plat heb je een juweel van een lijntje te pakken hoor. Je vaart onder laagste bruggen door, net als een sloep.

   

  Dit schip is in 2008 gebouwd en heeft sindsdien maar 4 seizoenen in het water gelegen en bijna net zo weinig vaaruren gedraaid. Echt waar: zo goed als nieuw!

   

  Qua comfort en uitrusting is het allemaal prima geregeld:

  - pomptoilet onder de bank voorin (er is een gordijn aanwezig zodat je niet open en bloot je ding hoeft te doen......)

  - kooktoestel 2 pits op gas

  - spoelbak

  - plezierig dikke kussenset

  - nette gordijnen

  - fraaie aluminium ramen

  - mast met navigatieverlichting

  - binnenverlichting

  - zwemtrap met zwemplateau

  - radio met speakers

  - 2 x ruitenwisser

  - overzichtelijk dashboard voor de motor

  - fenders met landvasten

  - reddingsboei

  - brandblusser

  en nog veel meer......

   

  De motor is een zeer weinig gebruikte meer dan goed draaiende Vetus 2 cilinder diesel die 11 PK levert. De motor staat centraal in de boot in een goed geïsoleerde motorkist, alles is goed bereikbaar, ook de wierpot. Uiteraard heeft deze Kok Vlet een stuurstand. Het stuurwiel oogt lekker nautisch en de boot laat zich goed manoeuvreren. Deze vlet vaart echt heel soepel en makkelijk en snijdt door het water. De schroef geeft de boot voldoende tractie waardoor ze ook in een prima tempo doorvaart. Uiteraard zijn deze Vetus motoren zuinig, stil en zeer betrouwbaar. Echt een krachtbron voor nog jaren en jaren zorgeloos varen (dat rijmt, zou zo uit de Vetus folder kunnen komen).

   

  Nog meer te melden? JA! Dit schip wordt compleet met stallingstrailer geleverd.

   

  Momenteel staat deze Kok Vlet in de stalling, Ze wordt vaarklaar afgeleverd zodat je er direct weg mee kunt.

   

  Dus zoek jij een leuke praktische boot om zonder gedoe mee weg te gaan, waar je eventueel ook een nachtje op kunt slapen met z'n tweetjes en die gewoon in nieuwstaat verkeerd maar geen nieuwprijs heeft?! Kom dan eens kijken naar de Liowenza, deze Kokvlet 600 zal je zeker niet teleurstellen. Dit is een prachtig scheepje met een voor de binnenwateren bijna onbeperkt vaargebied. Een eerlijk, goed gebouwd schip zonder gebreken. Kijken, Kopen, Genieten!

   

  For our foreign visitors; we speak English und natürlich auch Deutsch.

   

  Dit schip is uitsluitend op afspraak te bezichtigen.

   

  Let op: schip bevindt zich op een andere locatie.

   


  Klik hier voor meer informatie

 • Doorvaarthoogte normaal: 1,5 m
 • Diepgang: 55 cm

Accommodatie

 • Slaapplaatsen: Vast: 2

Commentaar eigenaar

'We doen de Liowenza, de naam is gevormd door de eerste letters van de namen van onze kleinkinderen, weg omdat we haar veel te weinig gebruiken. Door onze leeftijd voelen we ons minder prettig op het water en hebben veel te veel andere leuke hobbies waardoor de boot maar blijft staan. Ze is veel te mooi om alleen maar in de loods te staan dus doen we haar met enig pijn in het hart weg. We zouden het leuk vinden wanneer ze goed terecht komt.'

Bekende gebreken

Geen gebreken, dat is ook wel eens lekker toch?!

terug

Easy Sail

De Jachtmakelaar voor het Lauwersmeer en omstreken!

Onze ‘thuishaven’ is de prachtig gelegen Jachthaven Lunegat in het Friese Dokkumer Nieuwe Zijlen. Staat jouw droomschip niet bij het aanbod op deze site? Neem dan contact met ons op, niet al onze schepen staan online en wie weet hebben wij jouw ideale boot al aan de kade liggen.

Voor ons maakt het niet uit of jij je schip via Easy Sail koopt of verkoopt, een boot heb je voor je plezier en dat moet vooral zo blijven. Daarom geen gedoe, geen kleine lettertjes, geen halve afspraken of wat dan ook, gewoon een eerlijke deal waar iedereen 100% enthousiast over is. Zo hoort het! En….. zo gaat het bij Easy Sail.
 
Mocht je ons inschakelen, om jouw schip te verkopen of om jouw droomschip aan te kopen, dan is het belangrijk te weten dat wij altijd op basis van No Cure, No Pay werken.
 
For our foreign customers; we speak English und natürlich auch Deutsch.
 
Openingstijden:
Van maandag t.m. zaterdag van 8.30 tot 20.30 uur. Bezichtigingen uitsluitend op afspraak. 
Wil je een boot bekijken? Bel 06 - 21 455 286.
 
4 Watersportbedrijven onder 1 dak
EasySail werkt nauw samen met Platbodemverhuur Friesland, Lauwersmeer Watersport en Dokkumer Ee Watersport. Of je nu op zoek bent naar een ander schip, je schip wil verkopen, onderhoud aan je schip wil laten uitvoeren, per direct een monteur nodig hebt, een boot wil huren of je schip wil laten overvaren…. wij regelen het allemaal voor je..
 

meer informatie aanvragen

versturen

stuur de advertentie van de Kok Vlet 600 door naar een vriend

versturen
 

ligplaats van de Kok Vlet 600:

Route plannen