Gib Sea 24

Terug
Gib Sea 24Gib Sea 24Gib Sea 24Gib Sea 24Gib Sea 24Gib Sea 24Gib Sea 24Gib Sea 24Gib Sea 24Gib Sea 24Gib Sea 24Gib Sea 24Gib Sea 24Gib Sea 24Gib Sea 24Gib Sea 24Gib Sea 24Gib Sea 24Gib Sea 24Gib Sea 24Gib Sea 24Gib Sea 24Gib Sea 24Gib Sea 24Gib Sea 24Gib Sea 24Gib Sea 24Gib Sea 24Gib Sea 24Gib Sea 24Gib Sea 24Gib Sea 24Gib Sea 24

€ 4.950 BTW Betaald

Maandprijs: klik hier

 • Bouwjaar 1978
 • Lengte 7.2 m
 • Materiaal Polyester
Easy Sail

Easy Sail

2 jaar actief op YachtFocus
Er zijn nog geen beoordelingen van dit bedrijf. Beoordeel uw jachtmakelaar zie 39 boten van Easy Sail e-mail de verkoper

adres:

Kwelderweg 1
Dokkumer Nieuwe Zijlen
9291 MD  Kollum
Nederland
easysail.nl

klik hier voor telefoonnummer

Basisgegevens van de Gib Sea 24

 • Verkoper:Easy Sail
 • Merk:Gib Sea
 • Model:24
 • Scheepsnaam:Storm
 • Motorisatie:Renault Marine Couach 1 cilinder inboard diesel mey 8PK, motor loopt prima en is goed onderhouden.
 • Categorie:Zeiljacht
 • Bouwjaar:1978
 • Laatste refit:2017
 • Materiaal:Polyester
 • Beleving: Dagje vaarplezier, Familievakantie, Geschikt voor deelbezit, Onderhoudsvrij, Wedstrijdzeilen, Weekends op het water
 • Lengte:7.2 m
 • Breedte:2.5 m
 • Diepgang:140 cm
 • Variabele diepgang:Nee
 • Stahoogte binnen:160 cm
 • Slaapplaatsen:4 vast
 • Land: Nederland
 • Te bekijken in verkoophaven/showroom: Nee , Monnickendam
 • Prijs:€ 4.950 incl. BTW
 • Accountmanager: André Miedema

In het kort

Renault Marine Couach 1 cilinder inboard diesel mey 8PK, motor loopt prima en is goed onderhouden.. Frisse en goed onderhouden Gib Sea 24. Een prima zeiljacht waar recent veel aan is vervangen, ready to go en klaar voor een nieuwe schipper.

Documenten


Algemeen

 • Opmerkingen:

  Een hele frisse Gib Sea 24 uit 1978 te koop voor een meer dan plezierige bijna weggeefprijs. Dit zeiljacht is goed onderhouden en tamelijk compleet uitgerust. Direct vaarklaar. Dus.... kijken, kopen, betalen en daarna lekker varen met je partner, zeilmaatje, collega's, familie, vrienden, de kids.... verzin het maar. Want 1 ding is zeker: wanneer je een boot als deze Gib Sea 24 bezit dan is er altijd wel iemand die met je mee wil!


  Goed, de Gib Sea 24. Dit zijn goed zeilende zeiljachten met een mooie lijn en lekker veel binnenruimte. Het exemplaar dat wij hier aanbieden is als al gemeld prima onderhouden. Er zijn de laatste jaren tal van vernieuwingen uitgevoerd waardoor dit schip er gewoon heel behoorlijk bij ligt. De volgende zaken zijn o.a. recent aangepakt:

  - nieuwe verstaging in 2017

  - nieuw aangehangen roer in 2016

  - nieuwe antifouling in 2017

  - nieuwe waterpomp motor + impeller 2017

  - nieuwe anode 2017

  - nieuwe accu's 2016

  - nieuwe vallen 2017

  - nieuwe Genua 2017

  Kortom: heel veel vernieuwd!


  Daarnaast is dit zeiljacht plezierig compleet uitgevoerd:

  - landvasten en fenders

  - anker met lijn

  - zwemtrap

  - navigatieverlichting

  - kussens in de kuip

  - pomptoilet

  - verwarming (elektrisch)

  - kombuis met spoelbak

  - acculader

  - walstroom aansluiting (kabel intern opnieuw aansluiten)

  - marifoon

  - sprayhood

  - veiligheidsnet aan de railing

  - opstapje op de boeg

  - reddingsvesten

  - reddingsboei op de spiegel

  en nog veel meer, echt heel veel meer.


  Qua zeilen is het prima geregeld. Er zit een rolreef systeem op de boot. Zoals al gemeld zit er een nieuwe genua op, daarnaast zijn de rolfok en het grootzeil beiden nog in prima staat. Over de giek zit een zeilhuik en ook het voorzeil heeft een huik. Alle lijnen zijn vanuit de kuip te bedienen. Het schip heeft goede selftailing lieren en dito valstoppers en blokken. Gewoon helemaal zeilklaar en alles netjes geregeld.


  Er staat een meer dan goed onderhouden Renault Marine inboard diesel in die 8PK levert. Deze motor loopt soepel en start prima. De schroefas is vast en vetgesmeerd. Er staan 2 recente accu's in, een start en een lichtaccu. Motorisch en technisch alles in prima staat.


  Dit schip is osmose vrij!


  Zijn er dan helemaal geen verbeterpunten aan dit schip? Een paar kleine dingetjes. De bekleding binnen is helemaal vernieuwd, op een paar plekjes na, materiaal is aanwezig. En het voordek veert wat door, niks ernstigs. Verder gewoon een eerlijke boot voor een dito prijs.


  Heb jij zin om lekker met je eigen boot het water op te gaan, alleen (want je kunt haar prima solo zeilen) of met vrienden, vriendinnen, opa en oma, de buurman of buurvrouw, een toevallige passant die je op de kade bent tegengekomen of met wie dan ook...... Kom dan kijken bij deze hartstikke leuke Gib Sea 24. Een veilige, goed varende en praktisch complete alleskunner die ook op groot water prima uit de voeten kan.


  Je bent welkom aan boord!


  Dit schip ligt in Monnickendam en is uitsluitend op afspraak te bezichtigen.


  For our foreign visitors; we speak English und natürlich auch Deutsch.


  Klik hier voor meer informatie

 • Diepgang: 140 cm

Accommodatie

 • Stahoogte: 160 cm
 • Slaapplaatsen: Vast: 4

Commentaar eigenaar

'Ik heb altijd lekker gezeild met deze Gib Sea 24. Er zit een keuringsrapport bij en verder heb ik heel veel zaken vernieuwd. Ik doe de boot weg omdat ik een groter schip heb gevonden waar ik ook op kan wonen. Je hebt hier een hele leuke makkelijk zeilende snelle boot aan'.

Bekende gebreken

- binnenbekleding is vernieuwd, moet onder de gangboorden nog worden gemonteerd, materiaal aanwezig

- dek veert wat door op het voordek

terug

Easy Sail

De Jachtmakelaar voor het Lauwersmeer en omstreken!

Onze ‘thuishaven’ is de prachtig gelegen Jachthaven Lunegat in het Friese Dokkumer Nieuwe Zijlen. Staat jouw droomschip niet bij het aanbod op deze site? Neem dan contact met ons op, niet al onze schepen staan online en wie weet hebben wij jouw ideale boot al aan de kade liggen.

Voor ons maakt het niet uit of jij je schip via Easy Sail koopt of verkoopt, een boot heb je voor je plezier en dat moet vooral zo blijven. Daarom geen gedoe, geen kleine lettertjes, geen halve afspraken of wat dan ook, gewoon een eerlijke deal waar iedereen 100% enthousiast over is. Zo hoort het! En….. zo gaat het bij Easy Sail.
 
Mocht je ons inschakelen, om jouw schip te verkopen of om jouw droomschip aan te kopen, dan is het belangrijk te weten dat wij altijd op basis van No Cure, No Pay werken.
 
For our foreign customers; we speak English und natürlich auch Deutsch.
 
Openingstijden:
Van maandag t.m. zaterdag van 8.30 tot 20.30 uur. Bezichtigingen uitsluitend op afspraak. 
Wil je een boot bekijken? Bel 06 - 21 455 286.
 
4 Watersportbedrijven onder 1 dak
EasySail werkt nauw samen met Platbodemverhuur Friesland, Lauwersmeer Watersport en Dokkumer Ee Watersport. Of je nu op zoek bent naar een ander schip, je schip wil verkopen, onderhoud aan je schip wil laten uitvoeren, per direct een monteur nodig hebt, een boot wil huren of je schip wil laten overvaren…. wij regelen het allemaal voor je..
 

meer informatie aanvragen

versturen

stuur de advertentie van de Gib Sea 24 door naar een vriend

versturen
 

ligplaats van de Gib Sea 24:

Route plannen