Jaro Waddenkruiser 11.70AK

Terug
Jaro Waddenkruiser 11.70AKJaro Waddenkruiser 11.70AKJaro Waddenkruiser 11.70AKJaro Waddenkruiser 11.70AKJaro Waddenkruiser 11.70AKJaro Waddenkruiser 11.70AKJaro Waddenkruiser 11.70AKJaro Waddenkruiser 11.70AKJaro Waddenkruiser 11.70AKJaro Waddenkruiser 11.70AKJaro Waddenkruiser 11.70AKJaro Waddenkruiser 11.70AKJaro Waddenkruiser 11.70AKJaro Waddenkruiser 11.70AKJaro Waddenkruiser 11.70AKJaro Waddenkruiser 11.70AKJaro Waddenkruiser 11.70AKJaro Waddenkruiser 11.70AKJaro Waddenkruiser 11.70AKJaro Waddenkruiser 11.70AKJaro Waddenkruiser 11.70AKJaro Waddenkruiser 11.70AKJaro Waddenkruiser 11.70AKJaro Waddenkruiser 11.70AKJaro Waddenkruiser 11.70AKJaro Waddenkruiser 11.70AKJaro Waddenkruiser 11.70AKJaro Waddenkruiser 11.70AKJaro Waddenkruiser 11.70AKJaro Waddenkruiser 11.70AKJaro Waddenkruiser 11.70AKJaro Waddenkruiser 11.70AKJaro Waddenkruiser 11.70AKJaro Waddenkruiser 11.70AKJaro Waddenkruiser 11.70AKJaro Waddenkruiser 11.70AKJaro Waddenkruiser 11.70AKJaro Waddenkruiser 11.70AKJaro Waddenkruiser 11.70AKJaro Waddenkruiser 11.70AKJaro Waddenkruiser 11.70AKJaro Waddenkruiser 11.70AKJaro Waddenkruiser 11.70AKJaro Waddenkruiser 11.70AKJaro Waddenkruiser 11.70AKJaro Waddenkruiser 11.70AKJaro Waddenkruiser 11.70AKJaro Waddenkruiser 11.70AKJaro Waddenkruiser 11.70AKJaro Waddenkruiser 11.70AKJaro Waddenkruiser 11.70AKJaro Waddenkruiser 11.70AK

€ 48.500 BTW Betaald

Maandprijs: klik hier

 • Bouwjaar 1979
 • Lengte 11.7 m
 • Materiaal Staal
Easy Sail

Easy Sail

2 jaar actief op YachtFocus
Er zijn nog geen beoordelingen van dit bedrijf. Beoordeel uw jachtmakelaar zie 39 boten van Easy Sail e-mail de verkoper

adres:

Kwelderweg 1
Dokkumer Nieuwe Zijlen
9291 MD  Kollum
Nederland
easysail.nl

klik hier voor telefoonnummer

Basisgegevens van de Jaro Waddenkruiser 11.70AK

 • Verkoper:Easy Sail
 • Merk:Jaro
 • Model:Waddenkruiser 11.70AK
 • Scheepsnaam:Ichthus
 • Motorisatie:Zeer goed lopende DAF 575 6 cilinder inboard diesel met slechts 924 vaaruren. Betrouwnare motor!
 • Categorie:Motorjacht
 • Bouwjaar:1979
 • Laatste refit:2018
 • Materiaal:Staal
 • Beleving: Dagje vaarplezier, Familievakantie, Ondiepe wateren, (Semi-)permanente bewoning, Weekends op het water
 • Lengte:11.7 m
 • Breedte:3.4 m
 • Diepgang:100 cm
 • Variabele diepgang:Nee
 • Doorvaarthoogte:290 cm
 • Stahoogte binnen:195 cm
 • Slaapplaatsen:4 vast , 2 extra
 • Land: Nederland
 • Te bekijken in verkoophaven/showroom: Ja
 • Prijs:€ 48.500 incl. BTW
 • Accountmanager: André Miedema

In het kort

Zeer goed lopende DAF 575 6 cilinder inboard diesel met slechts 924 vaaruren. Betrouwnare motor!. VERKOCHT! Een in beter dan nieuwstaat verkerende Jaro Waddenkruiser met een zee aan binnenruimte, een machtig mooie machinekamer en heel veel extra's!

Documenten


Algemeen

 • Opmerkingen:

  SCHIP IS VERKOCHT!

   

  In topstaat, ja, absoluut in topstaat! Deze Jaro Waddenkruiser 11,70 AK bevindt zich in een wel hele mooie staat. Alles is recent aangepakt, van dek tot onderwaterschip en van romp tot machinekamer, alles even mooi, even netjes en met liefde onderhouden. Een absolute topper die eigenlijk beter is dan nieuw! Een motorkruiser om zorgeloos verliefd op te worden.


  Wat we verder kunnen vertellen over deze Jaro Waddenkruiser, behalve dan dat die in topstaat verkeert, is dat dit een zeer ruim schip van binnen is. Een open indeling zorgt voor een ruimtelijk gevoel, dit wordt versterkt door het gebruik van fraai licht hout. Van binnen minstens zo mooi als van buiten. Een eerlijk, goed onderhouden schip zonder gedoe of gebreken!

   

  Deze Jaro Waddenkruiser heeft nog een feature waar een flink aantal van ons bootliefhebbers enthousiast van gaat worden, het schip heeft een heuse machinekamer. Niet zo'n luikje onder vloer waar je dan een viervoudige hernia in oploopt wanneer je er in probeert te kruipen. Integendeel. Dit schip beschikt over een machinekamer waarin je heel Easy je ding kunt doen. Ruim, schoon (schoner dan een gemiddeld wegrestaurant in Frankrijk) en volledig uitgerust. Echt een prachtige technische ruimte waarin je bij alle essentiële zaken van het schip goed kunt bereiken. Prachtig, echt prachtig.

   


  De indeling is slim en doordacht. Je komt binnen in het centraal geplaatste stuurhuis. Dit is verhoogd zodat de machinekamer die eronder zit voldoende ruimte heeft. Vanuit het stuurhuis stap je de open salon in. Hier is de kombuis die rijk is uitgerust met daar tegenover een gezellige dinette. In de punt een ruim 2 persoonsbed. Aan de achterzijde van het schip bevindt zich de captainscabin uitgerust met een riant 2 persoonsbed. Daarnaast bevindt zich daar het toilet en de natte cel met douche. Alle ruimtes zijn voldoende groot en ogen fris en zijn zeer goed afgewerkt. Heel mooi allemaal.

   

  Dit schip beschikt over een dubbele stuurstand, dus binnen en buiten sturen en een boegschroef, dus binnen en buiten heel Easy manoeuvreren. De Jaro Waddenkruiser vaart geweldig.

   


  Qua uitrusting is het schip helemaal compleet:

  - fenders

  - landvasten

  - zwemplateau met zwemtrap

  - anker met ketting en elektrische lier

  - navigatieverlichting

  - scheepshoorn

  - pikhaak

  - dieptemeter met log

  - kompas

  - zoeklicht

  - reddingsboei

  - diverse brandblussers

  - bilgepomp

  en natuurlijk nog veel meer.

   

  Het comfort aan boord is uitstekend, het schip heeft o.a.:

   

  - 3 pits gasstel

  - koelkast

  - spoelbak met kraan

  - overal binnenverlichting (dus ook in de machinekamer)

  - goede kussens

  - magnetron

  - warmwater boiler

  - radio/cd

  - toilet in gescheiden ruimte met extra wasbak met kraan

  - natte cel met douche en wastafel met kraan

  - vuilwatertank (50 liter)

  - verwarming: Webasto heteluchtverwarming

  - kluisje

  - inhoud drinkwatertank 780 liter, je kunt dus lang douchen!

  etc. etc. etc. en etc.

   

  De machinekamer is het hart van het schip. Deze is als geschreven ruim en goed toegankelijk. Hier staat de motor, een oerdegelijke DAF 575 inboard diesel 6 cilinder die 120PK levert, interkoeling. Bouwjaar motor 1979, aantal draaiuren..... slechts 924! Deze drijft een RVS vaste schroefas aan, vetgesmeerd. Inhoud dagtank 175 liter, reservetank 250 liter. Er is een Paragon Hydraulische keerkoppeling geplaatst. Verder staan er 3 accu's in de boot, 2 x Varta 140AH 12V en 1 x Royal 140AH 12V. UIteraard beschikt het schip over een walstroom aansluiting, een omvormer merk Victron 24 - 220 en een acculader. Daarnaast staat er in de machinekamer een goed werkende Faryman diesel generator. Alles werkt perfect en is meer dan goed onderhouden. In de machinekamer is alles middels diverse meters goed te monitoren. Technisch gewoon perfect.

   


  Het mooiste van deze Jaro Waddenkruiser 11.70 AK is misschien nog wel..... dat 'ie gewoon TE KOOP is. Jij kunt dus met dit nog beter als nieuwe motorkruiser het water op. Geen gedoe met eerst wat klussen, nope, dat is allemaal al gedaan. Ze is dit voorjaar (2018) buitenom helemaal nieuw geschilderd, technisch weer helemaal nagelopen en klaar voor een nieuwe eigenaar/kapitein. Echt, dit schip stelt niet teleur.

   

  Ben je inmiddels net zo enthousiast als wij? Kom dan vooral kijken. Dit motorjacht vaart zo naar een van de Waddeneilanden, kan het IJsselmeer met gemak aan en is bij uitstek geschikt om er ook lekker lange tochten mee te maken. Vakantieklaar, vaarklaar..... nu alleen nog een nieuwe schipper, iets voor jou?!

   


  Dit schip ligt in Dokkumer Nieuwe Zijlen en is uitsluitend op afspraak te bezichtigen.


  For our foreign visitors; we speak English, und natürlich auch Deutsch.


  Klik hier voor meer informatie

 • Doorvaarthoogte normaal: 2,9 m
 • Diepgang: 100 cm

Accommodatie

 • Stahoogte: 195 cm
 • Slaapplaatsen: Vast: 4 Extra: 2

Commentaar eigenaar

'Door onze inmiddels wat hogere leeftijd hebben we besloten afscheid te nemen van onze 'Ichthus'. We hebben al die jaren goed op haar gepast en zij op ons. Het is een heerlijke boot waar je prima op kunt verblijven. Ikzelf ben vrij lang en de grote stahoogte heeft mijzelf altijd enorm bevallen. We zoeken iemand die net als wij goed voor de boot gaat zorgen en er dan natuurlijk ook net zo veel plezier aan zal beleven'.

Bekende gebreken

Geen, dat is ook wel eens lekker toch?! Gewoon direct varen en genieten.

terug

Easy Sail

De Jachtmakelaar voor het Lauwersmeer en omstreken!

Onze ‘thuishaven’ is de prachtig gelegen Jachthaven Lunegat in het Friese Dokkumer Nieuwe Zijlen. Staat jouw droomschip niet bij het aanbod op deze site? Neem dan contact met ons op, niet al onze schepen staan online en wie weet hebben wij jouw ideale boot al aan de kade liggen.

Voor ons maakt het niet uit of jij je schip via Easy Sail koopt of verkoopt, een boot heb je voor je plezier en dat moet vooral zo blijven. Daarom geen gedoe, geen kleine lettertjes, geen halve afspraken of wat dan ook, gewoon een eerlijke deal waar iedereen 100% enthousiast over is. Zo hoort het! En….. zo gaat het bij Easy Sail.
 
Mocht je ons inschakelen, om jouw schip te verkopen of om jouw droomschip aan te kopen, dan is het belangrijk te weten dat wij altijd op basis van No Cure, No Pay werken.
 
For our foreign customers; we speak English und natürlich auch Deutsch.
 
Openingstijden:
Van maandag t.m. zaterdag van 8.30 tot 20.30 uur. Bezichtigingen uitsluitend op afspraak. 
Wil je een boot bekijken? Bel 06 - 21 455 286.
 
4 Watersportbedrijven onder 1 dak
EasySail werkt nauw samen met Platbodemverhuur Friesland, Lauwersmeer Watersport en Dokkumer Ee Watersport. Of je nu op zoek bent naar een ander schip, je schip wil verkopen, onderhoud aan je schip wil laten uitvoeren, per direct een monteur nodig hebt, een boot wil huren of je schip wil laten overvaren…. wij regelen het allemaal voor je..
 

meer informatie aanvragen

versturen

stuur de advertentie van de Jaro Waddenkruiser 11.70AK door naar een vriend

versturen
 

ligplaats van de Jaro Waddenkruiser 11.70AK:

Route plannen