Cascaruda 830 OK

Terug
Cascaruda 830 OKCascaruda 830 OKCascaruda 830 OKCascaruda 830 OKCascaruda 830 OKCascaruda 830 OKCascaruda 830 OKCascaruda 830 OKCascaruda 830 OKCascaruda 830 OKCascaruda 830 OKCascaruda 830 OKCascaruda 830 OKCascaruda 830 OKCascaruda 830 OKCascaruda 830 OKCascaruda 830 OKCascaruda 830 OKCascaruda 830 OKCascaruda 830 OKCascaruda 830 OKCascaruda 830 OKCascaruda 830 OKCascaruda 830 OKCascaruda 830 OKCascaruda 830 OKCascaruda 830 OKCascaruda 830 OKCascaruda 830 OKCascaruda 830 OKCascaruda 830 OKCascaruda 830 OKCascaruda 830 OKCascaruda 830 OKCascaruda 830 OKCascaruda 830 OKCascaruda 830 OKCascaruda 830 OK

€ 4.995 BTW Betaald

Maandprijs: klik hier

 • Bouwjaar 1980
 • Lengte 8.3 m
 • Materiaal Staal
Easy Sail

Easy Sail

2¾ jaar actief op YachtFocus
Er zijn nog geen beoordelingen van dit bedrijf. Beoordeel uw jachtmakelaar zie 41 boten van Easy Sail e-mail de verkoper

adres:

Kwelderweg 1
Dokkumer Nieuwe Zijlen
9291 MD  Kollum
Nederland
easysail.nl

klik hier voor telefoonnummer

Basisgegevens van de Cascaruda 830 OK

 • Verkoper:Easy Sail
 • Merk:Cascaruda
 • Model:830 OK
 • Scheepsnaam:Falcor (maar dat moet er wel af)
 • Motorisatie:Mercedes 190D inboard 4 cilinder diesel met 40PK en een gemiddeld verbruik van slechts 3 liter p.u.
 • Categorie:Motorjacht
 • Bouwjaar:1980
 • Laatste refit:2013
 • Materiaal:Staal
 • Lengte:8.3 m
 • Breedte:2.9 m
 • Diepgang:90 cm
 • Variabele diepgang:Nee
 • Doorvaarthoogte:220 cm
 • Stahoogte binnen:190 cm
 • Slaapplaatsen:4 vast
 • Land: Nederland
 • Te bekijken in verkoophaven/showroom: Nee , Britsum
 • Prijs:€ 4.995 incl. BTW
 • Accountmanager: André Miedema

In het kort

Mercedes 190D inboard 4 cilinder diesel met 40PK en een gemiddeld verbruik van slechts 3 liter p.u.. Plezierig ruime Cascaruda 830 motorkruiser. Technisch goed en zeer compleet: incl. koelkast, verwarming, toilet, complete kombuis en nog veel meer.

Documenten


Algemeen

 • Opmerkingen:

  Gewoon een hartstikke ruime en technisch goed onderhouden motorkruiser van het type Cascaruda 830. Dit is een goed varende boot met tal van extra's waar je direct plezier aan kunt beleven. Een ideaal schip voor een stel of een jong gezin.... een paar vrienden kan natuurlijk ook, wat collega's kan, een ouder echtpaar is geen probleem, 2 vriendinnen gaat lukken.... 3 trouwens ook, of meer.... 2 broers/zussen, een gezin met oudere kinderen..... etc. etc. etc. Kortom een allemansvriend voor waanzinnig veel mooie tochten over het Nederlandse water.


  De Cascaruda 830 die wij hier aanbieden is helemaal compleet en ready to go. Voor het oog zou je haar even wat kunnen bijwerken qua verf en haar dan eind van het seizoen op de kant zetten, ze is er zeker 3 seizoenen al niet meer uit geweest dus de antifouling zal inmiddels wel af zijn. Laat dit je echter niet afschrikken, eerst een seizoen lekker varen en genieten en dan na een seizoen varen kijken wat je wil aanpakken. Het werk is te overzien en technisch is ze nagnoeg 100 punten, maak er 95 van (toerenteller werkt niet).


  Verder gewoon super compleet:

  - koelkast

  - spoelbak met elektrische kraan

  - drinkwatertank 200 liter

  - 2 pits kooktoestel op gas

  - fraaie kombuis

  - verwarming: Webasto dieselkachel (recent)

  - radio/cd speler met speakers

  - toilet in gescheiden ruimte

  - keurige bekleding

  - binnenverlichting

  - kompas

  - fishfinder (Garmin)

  - navigatie verlichting

  - ruitenwissers

  - claxon..... uhhh.... scheepshoorn

  - zonnepaneel die de lichtaccu oplaadt

  - 3 x 12 volt aansluiting (handig voor je GSM en tablet etc.)

  - omvormer 500 watt

  - walstroom

  - fenders

  - landvasten

  - anker met ketting

  - zwemtrap

  en nog zo veel meer........ echt helemaal compleet!


  De motor is een Mercedes 190D 4 cilinder inboard diesel met 40PK. Loopt uitstekend, start direct en is goed onderhouden. De motor drijft een vaste vetgesmeerde schroefas aan. Er zit een Paragon hydraulische keerkoppeling op. Inhoud dieseltank 300 liter, gemiddeld verbruik per uur 3 liter..... dus die vaar je niet leeg in een weekend. Verder staan er 2 accu's in de boot, 1 x start (180 amp.) en 1 x licht (120 amp.) gescheiden middels een diodebrug.


  Natuurlijk zit er een kuiptent op, deze is keurig, moet alleen even schoongemaakt worden maar is wel helemaal goed. Daarnaast zit er een wintertent bij voor als je langere tijd niet naar de boot gaat.


  Ja,... en nu? Nou gewoon komen kijken en kopen om dan direct heerlijk te gaan genieten van de boot. Lekker een weekendje weg of gewoon om te vissen. Investeer je vakantiegeld in de boot en cancel die vakantie naar weet ik waar. Gewoon op vakantie in eigen land, op je eigen motorkruiser. Ga je geen spijt van krijgen. Dit is een eerlijke boot waarbij alle keuringen zijn toegestaan. Vaarklaar!


  De boot ligt in de buurt van Leeuwarden en is uitsluitend op afspraak te bezichtigen.


  For our forein visitor; we speak English, und natürlich auch Deutsch.

   


  Klik hier voor meer informatie

 • Doorvaarthoogte normaal: 2,2 m
 • Diepgang: 90 cm

Accommodatie

 • Stahoogte: 190 cm
 • Slaapplaatsen: Vast: 4

Commentaar eigenaar

'Ik heb de boot 15 jaar gehad en heb er zo'n beetje heel Noord Nederland inclusief de Waddenzee mee bevaren. Dit een een fijne boot die makkelijk vaart, ideaal dus ook voor beginnende schippers. De boot gaat weg omdat ik een zeiljacht heb gekocht en ook echt de zee op wil en daar is deze Cascaruda natuurlijk minder voor geschikt. Verder gewoon een fijn scheepje dat met een klein beetje werk er weer piekfijn uitziet. Een van de dingen waar je even naar moet kijken als ze het water uit is is de uitlaat. Het naamschildje met 'Falcor' mag blijven zitten als je hem omdraait, mijn nieuwe boot heet Falcor, vandaar'.

Bekende gebreken

- wat verfwerk

- nieuwe antifouling

- toerenteller doet het niet

- uitlaat controleren (is niets mis mee maar wanneer de boot het water uit is even kijken of dit allemaal nog goed is, is momenteel gecorodeerd)

terug

Easy Sail

De Jachtmakelaar voor het Lauwersmeer en omstreken!

Onze ‘thuishaven’ is de prachtig gelegen Jachthaven Lunegat in het Friese Dokkumer Nieuwe Zijlen. Staat jouw droomschip niet bij het aanbod op deze site? Neem dan contact met ons op, niet al onze schepen staan online en wie weet hebben wij jouw ideale boot al aan de kade liggen.

Voor ons maakt het niet uit of jij je schip via Easy Sail koopt of verkoopt, een boot heb je voor je plezier en dat moet vooral zo blijven. Daarom geen gedoe, geen kleine lettertjes, geen halve afspraken of wat dan ook, gewoon een eerlijke deal waar iedereen 100% enthousiast over is. Zo hoort het! En….. zo gaat het bij Easy Sail.
 
Mocht je ons inschakelen, om jouw schip te verkopen of om jouw droomschip aan te kopen, dan is het belangrijk te weten dat wij altijd op basis van No Cure, No Pay werken.
 
For our foreign customers; we speak English und natürlich auch Deutsch.
 
Openingstijden:
Van maandag t.m. zaterdag van 8.30 tot 20.30 uur. Bezichtigingen uitsluitend op afspraak. 
Wil je een boot bekijken? Bel 06 - 21 455 286.
 
4 Watersportbedrijven onder 1 dak
EasySail werkt nauw samen met Platbodemverhuur Friesland, Lauwersmeer Watersport en Dokkumer Ee Watersport. Of je nu op zoek bent naar een ander schip, je schip wil verkopen, onderhoud aan je schip wil laten uitvoeren, per direct een monteur nodig hebt, een boot wil huren of je schip wil laten overvaren…. wij regelen het allemaal voor je..
 

meer informatie aanvragen

versturen

stuur de advertentie van de Cascaruda 830 OK door naar een vriend

versturen
 

ligplaats van de Cascaruda 830 OK:

Route plannen