Tamar 24

Terug
Tamar 24Tamar 24Tamar 24Tamar 24Tamar 24Tamar 24Tamar 24Tamar 24Tamar 24Tamar 24Tamar 24Tamar 24Tamar 24Tamar 24Tamar 24Tamar 24Tamar 24Tamar 24Tamar 24Tamar 24Tamar 24Tamar 24Tamar 24Tamar 24Tamar 24Tamar 24Tamar 24Tamar 24Tamar 24Tamar 24Tamar 24Tamar 24Tamar 24

€ 4.990 BTW Betaald (7.950)

Maandprijs: klik hier

 • Bouwjaar 1980
 • Lengte 7.35 m
 • Materiaal Polyester
Easy Sail

Easy Sail

3 jaar actief op YachtFocus
Er zijn nog geen beoordelingen van dit bedrijf. Beoordeel uw jachtmakelaar zie 40 boten van Easy Sail e-mail de verkoper

adres:

Kwelderweg 1
Dokkumer Nieuwe Zijlen
9291 MD  Kollum
Nederland
easysail.nl

klik hier voor telefoonnummer

Basisgegevens van de Tamar 24

 • Verkoper:Easy Sail
 • Merk:Tamar
 • Model:24
 • Scheepsnaam:Casarca
 • Motorisatie:Mitsubishi 25PK 3 cilinder inboard diesel van 2005 met ongeveer 1000/1200 draaiuren. Zeer goed!
 • Categorie:Zeiljacht
 • Extra categorie:Motorzeiler
 • Bouwjaar:1980
 • Materiaal:Polyester
 • Lengte:7.35 m
 • Breedte:2.45 m
 • Diepgang:90 cm
 • Variabele diepgang:Nee
 • Stahoogte binnen:180 cm
 • Slaapplaatsen:4 vast
 • Land: Nederland
 • Te bekijken in verkoophaven/showroom: Nee , Lauwersoog
 • Prijs:€ 4.990 incl. BTW
 • Accountmanager: André Miedema

In het kort

Mitsubishi 25PK 3 cilinder inboard diesel van 2005 met ongeveer 1000/1200 draaiuren. Zeer goed!. Tamar 24 zeiljacht met center cockpit, een echt ruimtewonder voorzien van een recente motor en boegschroef. Heerlijk en veilig familieschip!

Documenten


Algemeen

 • Opmerkingen:

  Goed.... we hebben een Tamar 24 voor jou aan de steiger liggen. Dit is nou typisch zo'n boot waar je helemaal verliefd op wordt... of er gillend bij weg rent. Dat eerste is logisch, dat tweede... een beetje onterecht. We gaan uitleggen waarom. Toegegeven het is een wat afwijkend ontwerp zo met die center cockpit en de grote achterkajuit. Niet heel gangbaar allemaal maar wel stiekem gewoon waanzinnig slim. Door deze configuratie ontstaat er 1: een diepe veilige kuip met goed zicht naar voren een achteren, 2: een grote achterkajuit, ongekend in deze klasse en 3: ook nog eens een hele grote voorkajuit. Ruimte, Ruimte, Ruimte, daar gaat het om bij deze Tamar 24.


  Maar er is meer. Deze boot zeilt gewoon goed, is goed gebouwd en laat zich door het stuurwiel in de kleinste boxen prima manoeuvreren. Dit zeiljacht stuurt als de beste en is zeer eenvoudig te zeilen. We schreven het hierboven al, de center cockpit is ook op groot water een mooie beschutte plek, veilig en ruim. Dit is bij uitstek een boot voor gezinnen met kinderen, de kids achterin en jij als schipper met je partner in de voorkajuit. Dat kan allemaal meer dan prima.


  De Tamar 24 waar wij het hier over hebben is prima onderhouden en in behoorlijk nette staat. De boot heeft tal van extra's waaronder een behoorlijk recente inboard diesel die niet al te veel vaaruren heeft en meer dan goed loopt, dat is echt een feature op deze boot, Ook is ze uitgerust met een boegschroef zodat het aan en afmeren nog makkelijker gaat. Echt een plezierig compleet schip dan klaar is voor jou als nieuwe schipper.


  Dit zeiljacht is zeer compleet uitgerust:

  - Lewmar 140 TT1 boegschroef (b.j. 2011)

  - dieptemeter

  - kompas

  - windmeter

  - marifoon

  - navigatie verlichting

  - binnenverlichting

  - 2 x acculader

  - omvormer

  - walstroom

  - kooktoestel

  - spoelbak met kraan

  - pomptoilet (in gescheiden ruimte)

  - elektrische bilgepomp

  - stuurwiel besturing

  - fenders

  - landvasten

  - anker met lijn

  - nette complete kussenset

  en nog zoveel meer...............


  De motor is een Mitsubishi 25PK 3 cilinder inboard diesel met zo rond de 1000/1200 draaiuren. Deze is professioneel geplaatst in 2005. De motor is goed onderhouden en loopt zeer rustig. Er staan 2 goede accu's in de boot. Het schip is uitgerust met een vaste vetgesmeerde schroefas. Dieseltank inhoud 70 liter, watertank inhoud 70 liter.


  Dan de zeilen, het is per slot van rekening een zeiljacht. De zeilen zijn van 2005 en in prima staat. Er zit een rolfok op (met dus een rol/reefsysteem) en een grootzeil. De vallen, schoten, lijnen, stagen en de mast en giek zijn prima in orde. Er is een huik voor over het grootzeil en een huik voor over de rolfok, de zeilen blijven dus goed schoon tijdens het seizoen.


  Dit schip is ready to go!


  Zoek jij een leuk zeiljacht met heel veel ruimte, een slimme indeling en dat voorzien van is van een betrouwbare dieselmotor zodat je veilig met je familie, gezin, vrienden, collega's, teamgenoten.... of wat ons betreft met willekeurig vreemden, op pad kan dan is deze Tamar 24 absoluut een aanrader. Een eerlijk schip met een boegschroef, nette zeilen en hadden wel al gemeld dat er heel veel ruimte in deze boot zit?!?!! Kortom: een prima zeiljacht voor een interessante prijs.


  Dit schip is uitsluitend op afspraak te bezichtigen. Ze ligt in Lauwersoog.


  For our foreign visitors; we speak English, und natürlich auch Deutsch.


  Klik hier voor meer informatie

 • Diepgang: 90 cm

Accommodatie

 • Stahoogte: 180 cm
 • Slaapplaatsen: Vast: 4

Bekende gebreken

Geen! Schip is in prima staat, moet even gepoetst worden.

terug

Easy Sail

De Jachtmakelaar voor het Lauwersmeer en omstreken!

Onze ‘thuishaven’ is de prachtig gelegen Jachthaven Lunegat in het Friese Dokkumer Nieuwe Zijlen. Staat jouw droomschip niet bij het aanbod op deze site? Neem dan contact met ons op, niet al onze schepen staan online en wie weet hebben wij jouw ideale boot al aan de kade liggen.

Voor ons maakt het niet uit of jij je schip via Easy Sail koopt of verkoopt, een boot heb je voor je plezier en dat moet vooral zo blijven. Daarom geen gedoe, geen kleine lettertjes, geen halve afspraken of wat dan ook, gewoon een eerlijke deal waar iedereen 100% enthousiast over is. Zo hoort het! En….. zo gaat het bij Easy Sail.
 
Mocht je ons inschakelen, om jouw schip te verkopen of om jouw droomschip aan te kopen, dan is het belangrijk te weten dat wij altijd op basis van No Cure, No Pay werken.
 
For our foreign customers; we speak English und natürlich auch Deutsch.
 
Openingstijden:
Van maandag t.m. zaterdag van 8.30 tot 20.30 uur. Bezichtigingen uitsluitend op afspraak. 
Wil je een boot bekijken? Bel 06 - 21 455 286.
 
4 Watersportbedrijven onder 1 dak
EasySail werkt nauw samen met Platbodemverhuur Friesland, Lauwersmeer Watersport en Dokkumer Ee Watersport. Of je nu op zoek bent naar een ander schip, je schip wil verkopen, onderhoud aan je schip wil laten uitvoeren, per direct een monteur nodig hebt, een boot wil huren of je schip wil laten overvaren…. wij regelen het allemaal voor je..
 

meer informatie aanvragen

versturen

stuur de advertentie van de Tamar 24 door naar een vriend

versturen
 

ligplaats van de Tamar 24:

Route plannen