Kooijman & De Vries Vollenhovense Bol 850

Terug
Kooijman & De Vries Vollenhovense Bol 850Kooijman & De Vries Vollenhovense Bol 850Kooijman & De Vries Vollenhovense Bol 850Kooijman & De Vries Vollenhovense Bol 850Kooijman & De Vries Vollenhovense Bol 850Kooijman & De Vries Vollenhovense Bol 850Kooijman & De Vries Vollenhovense Bol 850Kooijman & De Vries Vollenhovense Bol 850Kooijman & De Vries Vollenhovense Bol 850Kooijman & De Vries Vollenhovense Bol 850Kooijman & De Vries Vollenhovense Bol 850Kooijman & De Vries Vollenhovense Bol 850Kooijman & De Vries Vollenhovense Bol 850Kooijman & De Vries Vollenhovense Bol 850Kooijman & De Vries Vollenhovense Bol 850Kooijman & De Vries Vollenhovense Bol 850Kooijman & De Vries Vollenhovense Bol 850Kooijman & De Vries Vollenhovense Bol 850Kooijman & De Vries Vollenhovense Bol 850Kooijman & De Vries Vollenhovense Bol 850Kooijman & De Vries Vollenhovense Bol 850Kooijman & De Vries Vollenhovense Bol 850

€ 33.950 BTW Betaald (37.950)

Maandprijs: klik hier

 • Bouwjaar 1978
 • Lengte 8.5 m
 • Materiaal Staal
Easy Sail

Easy Sail

3 jaar actief op YachtFocus
Er zijn nog geen beoordelingen van dit bedrijf. Beoordeel uw jachtmakelaar zie 40 boten van Easy Sail e-mail de verkoper

adres:

Kwelderweg 1
Dokkumer Nieuwe Zijlen
9291 MD  Kollum
Nederland
easysail.nl

klik hier voor telefoonnummer

Basisgegevens van de Kooijman & De Vries Vollenhovense Bol 850

 • Verkoper:Easy Sail
 • Merk:Kooijman & De Vries
 • Model:Vollenhovense Bol 850
 • Scheepsnaam:Fleur Femke
 • Motorisatie:Vetus inboard diesel met 37PK. Motor is nieuw geplaatst in 2013 en meer dan goed onderhouden.
 • Categorie:Plat- en rondbodem, ex-beroeps zeilend
 • Extra categorie:Zeiljacht
 • Bouwjaar:1978
 • Laatste refit:2017
 • Materiaal:Staal
 • Lengte:8.5 m
 • Breedte:3.1 m
 • Diepgang:75 cm
 • Variabele diepgang:Nee
 • Slaapplaatsen:5 vast , 2 extra
 • Land: Nederland
 • Te bekijken in verkoophaven/showroom: Ja
 • Prijs:€ 33.950 incl. BTW
 • Accountmanager: André Miedema

In het kort

Vetus inboard diesel met 37PK. Motor is nieuw geplaatst in 2013 en meer dan goed onderhouden.. SCHIP is VERKOCHT! Zeer fraaie Kooijman en De Vries Vollenhovense Bol 850. Compleet en goed onderhouden. Echt een zorgeloos schip in bijna nieuwstaat.

Documenten


Algemeen

 • Opmerkingen:

  SCHIP IS VERKOCHT!

   

  Deze Kooijman & De Vries Vollenhovense Bol 850 heeft in het voorjaar van 2017 een complete refit gehad. Zo is ze opnieuw geschilderd, is de elektra vernieuwd, kussens vernieuwd (in 2015), al het houtwerk is gedaan, nieuwe dieseltank (in 2015) en ga zo maar door..... Absoluut in een hele mooie frisse TOPSTAAT!


  In 2013 is er een nieuwe Vetus 37PK dieselmotor in gekomen die sindsdien slechts 400 draaiuren heeft (de motor wordt feitelijk nog ingelopen). Het behoeft geen uitleg dat je met deze motor nog decennia vooruit kan, echt een heerlijke motor die lekker veel power levert waardoor ook de sterke getijde stromingen op het Wad voor deze Vollenhovense Bol een peulenschilletje zijn.

   

  Dit platbodem zeiljacht heeft stahoogte!

   


  Natuurlijk is ze meer dan compleet uitgevoerd:

  - lijnen/vallen/landvasten

  - fenders

  - anker met ketting en lijn

  - omvormer

  - 12 volt aansluiting

  - walstroom

  - marifoon

  - GPS

  - kombuis met kookplaat en spoelbakje met kraan

  - gastank in de gasbun

  - verwarming (heteluchtverwarming diesel gestookt)

  - radio met cd speler

  - binnenverlichting

  - toilet in gescheiden ruimte

  en ga zo maar door..... en door..... en door.


  DIRECT VAARKLAAR!

   

  Ze is super ruim van binnen, heeft stahoogte en 6 ruime slaapplaatsen. Doordat je bij deze Bol op het vlak kunt staan (dat is extra dik) kunnen ook de langere mensen onder ons prima in de kajuit terecht. Wat nog een mooi extraatje is: het grote schuifluik bij de entree. Door dit helemaal open te zetten vaar je quasi cabrio met de kajuit, heerlijk bij mooi weer.

   


  De zeilen/mast en tuigage zijn allemaal in zeer goede staat. De zeilgarderobe bestaat uit een fok, een stormfok, een grootzeil en de kluiver. Alle zeilen van zware kwaliteit en.... met kuipbediening. Kortom een droom om mee te zeilen.

   

  Echt een Vollenhovense Bol waar je direct mee weg kunt en die je niet zal teleurstellen. Kom vooral eens kijken en laat je verrassen door de ruimte, het comfort en haar uitstraling.

   


  Boot ligt vlakbij Dokkum.

   

  Bezichtiging uitsluitend op afspraak.

   


  For our foreign visitors, we speak English, und natürlich auch Deutsch.


  Klik hier voor meer informatie

 • Diepgang: 75 cm

Accommodatie

 • Slaapplaatsen: Vast: 5 Extra: 2

Commentaar eigenaar

'We hebben deze Vollenhovense Bol altijd in de verhuur gehad. Doordat we de verhuurvloot gaan aanpassen mag dit meer dan goed onderhouden schip weg, echt een buitenkans voor iemand die een platbodem zoekt die meer dan top is.'

Bekende gebreken

GEEN!

terug

Easy Sail

De Jachtmakelaar voor het Lauwersmeer en omstreken!

Onze ‘thuishaven’ is de prachtig gelegen Jachthaven Lunegat in het Friese Dokkumer Nieuwe Zijlen. Staat jouw droomschip niet bij het aanbod op deze site? Neem dan contact met ons op, niet al onze schepen staan online en wie weet hebben wij jouw ideale boot al aan de kade liggen.

Voor ons maakt het niet uit of jij je schip via Easy Sail koopt of verkoopt, een boot heb je voor je plezier en dat moet vooral zo blijven. Daarom geen gedoe, geen kleine lettertjes, geen halve afspraken of wat dan ook, gewoon een eerlijke deal waar iedereen 100% enthousiast over is. Zo hoort het! En….. zo gaat het bij Easy Sail.
 
Mocht je ons inschakelen, om jouw schip te verkopen of om jouw droomschip aan te kopen, dan is het belangrijk te weten dat wij altijd op basis van No Cure, No Pay werken.
 
For our foreign customers; we speak English und natürlich auch Deutsch.
 
Openingstijden:
Van maandag t.m. zaterdag van 8.30 tot 20.30 uur. Bezichtigingen uitsluitend op afspraak. 
Wil je een boot bekijken? Bel 06 - 21 455 286.
 
4 Watersportbedrijven onder 1 dak
EasySail werkt nauw samen met Platbodemverhuur Friesland, Lauwersmeer Watersport en Dokkumer Ee Watersport. Of je nu op zoek bent naar een ander schip, je schip wil verkopen, onderhoud aan je schip wil laten uitvoeren, per direct een monteur nodig hebt, een boot wil huren of je schip wil laten overvaren…. wij regelen het allemaal voor je..
 

meer informatie aanvragen

versturen

stuur de advertentie van de Kooijman & De Vries Vollenhovense Bol 850 door naar een vriend

versturen
 

ligplaats van de Kooijman & De Vries Vollenhovense Bol 850:

Route plannen