Kroes Kampen Zeeschouw

Terug
Kroes Kampen ZeeschouwKroes Kampen ZeeschouwKroes Kampen ZeeschouwKroes Kampen ZeeschouwKroes Kampen ZeeschouwKroes Kampen ZeeschouwKroes Kampen ZeeschouwKroes Kampen ZeeschouwKroes Kampen ZeeschouwKroes Kampen ZeeschouwKroes Kampen ZeeschouwKroes Kampen ZeeschouwKroes Kampen ZeeschouwKroes Kampen ZeeschouwKroes Kampen ZeeschouwKroes Kampen ZeeschouwKroes Kampen ZeeschouwKroes Kampen ZeeschouwKroes Kampen ZeeschouwKroes Kampen ZeeschouwKroes Kampen ZeeschouwKroes Kampen ZeeschouwKroes Kampen ZeeschouwKroes Kampen Zeeschouw

€ 9.950 BTW Betaald (18.750)

Maandprijs: klik hier

 • Bouwjaar 1965
 • Lengte 8.7 m
 • Materiaal Staal
Easy Sail

Easy Sail

2¼ jaar actief op YachtFocus
Er zijn nog geen beoordelingen van dit bedrijf. Beoordeel uw jachtmakelaar zie 36 boten van Easy Sail e-mail de verkoper

adres:

Kwelderweg 1
Dokkumer Nieuwe Zijlen
9291 MD  Kollum
Nederland
easysail.nl

klik hier voor telefoonnummer

Basisgegevens van de Kroes Kampen Zeeschouw

 • Verkoper:Easy Sail
 • Merk:Kroes Kampen
 • Model:Zeeschouw
 • Scheepsnaam:Vrouwe Clasina
 • Motorisatie:Mercedes Diesel met 45PK.
 • Categorie:Plat- en rondbodem, ex-beroeps zeilend
 • Bouwjaar:1965
 • Laatste refit:1995
 • Materiaal:Staal
 • Beleving: Dagje vaarplezier, Familievakantie, Geschikt voor deelbezit, Ondiepe wateren, Weekends op het water
 • Lengte:8.7 m
 • Breedte:3.2 m
 • Diepgang:50 cm
 • Variabele diepgang:Nee
 • Slaapplaatsen:5 vast
 • Land: Nederland
 • Te bekijken in verkoophaven/showroom: Nee , (elders)
 • Prijs:€ 9.950 incl. BTW
 • Accountmanager: André Miedema

In het kort

Mercedes Diesel met 45PK.. Kroes Kampen Zeeschouw met fraaie ranke lijn!

Documenten


Algemeen

 • Opmerkingen:

  Gigantische prijsverlaging! Schip wordt aangeboden voor een schijntje - een waanzinnig koopje!

   

  Dit is met recht een bijzonder schip te noemen. Gebouwd bij de meer dan gerenommeerde werf Kroes te Kampen in de zestiger jaren en sindsdien meer dan liefdevol en professioneel onderhouden. Deze stalen Zeeschouw bevindt zich in werkelijk prachtige staat. De huidige eigenaar (schipper) heeft haar de afgelopen 40 jaar in bezit gehad en deze huisarts is een pietje precies gebleken. Alles..... ja ALLES is bijna vernieuwd op dit schip en dat merk je. Zodra je aan boord stapt ervaar je de kwaliteit van deze Kroes Zeeschouw. Het is echt een prachtjacht dat klaar is voor een nieuwe eigenaar die met deze dame de Waddenzee of Nederlandse binnenwateren gaat verkennen.

   

  Maar............... wanneer je haar los gooit voor een zeiltocht komt ze pas echt tot haar recht. Door de ranke lijn (die toch een stuk scherper is dan veel vergelijkbare Zeeschouwen) zeilt ze super. Met deze Zeeschouw laat je in ieder geval de andere (Zee)schouwen achter je. Het ontwerp van deze Zeeschouw is zeer doordacht en wanneer je dit schip dan goed tuigt en met de beste materialen uitrust heb je een waanzinnig lekkere zeiler te pakken. Dit schip is perfect onderhouden en overwintert ieder jaar droog in de scheepshal, daar ligt ze nu inmiddels ook weer.

   

  Uiteraard is dit een meer dan compleet schip:

  - kombuis met kooktoestel

  - spoelbak met kraan

  - ruime dinette

  - 5 slaapplaatsen

  - toilet in gescheiden ruimte

  - kajuit voorin

  - binnenverlichting

  - navigatieverlichting

  - kompas (erg fraai op statief in de ruime kuip)

  - marifoon

  - anker met lijn

  - fenders en landvasten

  - loopplank (kun je mooi piraatje mee spelen op volle zee)

  - zonnetent

  - wintertent

  - omvormer

  - walstroom

  - 12 volt aansluiting

  - RVS patrijspoorten (fraai hoor)

  en ga zo maar door en door en door......

   

  De motor is een oerdegelijke Mercedes diesel die 45 PK levert met bouwjaar 1985. In 1995 is de motor compleet gereviseerd en sindsdien 1380 draaiuren. De inhoud van de dieseltank is 60 liter, dus daar kom je een heel eind mee. De Mercedes diesel is altijd perfect onderhouden en krijgt sowieso ieder jaar een beurt. Ze wordt opgestart door een nieuwe startaccu, de accu voor de kajuit is uiteraard ook nieuw!

   

  Dan de zeilen. Deze zijn ook weer in prima staat en zoals het hoort in de kleur BRUIN uitgevoerd. Vallen, lijnen, schoten, alles in goede staat. De zeiluitrusting bestaat uit een grootzeil, fok en kluiver. Voor over de giek is er een zeilhuik aanwezig. De stagen zijn niet te lang geleden vernieuwd, dus ook daar weer geen omkijken naar.

   

  Oh ja.... is er dan helemaal niks negatiefs over deze boot te melden? Nou ja..... 1 dingetje: de huidige eigenaar heeft het niet zo op papierwerk, dat is er dan ook niet. Wanneer jij op zoek bent naar een goed zeilende, goed onderhouden Zeeschouw waarmee je prachtige tochten kunt maken, zoek niet verder: deze Kroes Kampen Zeeschouw is helemaal jouw ding. Echt een TOPPER waar je nog decennia lang meer dan plezier aan gaat beleven! Reden verkoop: te weinig tijd!

   

  Dit schip is in Lauwersoog uitsluitend op afspraak te bezichtigen.

   

  For our foreign visitors; we speak English und natürlich auch Deutsch!

   

   


  Klik hier voor meer informatie

 • Diepgang: 50 cm

Accommodatie

 • Slaapplaatsen: Vast: 5

Motor en elektra

 • Opmerkingen: De motor is een oerdegelijke Mercedes diesel die 45 PK levert met bouwjaar 1985. In 1995 is de motor compleet gereviseerd en sindsdien 1380 draaiuren. De inhoud van de dieseltank is 60 liter, dus daar kom je een heel eind mee. De Mercedes diesel is altijd perfect onderhouden en krijgt sowieso ieder jaar een beurt. Ze wordt opgestart door een nieuwe startaccu, de accu voor de kajuit is uiteraard ook nieuw!

Tuigage

 • Opmerkingen: Dan de zeilen. Deze zijn ook weer in prima staat en zoals het hoort in de kleur BRUIN uitgevoerd. Vallen, lijnen, schoten, alles in goede staat. De zeiluitrusting bestaat uit een grootzeil, fok en kluiver. Voor over de giek is er een zeilhuik aanwezig. De stagen zijn niet te lang geleden vernieuwd, dus ook daar weer geen omkijken naar.

Commentaar eigenaar

'Wat hebben we een lol gehad met onze zeeschouw. Helaas is het er de afgelopen jaren niet echt meer van gekomen van haar te genieten. Daarom mag ze weg voor een nu wel hele lage prijs. Ik gun haar aan iemand die er de komende jaren net zoveel lol aan gaat beleven als dat ik al die jaren heb gehad. Het is een goed betrouwbaar schip met een mooie lijn. Komen kijken, makelaar André Miedema is er net zo enthousiast over als ik en hij zal je alles laten zien zodat we straks met z'n drieën enthousiast zijn'.

Bekende gebreken

Geen, schip is in prima staat.

terug

Easy Sail

De Jachtmakelaar voor het Lauwersmeer en omstreken!

Onze ‘thuishaven’ is de prachtig gelegen Jachthaven Lunegat in het Friese Dokkumer Nieuwe Zijlen. Staat jouw droomschip niet bij het aanbod op deze site? Neem dan contact met ons op, niet al onze schepen staan online en wie weet hebben wij jouw ideale boot al aan de kade liggen.

Voor ons maakt het niet uit of jij je schip via Easy Sail koopt of verkoopt, een boot heb je voor je plezier en dat moet vooral zo blijven. Daarom geen gedoe, geen kleine lettertjes, geen halve afspraken of wat dan ook, gewoon een eerlijke deal waar iedereen 100% enthousiast over is. Zo hoort het! En….. zo gaat het bij Easy Sail.
 
Mocht je ons inschakelen, om jouw schip te verkopen of om jouw droomschip aan te kopen, dan is het belangrijk te weten dat wij altijd op basis van No Cure, No Pay werken.
 
For our foreign customers; we speak English und natürlich auch Deutsch.
 
Openingstijden:
Van maandag t.m. zaterdag van 8.30 tot 20.30 uur. Bezichtigingen uitsluitend op afspraak. 
Wil je een boot bekijken? Bel 06 - 21 455 286.
 
4 Watersportbedrijven onder 1 dak
EasySail werkt nauw samen met Platbodemverhuur Friesland, Lauwersmeer Watersport en Dokkumer Ee Watersport. Of je nu op zoek bent naar een ander schip, je schip wil verkopen, onderhoud aan je schip wil laten uitvoeren, per direct een monteur nodig hebt, een boot wil huren of je schip wil laten overvaren…. wij regelen het allemaal voor je..
 

meer informatie aanvragen

versturen

stuur de advertentie van de Kroes Kampen Zeeschouw door naar een vriend

versturen
 

ligplaats van de Kroes Kampen Zeeschouw:

Route plannen