Terug naar zoekresultaten

Moody 66

€ 702.760 (£ 625.000) Exclusief BTW
Moody 66Moody 66Moody 66Moody 66Moody 66Moody 66Moody 66Moody 66Moody 66Moody 66Moody 66Moody 66Moody 66Moody 66Moody 66Moody 66Moody 66Moody 66Moody 66Moody 66

Wilt u meer weten? Neem contact op met Ancasta - Swanwick.

+44 (0)1489 8… Toon
Bouwjaar 2006
Materiaal Polyester
Lengte 20 m
Breedte 5.3 m

Yanmar 4 LHA-STE 230 pk. Een unieke kans om een van de laatste in Engeland gebouwde Moody's te bezitten met een zeer hoge specificatie, inclusief hydraulische...

Basisgegevens van de Moody 66

 • Verkoper:Ancasta - Swanwick
 • Referentie:30455
 • Merk:Moody
 • Model:66
 • Motorisatie:Yanmar 4 LHA-STE 230 pk
 • Categorie:Zeiljacht
 • Bouwjaar:2006
 • Materiaal:Polyester
 • Lengte:20 m
 • Breedte:5.33 m
 • Diepgang:198 cm
 • Variabele diepgang:Nee
 • Land: Verenigd Koninkrijk
 • Te bekijken in verkoophaven/showroom: Nee , Swanwick Marina, near Southampton
 • Prijs:€ 702.760 Exclusief BTW (£ 625.000 Exclusief BTW)
 • Accountmanager: Ancasta - Swanwick

Documenten

Algemeen

 • Opmerkingen: Een unieke kans om een van de laatste Britse Moody's te bezitten met een zeer hoge specificatie, inclusief hydraulische furling, generator, airconditioning met omgekeerde cyclus, onderhoudsbeurt april 2021, davits, Highfield tender & Honda 30pk buitenboordmotor, wasmachine, vaatwasser en Tracvision satelliet-tv. Motor en generator geserviced april 2021. Antifouled, pro speed en anodes vervangen april 2021. 360 graden walk through beschikbaar op onze website ancasta.com Een eigenaar vanaf nieuw, in prachtige staat en bezichtiging sterk aanbevolen op afspraak in onze Swanwick Marina, Southampton.

  Neem contact op met Ancasta Swanwick +44 (0)1489 854455 of e-mail: swanwick@ancasta.com


  Klik hier voor meer informatie

 • Opbouw vorm, materiaal: Centre Centre Cockpit
 • Diepgang: 198 cm
 • Kiel/zwaard: Vinkiel
 • Opmerkingen: MOODY 66 MIDDENKUIP. BLAUWE HULL, SHOAL KEEL SAILING CRUISER gebouwd in 2006
  Ontworpen door Bill Dixon en gebouwd door VT Halmatic, Portsmouth, Engeland.

  CONSTRUCTIE
  Blauwe romp
  Onderwaterschip geëpoxeerd 2020
  Teakhouten ringdek en voorste coachdak.
  Interieur hout teak.
  Shoal kiel die is ontworpen met een afgeplatte bulb weer om het gewicht te concentreren en om een vergelijkbaar oprichtmoment te bereiken als de vinkiel versie.
  Dubbel stuurwiel
  Hydraulisch zwemplateau

  VOORNAAMSTE AFMETINGEN
  Totale lengte (inclusief preekstoel) 20.043m (65'9")
  Lengte waterlijn 16.55m (54'3")
  Breedte 5.33m (17'6")
  Shoal kiel 1.98m (6'6")
  Waterverplaatsing (licht) 28.8 Ton (63.360lb)
  Waterverplaatsing (volle tanks) 31,40 ton (69.080lb)

  BALLAST
  Shoal 10,65 ton (23.430 lbs)

  LUCHTDRAAD EXCLUSIEF
  Mastuitrusting 26,80m

  Alle afmetingen, in het bijzonder de diepgang, zijn bij benadering in verband met bouwtoleranties, zoutgehalte van het water.
  Trim en waterverplaatsing zullen variëren met de specificatie van de eigenaar en de apparatuur aan boord van het jacht.

  ROLLENBOUW
  Met de hand gelegd glasvezelversterkte kunststof. Het laminaat is een kern sandwich structuur bestaande uit glas filament matten en polyester harsen met gepigmenteerde gel coat afwerkingen. Twee toepassingen van hand geborsteld isophalic gel coat (Scott Bader verbeterde Optima) met gepigmenteerde romp bovenzijde afwerking in donkerblauw. De gelcoats worden gecontroleerd op dikte voor het aanbrengen van het eerste laminaat. Eerste lay-up ook in isofalische hars te combineren met poeder gebonden matten. De romp laminaat met DCPD gemodificeerde orthophalic polyester hars is een moderne composiet structuur van verschillende layups en mat configuraties om overeen te komen met de romp paneel analyse. De kern van de romp bestaat uit 25mm kopshout balsa op een polyester kernverlijmingspasta voor maximale huidhechting. De sandwichstructuur geeft een grotere paneelstijfheid in combinatie met gewichtsbesparing om het zwaartepunt van het jacht te optimaliseren. De onderwatersecties vanaf midscheeps naar voren zijn verder verstijfd door gebruik te maken van een Aramide (Kevlar) bi-directioneel 0/90 laminaat om de weerstand tegen onderwater impact te verhogen. De verstijving van de romp is een complexe mix van ingeglaasde vloeren en langsverstijvers door de kielbaai en het hoofdbilgegebied, plus structurele schotten en kettingplaatsteunen. Structurele schotten zijn verlijmd en door middel van bouten aan de verbindingsflens bevestigd. Structurele steun wordt ook gegeven in de voor- en achtereinden door ingelijmde bakgoten die steun geven aan de flens en de spanten. De kielvloeren zijn ingegoten in een diepe kielbak. Alle structurele delen ter plaatse van de kielkast en gaten die door het laminaat zijn gesneden voor huidbeslag, transducers en onderwater appendages zijn van massief laminaat. Ringvloeren dragen de kettingplaatbelasting door de rompvloer en zijn met spleetverbindingen aan het hoofdschot bevestigd. De spiegel is verstijfd voor de optie om later davits aan te brengen. De vloerconstructies zijn een combinatie van met schuim beklede vloerliggers door het kielvlak, overgelamineerd met in twee richtingen gestikte matten om de stijfheidsmodulus te maximaliseren. Vloeren door de masthiel zijn van hardhout met overlijming als boven om de mastdrukbelasting te dragen. De schotten zijn structureel verbonden met de huid van de romp en de onderkant van het dek en het koetsdak met 100 mm glasverlijming op beide oppervlakken plus doorgaande bouten met 225 mm tussenruimte. Het achterste salongedeelte, het voorste salongedeelte en het achterste schipperscabinegedeelte zijn van schuim voorzien om hoge paneelstijfheid te geven en ontworpen om de hydrostatische ladingen van waterdichte compartimenten tegen te gaan als het jacht MCA-compliant moet zijn.

  DECK STRUCTUUR
  Hand gelegd in glasvezel. Vlakke gebieden van het dek en coachroof zijn balsa cored voor goede paneel stijfheid en ter verbetering van de isolatie met behulp van 20mm eind graan balsa, 140kg per kubieke meter dichtheid. Verticale vlakken zijn voorzien van 12 mm balsa met dezelfde dichtheid. Op dragende plaatsen in het dek, waar beslag en bevestigingen zijn bevestigd, wordt de kern van balsa vervangen door 20 mm of 12 mm maritiem multiplex tot de diepte van de omringende kern. De binnen- en buitenhuid van de deksandwich worden ter versteviging opgevuld met geslagen strengmat en de binnenhuid wordt opgevoerd tot laminaatdikte. Het ringdek (zij-, achter- en voordek) plus voor- en achterkoetsdak worden gelegd met een massief geveegd teakdek. Belangrijke dekbalken ter plaatse van het koetsdak, de mast en de grootschoot hebben extra verstijving in de vorm van koolstofvezelbanden die over de volle lengte van de gegoten balk lopen. Romp-dekverbinding De romp is gegoten met een teruggaande flens waarop het dek wordt aangeland; de spiegel is een integraal gegoten deel van de romplijst. Het dek wordt aan de flens van de romp gelijmd en ook mechanisch bevestigd. De dekrand verschansing wordt vervolgens voorzien van een gelamineerde teakhouten kaplijst. De dop rail is gestopt en afgetopt op de manier van de twee veer klampen per kant, stanchions zijn bevestigd te worden gelijmd in onder dek roestvrij staal ondersteuning spigots.

  BADKUSSENPLATFORM
  De spiegeldeur wordt hydraulisch bediend vanaf de spiegel en opent om een teakhouten dek te onthullen, een instaptrap om toegang te krijgen tot het achterdek, bevestigingspunten voor de zwemtrap en automatisch uitklapbare reling aan weerszijden van het platform.

Accommodatie

 • Slaapplaatsen:
 • Opmerkingen: 9 slaapplaatsen in 5 hutten

  SKIPPERKABINE
  Twee eenpersoons kooien, aan bak- en stuurboord. Bergkasten onderin met extra bergruimte voorin tussen de kooien. Wasmachine/droger in dit gedeelte. Extra kastjes in voorste schot aan de voet van elke kooi. Opstapje voor toegang tot dekluik. Panasonic intercom. Verwarmingsuitlaat & Air conditioning regeling en uitlaten.

  PRIMARY GASTENKAMER
  Gelegen voor de salon aan bakboordzijde. Grote dubbele matras, dekluik samen met bakboord licht geven licht en ventilatie. Garderobe en kasten. Panasonic intercom. Verwarming & airco bediening en stopcontacten.

  PRIMARY GUEST CABIN EN-SUITE HEADS
  Dit compartiment heeft een aparte douchecabine, compleet met hangdeur. Wastafel met spiegel en kastruimte. Verwarmd handdoekenrek. Vacuflush elektrisch zoetwater toilet. Openslaand luik voor licht en ventilatie. Verwarmingsuitgangen.

  TWEEDE GASTENKAMER
  Gelegen voor de salon aan stuurboord. Twee eenpersoons kooien met bergruimte onder het onderste bed. Hangkast voorin en hoge ladekast, ingebouwd in de schotten aan de binnenzijde met spiegel erboven. Openslaand luik en bovenlicht geven licht en ventilatie. Panasonic intercom. Verwarming en bediening van de airco en stopcontacten.

  DAGKAMER
  Gelegen voor de salon aan stuurboordzijde. Het compartiment heeft een aparte douchecabine compleet met scharnierende deur. Wastafel met spiegel en kastruimte. Vacuflush elektrisch zoetwater toilet. Verwarmd handdoekenrek. Openslaand luik voor licht en ventilatie. Verwarmingsuitgangen.

  SALOON
  Grote C-vormige bank aan bakboord met bergruimte eronder. Uitschuifbare eettafel met decoratief fineer tafelblad met afneembare rvs friezen. 2 op maat gemaakte lederen stoelen bieden extra zitplaatsen aan stuurboordzijde van de tafel. Ingebouwde 2-zits bank aan stuurboord zijde met lade ruimte eronder. Buitenboord van de bank en sofa zijn boven opbergkasten. Het meubilair aan de buitenkant van de bank herbergt de Samsung 32" flat screen televisie. DVD/audio systeem gemonteerd aan bakboord compleet met CD opbergrek. Grote ramen aan voor- en achterzijde en ramen aan de bovenzijde van de romp verlichten de salon. Openslaande dekluiken en dorade ventilatieopeningen geven ventilatie, de poorten aan de bovenzijde. Panasonic intercom. Verwarming en airco bediening en stopcontacten.

  GALLEY
  Grote U-vormige kombuis één trede lager dan de salon. Dubbele spoelbakken geïntegreerd in het Avonite werkblad. Grote roestvrijstalen koelkast met twee deuren, een naar het koelgedeelte met een tweede deur naar het gekoelde wijnflessenrek. Roestvrij stalen top opening vriezer. Koelkast en vriezer worden gekoeld door afzonderlijke, watergekoelde compressoren op gelijkstroom. Smev Gimballed 3 pits gasfornuis met oven & grill. Bosch afwasmachine.

  NAVIGATIEGEBIED
  Ruime navigatie tafel met kaartopslag onder het deksel. Lade ruimte onder de kaartentafel. In de meubelen is ruimte voor navigatiebeeldschermen. Elektrisch verdeelbord ingebouwd in het meubilair tegenover de kaartentafel. Natte hangkast achter de kaartentafel. Onder de zitplaats van de navigator is een uitgebreide gereedschapslade met gereedschap aangebracht. Deur achter de zitplaats.

  PASSAGEKABINE
  Bureau met uitklapbare zitplaats en een opklapbaar zee/occasional bed scharniert uit het meubilair met extra papieren kaart opbergruimte in de basis. Een deur geeft toegang tot de machinekamer. Verwarmingsuitgangen.

  EIGENAARSSLAAPKAMER
  Grote, in het midden geplaatste kooi met een dubbel verend matras en een diepe lade eronder. Twee gebogen zitbanken, wegvloeiend van de kooi, met gebogen voorkasten erboven. Royale hangruimte aan zowel bak- als stuurboord. Lade- en kastjes met gefrijnde bovenkanten zowel bak- als stuurboord onder het patrijspoortlicht. In het voorste schutbord een badmeubel met daarboven een grote spiegel met electrolift, waarachter de flatscreen televisie in de achterkajuit is gemonteerd. Licht en ventilatie door twee te openen dekluiken, vier te openen patrijspoorten en twee patrijspoorten, vast maar met de optie om te openen. Panasonic intercom. Verwarming & Air conditioning bediening en uitlaten.

  EIGENAARSSLAAPKAMER EN-SUITE KAPITEIN
  En-suite bij de eigenaarshut, het compartiment bestaat uit een aparte douchecabine compleet met scharnierende deur. Wastafel met spiegel en kastruimte erachter. Verwarmd handdoekenrek. Vacuflush elektrisch zoetwater toilet. Er zijn ook twee verwijderbare toegangspanelen voor de machinekamer. Verwarmingsuitgangen.

  Afneembare vloerbedekking in alle hutten en in de salon.
  Elektrisch verwarmd handdoekenrek in alle drie de hutten.
  Verwarming
  Airconditioning
  Kussens in alle hutten en salon.
  2 leren krukken in de salon.

Motor en elektra

 • Aantal identieke motoren: 1
 • Type: Binnenboord
 • Brandstof: Diesel
 • Overbrenging: Schroefas
 • Opmerkingen: Yanmar 4 LHA-STE 230pk (169kw) Turbo geladen vier-cilinder dieselmotor. Onderhouden april 2021.

  ELEKTRISCH:
  220v/240v stopcontacten. Walsteun systeem - 220/240v
  Acculader
  Onan 13.5KW 50 hertz generator compleet met aparte accu voor delen, bedieningspaneel, motor uitlaat/waterafscheider. Gemonteerd op metalen schraag binnen de motorruimte.
  Generator heeft onderhoud gehad april 2021.

  TANKGEBOUW
  Vers water 1.365 liter (300 IMP gallons - 360 US gallons)
  Brandstof 2.000 liter (440 IMP gallons - 528 US gallons)
  Vuilwatertank 250 liter (55 IMP gallons 66 US gallons)
  Vuilwatertank met elektrische snij-inrichting, handmatige lozing overboord, lozing op de kade en handmatige lozing als back-up.

  WATER SYSTEEM
  Overal warm en koud water onder druk
  Zout water dekwas op voordek.
  Zoet water dekwas op achterdek.

  LUCHTVERKOELING & VERWARMING
  Cruisair air airconditioning met omgekeerde cyclus 48.000 BTU met 3 regelzones. 12.000 in voorkajuit gebieden met voorste toilet en gastencabine, 12.000 BTU in achterkajuit gebieden met eigenaarstoilet en doorgang en twee 12.000 BTU units in de salon met SMX controllers.
  Centrale verwarming Eberspacher D16W hyronisch verwarmingssysteem op waterbasis, compleet met matrix warmtewisselaars, ventilator ondersteund in elke hut.
  Airconditioning geserviced april 2021.

Tuigage

 • Type tuigage: Kotter
 • Opmerkingen: Seldon kottertuig met in de mast hydraulisch oprolbaar grootzeil
  Seldon Furlex hydraulisch oprolbaar yankee aan voorstag en
  Seldon Furlex hydraulisch oprolbaar zelfoprollend stagzeil aan binnenstag.
  Wit poedercoating mast en giek.
  Tuig te hebben diamant jumpers in aanvulling op de lopende achterstagen.
  Cockpit verlichting gemonteerd in de onderkant van de giek.
  Twee spreidlichten naast mastlicht op dek.
  Dyform lage rek roestvrij staal draad staand tuig.
  Gewatteerde voorlijk naar Yankee.
  2e genua val.
  Forspar bliksemafleider.

  Lieren
  2 x Lewmar 58 CEST elektrische chromen self-tailing lier gemonteerd op het stuurboord coachroof voor alle controle lijnen.
  2 x Lewmar 68 CEST twee snelheden elektrische chromen selftailing primaire lieren op cockpit kuilen.
  2 x Lewmar 58 CST handmatige chroom selftailing secundaire lieren op kajuit kajuit.
  2 x Lewmar 30 CST handmatige verchroomde selftailing grootzeil lieren gemonteerd naast de stuurstoelen.

  ZEILEN
  Noorden rolgrootzeil
  North furling stagzeil
  North furling yankee

  SAILPLAN
  I 24.00m 78'8"
  J 7,50m 24'7"
  P 21.50m 70'6"
  E 7,15m 23'5"

  ZEEILRUIMTE
  Zeiloppervlak (100% FT) 166,86m2 1,794 sq ft

Uitrusting buitenom

 • Opmerkingen: NAVIGATIEAPPARATUUR
  Kaartentafel:
  Raymarine E120 kaartplotter & radardisplay
  Raymarine handheld afstandsbediening voor stuurautomaat
  Raymarine Ray 240 VHF DSC
  AIS zenden & ontvangen
  Cockpit:
  Raymarine ST60 Diepte
  Raymarine ST60 Snelheid
  Raymarine ST60 Wind en richting
  Raymarine ST60 Roer
  Raymarine E120 kaartplotter & radardisplay onder buiskap
  Raymarine E120 kaartplotter &; radardisplay aan het roer
  Raymarine ST6002 stuurautomaat met ingebouwde koers gyro, Lewmar Mamba aandrijving, ST6002 bediening aan beide stuurhutten, met full function ST600R handheld bediening gemonteerd aan de zijkant van de stuurhut.
  Raymarine ST60 windsnelheidsmeter op stuurboord pedestal.
  Raymarine Ray 240 VHF DSC

  DECK EQUIPMENT
  Massieve rvs buis handrail en scharnierende poorten bak- en stuurboord.
  Stuurwiel ontkoppelt. (vermindert de belasting op de stuurautomaataandrijving.)
  Wiel en voetstuk afdekkingen.
  Coach dak zonnebed kussens.
  Cockpit tafelhoes.
  Cockpit kussens, stoel bodems in wit geribbeld vinyl voor stuur en hoofd cockpit.
  Cockpit kussen rugleuningen in de cockpit.
  Bimini overkapping over cockpit met rvs hoepels.
  Buitendouche, warm en koud voorziening.
  Afdekhoezen voor beide stuurwielen.
  Cooney series 7 S225 24v elektrische rvs davits inclusief lichtbeugel en
  vaandrig staf.
  Highfield RIB met Honda 30pk buitenboordmotor
  Zout water dekwas op voordek.
  Zoetwater dekwasinstallatie op achterdek.
  Afstandsbediening voor hydraulisch zwemplateau.

  ALGEMENE UITRUSTING
  KVH G6 Tracvision satelliet TV systeem. Inclusief Tracvision G6 Sky digibox bekabeling
  voor antenne 24-12 volt omvormer, montagepaal aan spiegel.
  Bosch Classi xx combi wasmachine/droger gemonteerd in voorkajuit.
  Vaatwasser voor vier couverts in kombuis.
  Icemaker.
  24 volt koelaggregaat voor drankopslag aan cockpit tafel.
  Tweede automatische lenspomp- capaciteit 3.500 liter.
  rib met Honda 4 takt buitenboordmotor, consol, deksel en hefset.
  Bose muziek systeem DVD in salon (lifestyle 28) met waterdichte cockpit luidsprekers en
  radio CD in achterkajuit.
  Cat 2 codering voor 12 passagiers en drie bemanningsleden inclusief alle veiligheidsuitrusting.
  Het dak van de achterkajuit is aangepast om de reddingsvlottenkast te verwijderen en zo extra ruimte te creëren in de eigenaarshut.
  Telefoon systeem in salon en alle vier de hutten.
  Roerstandaanwijzer.
  Vernieuwde TV in salon HD breedbeeld 27inch, speelt via Bose systeem.
  Vernieuwde TV in eigenaarshut
  Kluis in eigenaarshut.
  Centraal stofzuigsysteem.
  Dubbele bediening voor gashendel en boegschroef.
  Roestvrij stalen anker met 100m ketting.
  Extra licht voor zwemplateau.
  2 grote spoelbakken in kombuis.
  Bose ipod aansluiting voor geluidsinstallatie met afstandsbediening.
  Driekleuren en rondom wit licht in masttop i.l.s.
Deze bootgegevens zijn mogelijk via een automatisch vertaalprogramma naar uw taal vertaald. Daarbij kunnen fouten ontstaan. Vraag de verkoper om volledige bootgegevens voordat u tot aanschaf overgaat.

Stuur de advertentie van de Moody 66 door naar een vriend

Versturen
Moody 66

Moody 66

€ 702.760 (£ 625.000) Exclusief BTW