Terug naar zoekresultaten

Jeanneau Jeanneau Yacht 60

€ 708.900 BTW Vrijgesteld
Jeanneau Jeanneau Yacht 60Jeanneau Jeanneau Yacht 60Jeanneau Jeanneau Yacht 60Jeanneau Jeanneau Yacht 60Jeanneau Jeanneau Yacht 60Jeanneau Jeanneau Yacht 60Jeanneau Jeanneau Yacht 60Jeanneau Jeanneau Yacht 60Jeanneau Jeanneau Yacht 60Jeanneau Jeanneau Yacht 60Jeanneau Jeanneau Yacht 60

Wilt u meer weten? Neem contact op met Ancasta - Port Hamble.

+44 (0)23 804… Toon
Bouwjaar 2025
Materiaal Polyester
Lengte 18 m
Breedte 5.2 m

Yanmar 150HP. Ancasta en Navigare Yachting zijn een samenwerking aangegaan om u de mogelijkheid te bieden te investeren in deze gloednieuwe Beneteau Oceanis 46.1 in

Basisgegevens van de Jeanneau Jeanneau Yacht 60

 • Verkoper:Ancasta - Port Hamble
 • Referentie:36769
 • Merk:Jeanneau
 • Model:Jeanneau Yacht 60
 • Motorisatie:Yanmar 150HP
 • Categorie:Zeiljacht
 • Bouwjaar:2025
 • Materiaal:Polyester
 • Lengte:18 m
 • Breedte:5.20 m
 • Diepgang:210 cm
 • Variabele diepgang:Nee
 • Land: Verenigd Koninkrijk
 • Te bekijken in verkoophaven/showroom: Nee , Croatia
 • Prijs:€ 708.900 BTW Vrijgesteld
 • Accountmanager: Ancasta - Port Hamble

Documenten

Algemeen

 • Opmerkingen: Makelaars Commentaar
  Ancasta en Navigare Yachting zijn een samenwerking aangegaan om u de mogelijkheid te bieden te investeren in deze gloednieuwe Jeanneau Yacht 60 die u vanaf 2023 in Kroatië kunt houden. Het Navigare Yacht en Lifestyle investeringsprogramma garandeert een breed scala aan vakantiemogelijkheden met absoluut geen van de rompslomp of kosten die gewoonlijk gepaard gaan met jachtbezit.
  Er worden drie Yacht en Lifestyle investeringsopties aangeboden, afgestemd op de behoeften van hun investeerders over een periode van 7 jaar. Niet alleen heeft elke investeerder de mogelijkheid om te genieten van een heerlijke zeilvakantie, maar ook de kans om een rendement uit het jachtbezit te halen of slechts een fractie van de jachtprijs te betalen.
  OPTIE 1 - VOLLEDIGE FINANCIERING. Waarbij u Navigare de volledige aankoopprijs van €879.000 uitleent en een vaste opbrengst van €70.600 per jaar jaar jaar 1-5 en €56.200 in jaar 6-7 ontvangt.
  OPTIE 2 - SLIMME FINANCIERING. Waar u Navigare leent €492.300 (geadverteerde prijs) en de inkomsten uit de investering betalen de resterende lening terug.
  OPTIE 3 - SMART-LOW FINANCE. Waarbij u een lage initiële betaling van €396.000 betaalt met een ballonbetaling aan het einde van de looptijd van 7 jaar van €131.900. Deze optie bindt minder kapitaal en de charteropbrengst wordt gebruikt om de resterende lening op de boot af te lossen.
  Voor alle opties zijn er geen verdere kosten, en u krijgt ook toegang tot het Navigare Holiday Program ter waarde van €44.000 per jaar gedurende de hele periode van 7 jaar. Met dit programma kunt u een aantal charteropties in het hoog-, midden- en laagseizoen alleen of met een andere boot op 53 zeillocaties over de hele wereld huren, of u kunt uw punten inwisselen voor landvakanties zoals skichalets, strandbestemmingen en meer. Aan het einde van de looptijd van de overeenkomst kunt u de boot wegvaren, verkopen of zelfs inruilen, welk programma u ook kiest.
  Navigare Yachting is niet alleen een toonaangevend premium charterbedrijf, maar staat er ook om bekend dat het zijn investeerders in de voorhoede houdt. Wij hebben volledige flexibiliteit met lay-outs, termijnen en staan ook open om deelbeurzen te overwegen, om zo de juiste investering voor uw wensen te doen.
  Deze lijst toont de prijsstructuur voor de aan te leggen boot in Kroatië, maar we hebben ook mogelijkheden voor haar om aan te leggen in Griekenland, Mallorca, BVI of Bahama's - informeer binnen voor de prijsstelling.
  Voor meer informatie over Naivigare Yacht en Lifestyle investeringen kunt u terecht op ancasta.com.
  avigaret

  Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Ancasta Ted Smith op +44 7887 690 184 of e-mailen naar tedsmith@ancasta.com

  Ancasta en Navigare Yachting zijn een samenwerking aangegaan om u de mogelijkheid te bieden te investeren in deze gloednieuwe Beneteau Oceanis 46.1 die u vanaf 2022 in Kroatië kunt houden. Het Navigare Yacht en Lifestyle investeringsprogramma garandeert een breed scala aan vakantiemogelijkheden met absoluut geen van de rompslomp of kosten die gewoonlijk gepaard gaan met jachtbezit.

  Er worden drie Yacht en Lifestyle investeringsopties aangeboden, afgestemd op de behoeften van hun investeerders over een periode van 7 jaar. Niet alleen heeft elke investeerder de mogelijkheid om te genieten van een heerlijke zeilvakantie, maar ook de kans om een rendement te halen uit het jachtbezit OF slechts een fractie van de jachtprijs te betalen.

  Op dit moment hebben we een speciale aanbieding die geldig is tot 15 februari, wat niet alleen financieel aantrekkelijk is, maar ook wat extra luxe inbrengt als het gaat om het zeilen. Wij bieden elke investeerder die zich inschrijft, een schipper en gastvrouw voor een eventuele hoogseizoenvakantie binnen de eerste 3 jaar van de investeringsperiode. Bovendien krijgt u ook een fabrieksbezoek terwijl uw boot aan de productielijn ligt. Het soort luxe dat u hoopt als u investeert in zo'n mooi jacht.

  OPTIE 1 - COMPLETE FINANCE. Waarbij u Navigare de volledige aankoopprijs van €795.000 leent en een vaste opbrengst van €58.000 per jaar ontvangt voor de duur van 7 jaar. (6% besparing)
  OPTIE 2 - SMART FINANCE. Waar u Navigare leent €425.000 (geadverteerde prijs) en de inkomsten uit de investering betalen de resterende lening af. (14% besparing)
  OPTIE 3 - SMART-LOW FINANCE. Waar u een lage initiële betaling van €396.000 betaalt met een ballonbetaling aan het einde van de looptijd van 7 jaar van €131.900. Deze optie bindt minder kapitaal en de huurinkomsten worden gebruikt om de resterende lening op de boot af te lossen.

  Voor alle opties zijn er geen verdere kosten, en u krijgt ook toegang tot het Navigare Holiday Program ter waarde van €44.000 p.a. gedurende de hele periode van 7 jaar. Met dit programma kunt u een aantal charteropties in het hoog-, midden- en laagseizoen alleen, of met een andere boot op 53 zeillocaties over de hele wereld, of u kunt uw punten inwisselen voor landvakanties zoals skichalets, strandbestemmingen en meer. Aan het einde van de looptijd van de overeenkomst kunt u de boot wegvaren, verkopen of zelfs inruilen, welk programma u ook kiest.

  Navigare Yachting is niet alleen een toonaangevend premium charterbedrijf, maar staat er ook om bekend dat het zijn investeerders op de voorgrond houdt. We hebben volledige flexibiliteit met lay-outs, termijnverlengingen en staan ook open om deelbeurzen te overwegen, zodat dit de juiste investering is voor uw wensen.

  Deze lijst toont de prijsstructuur voor de af te meren boot in Kroatië, maar we hebben ook mogelijkheden voor haar om af te meren in Griekenland, Mallorca, BVI, de Seychellen of de Bahama's - informeer binnen voor de prijsstelling.

  De nieuwe Jeanneau Yacht 60 brengt de details en het ontwerp van superjachten naar een gezinsvriendelijke en gemakkelijk te varen uitzonderlijke 60 footer.

  Voor meer informatie over Naivigare Yacht en Lifestyle investering kunt u terecht op ancasta.com/navigare.

  Klik hier voor meer informatie

 • Opbouw vorm, materiaal: Achterste cockpit
 • Diepgang: 210 cm
 • Kiel/zwaard: Vinkiel
 • Opmerkingen: Nieuw Jeanneau Yacht 60
  Zes hutten + schippershut vooruit

  BUILDER - Jeanneau
  NAVAL ARCHITECT -Phillipe Briand
  INTERIOR DESIGN - Andrew Winch

  LOA - 18,28 m
  BEAM - 5,2 m
  ONTSPANNING - 2,1 m (schooldiepgangkiel)
  DISP - 2170 kg (Licht)

  alle cijfers zijn bij benadering

Accommodatie

 • Slaapplaatsen:
 • Opmerkingen: Zowel het interieur als het dek zijn geoptimaliseerd om maximale Navigare Yachting inkomsten en rendement te leveren

  SIX-hut + schippershut
  2 voorwaartse cabines met ensuite hoofden
  2 achterste hutten
  1 zijcabine met stapelbedden
  Salonbank wordt omgebouwd tot dubbele ligplaats
  Aft head w/ Elektrisch doorspoelen van zoetwatertoiletten
  Schippershut in boeg

  Interieurbekleding - Marlijn Ivoor
  Interieurschrijnwerk - Teak
  Luxe verlichting

  Buitenkant kussens - Koolstof Beige bekleding
  Canvas - Spuitkap in Ardoise
  LED-verlichting in de cockpitzool

  Aft Cockpit Bench met Koelkast, Wastafel & Grill
  Kuiptafel

Motor en elektra

 • Aantal identieke motoren: 1
 • Type: Binnenboord
 • Brandstof: Diesel
 • Opmerkingen: HOOFDMOTOR
  Yanmar 150HP
  Model: LA4LV150CR
  Motorbediening en informatie gekoppeld aan Raymarine displays.

  BOE THRUSTER - Tunnel met proportionele regeling

  GENERATOR - 11KW

Tuigage

 • Type tuigage: Sloep
 • Opmerkingen: Sloepentuig
  In - Mastrollen in geanodiseerde mast
  Geanodiseerde boom
  Hoofdblad Boog
  Furling Genua - elektrische furler
  Zelfkerende fok

  Dacron zeilen

  Lieren
  2- Elektrische Harken 50-2 Zelfstuurlieren
  2- Handmatige Harken 70-2 Zelfstaartlieren

Uitrusting buitenom

 • Opmerkingen: NAVIGATIE-INSTRUCTIES

  Raymarine Offshore Pack omvat:
  i70 Multifunctionele displays - Wind, Snelheid, Diepte
  1- VHF Raymarine 90
  AIS Transponder
  Stuurautomaat

  ENTERTAINMENT
  Fusion RA770 Stereo met 4 speakers in de salon en 2 speakers in de cockpit
  Navigare 3G/4G WiFi systeem

  TOEPASSINGEN
  3-pits kookplaat en oven met grill
  Koelkast/vriezer - 300L Frigoboat
  Diepvriezer - 75L Frigoboat
  Icemaker
  Wijnkast
  Microgolfoven
  Vaatwasser
  Flesopslag onder salonzool

  ELEKTRISCH SYSTEEM
  Kortetermijnaansluitingen x 2- 30A 230V 50/60 Hz (Huissystemen en Airconditioning)
  Galvanische Isolatoren geïnstalleerd op beide walstroomaansluitingen
  Generator 11 KVA 230 50 Hz- voor airconditioning
  240 Ampère-uur Batterijcapaciteit
  100A batterijlader
  Batterijstatusindicator
  Inductie telefoon oplaadsysteem x 2

  HVAC
  Airconditioning in salon en hutten
  Airconditioning in schippershut
  Ventilatoren in 6 hutten

  WATER- en BRANDSTOFFENBEDRAGEN
  Drie verswatertanks 380L, 380L, 318L
  Twee Brandstoftanks 159L x 2
  Elektrische FW-pomp plus voetpomp in de kombuis
  FW walaansluiting

  ANCHORINGSUITRUSTING
  40 Kg Delta gegalvaniseerd anker
  100 m 12mm ketting en 4 m touw gesneden aan ketting
  20 Kg secundair anker met 70 m van 22 mm gereden
  Docking lijnen - 2 x 25m en 3 x 15m

  VEILIGHEIDSUITRUSTING, TOOLS, NAVIGATIE-AIDS
  Uitgebreide NAVIGARE veiligheidsuitrusting geleverd inclusief:
  Reddingsvesten en harnassen
  Hoefijzer boei, reddingsboei licht, fakkels
  Eerste Hulp Kit
  Gereedschapsset
  Houten stekkers voor rompbeslag
  Brandblussers
Deze bootgegevens zijn mogelijk via een automatisch vertaalprogramma naar uw taal vertaald. Daarbij kunnen fouten ontstaan. Vraag de verkoper om volledige bootgegevens voordat u tot aanschaf overgaat.
Jeanneau Jeanneau Yacht 60

Jeanneau Jeanneau Yacht 60

€ 708.900 BTW Vrijgesteld