Terug naar zoekresultaten

Beneteau Oceanis 38.1 - Shared Ownership

€ 29.167 (£ 25.940) BTW Betaald
Beneteau Oceanis 38.1 - Shared OwnershipBeneteau Oceanis 38.1 - Shared OwnershipBeneteau Oceanis 38.1 - Shared OwnershipBeneteau Oceanis 38.1 - Shared OwnershipBeneteau Oceanis 38.1 - Shared OwnershipBeneteau Oceanis 38.1 - Shared OwnershipBeneteau Oceanis 38.1 - Shared OwnershipBeneteau Oceanis 38.1 - Shared OwnershipBeneteau Oceanis 38.1 - Shared OwnershipBeneteau Oceanis 38.1 - Shared OwnershipBeneteau Oceanis 38.1 - Shared OwnershipBeneteau Oceanis 38.1 - Shared OwnershipBeneteau Oceanis 38.1 - Shared Ownership

Wilt u meer weten? Neem contact op met Ancasta - Port Hamble.

+44 (0)23 804… Toon
Bouwjaar 2021
Materiaal Polyester
Lengte 12 m
Breedte 4.0 m

Yanmar 3YM30AE (29HP) SD. Ancasta presenteert met veel plezier deze fantastische mogelijkheid om een gloednieuwe Beneteau Oceanis 38.1 aan te schaffen als onderdeel van ons Sha

Basisgegevens van de Beneteau Oceanis 38.1 - Shared Ownership

 • Verkoper:Ancasta - Port Hamble
 • Referentie:33362
 • Merk:Beneteau
 • Model:Oceanis 38.1 - Shared Ownership
 • Motorisatie:Yanmar 3YM30AE (29HP) SD
 • Categorie:Zeiljacht
 • Bouwjaar:2021
 • Materiaal:Polyester
 • Lengte:12 m
 • Breedte:3.99 m
 • Diepgang:208 cm
 • Variabele diepgang:Nee
 • Land: Verenigd Koninkrijk
 • Te bekijken in verkoophaven/showroom: Nee , Europe
 • Prijs:€ 29.167 incl. BTW (£ 25.940 incl. BTW)
 • Accountmanager: Ancasta - Port Hamble

Documenten

Algemeen

 • Opmerkingen: Ancasta presenteert met veel plezier deze fantastische mogelijkheid om een gloednieuwe Beneteau Oceanis 38.1 aan te schaffen als onderdeel van ons Shared Ownership Program. Dit stelt u in staat om uw kosten voor de aanschaf en de exploitatie aanzienlijk te verlagen, terwijl u geniet van een volledig beheerde en onderhouden boot. We hebben deze eenvoudige, probleemloze manier van het bezitten van een boot ontwikkeld, om u te helpen aan boord te komen op een manier waarbij de kosten en de afschrijving in redelijke verhouding staan tot het gebruik. Wees een van de vier eigenaren op deze gloednieuwe Beneteau, gevestigd in Port Hamble met een lage initiële storting van slechts £16.026 inclusief BTW en maandelijkse betalingen van £996. Dit bedrag dekt alle kosten van het bezit van een boot inclusief; financiering van aflossingen, ligplaats, verzekering, service, onderhoud, overwintering, maandelijkse valet, beheer en nog veel meer. We hebben in deze waarde een noodfonds opgenomen, zodat u nooit in uw zak hoeft te grijpen. Zo kunt u genieten van een gloednieuwe Beneteau in kant-en-klare staat met familie en vrienden - zonder stress! Voor meer informatie over deze goedkope oplossing voor het bezit van een boot kunt u contact opnemen met de Ancasta Port Hamble op 02380 450 000

  De pandemie heeft ons allemaal hard getroffen - sommigen zelfs heel hard. Dus het voelt op de een of andere manier ondankbaar om te jammeren over het onvermijdelijke verlies van het 2020 vaarseizoen hier in het Verenigd Koninkrijk. Je mag echter nog steeds dromen: je voorstellen dat je een prachtig jacht in de Middellandse Zee bezit; dat je gewoon op kunt draaien en zonder zorgen de blauwe zee in kunt varen - en dat alles zonder dat zeurende schuldgevoel dat in moeilijke tijden met een grote kapitaaluitgave gepaard kan gaan. Bij Ancasta denken we dat we een manier hebben bedacht om 'je taart te hebben en op te eten' - Shared Ownership. Beter nog, we hebben nu zowel een stichtend lid als net ons tweede syndicaatslid dat zich heeft aangemeld bij een mooie spec'd Beneteau Oceanis 38.1 die in Spanje gevestigd zal zijn. We bieden nog 2 aandelen aan als onderdeel van een 4 party Shared Ownership syndicaat op dit gloednieuwe jacht. Shared Ownership stelt u in staat om uw kosten voor de aanschaf en exploitatie aanzienlijk te verlagen, terwijl u geniet van een volledig beheerde en onderhouden boot. Met dit programma hebben we met succes een eenvoudige, probleemloze manier ontwikkeld om een boot te bezitten, waarbij uw kosten en afschrijvingen in redelijke verhouding staan tot het gebruik - zeker een perfect idee voor onze tijd? Wat een perfecte, schuldvrije manier om de coronavirusblues te verslaan en al die verloren tijd op het water in te halen!

  U kunt een deel van de eigenaar zijn van dit gloednieuwe jacht, gevestigd in Spanje, met een lage aanbetaling van slechts £19.232 inclusief BTW en maandelijkse betalingen van £1.073. Dit maandelijkse bedrag dekt alle kosten van het bezit van een boot inclusief; financiering van aflossingen, ligplaats, verzekering, service, onderhoud, overwintering, maandelijkse valet, beheer en nog veel meer. We hebben in deze waarde een onvoorziene gebeurtenis opgenomen, zodat u tijdens de partnerschapsovereenkomst niet in uw portemonnee hoeft te tasten. Op deze Beneteau Oceanis 38.1 heeft het stichtende lid besloten tot de specificatie (zie bijlage): exacte locatie in de Med en naam van het jacht moet nog worden bepaald. Zo heeft u een gloednieuwe Beneteau in turn-key conditie om van te genieten met familie en vrienden - stressvrij!

  De Beneteau Oceanis 38.1 is de perfecte zeilboot voor een ontspannen dagtocht of een lang weekend. Het slimme gebruik van de ruimte laat vrije beweging toe rond het dek, meerdere lichte en luchtige leefruimtes en de kinvormige romp en het lage waterprofiel presteert goed onder zeil met een goede stabiliteit.

  Om meer te lezen over ons Shared Ownership programma bezoek ancasta.com/shared

  Contacteer Ancasta Poole & Portland voor meer details op +44(0) 1202 672 588 of email poole@ancasta.com.

  Klik hier voor meer informatie

 • Opbouw vorm, materiaal: Achterste cockpit
 • Diepgang: 208 cm
 • Kiel/zwaard: Vinkiel
 • Opmerkingen: BENETEAU OCEANIS 38.1
  BUILT DOOR BENETEAU FRANKRIJK IN 2021

  CONSTRUCTIE:
  Witte GFK-romp
  Wit GFK dek en bovenbouw
  Massief houten cockpitvloer, achterste platform en zitplaatsen
  Rovere Aleve laminaatvloer in salon
  Grootzeilboog
  Dubbele spade roeren
  Diepe IJzeren Kiel
  Comfort-afwerkingsniveau 2021
  Kustelektronica pakket 2021
  Offshore elektronica pakket 2021

  LOA: 11.15m (37'9")
  LWL: 10.72m (35'2")
  BEAM: 3,99m (13'1")
  Concept: 2.08m (6'10")
  DISPLACEMENT: 6850kg (115.102lbs)
  BALLAST: 1790kg (3946lbs)

  (Alle cijfers zijn bij benadering)

Accommodatie

 • Slaapplaatsen:
 • Opmerkingen: SLEEPS UP TO 5 IN TWEE KABINEN EN DE SALOON

  SALOON
  Indirecte LED-verlichting in de salon
  2 x tweepersoonshutten
  1 x douchecabine
  Luxe kuiptafel
  Begeleidende houten trap
  Samsung TV (tot 40") in salon
  Patrijspoorten openen naar achterkajuit
  Muggenhorren naar alle opengaande patrijspoorten
  Roestvrijstalen 2-pits cardanische oven en grill
  220v magnetron
  Vooropening koelkast (12V - 130ltrs) tot L-vormig kombuis
  Interieurbekleding in Alpi Fair Oak met Taupe bekleding en Taupe vulling wandbekleding in salon en hutten.

  De salon heeft een L-vormige salonbank met opbergruimte onder. De salontafel is uit één stuk en de gesloten units aan bak- en stuurboordzijde zijn aan de opslagruimte toegevoegd.
  Grafiektafel met openingsblad en leeslampje. De kaartentafel is opnieuw ontworpen om zowel praktisch als effectief te zijn, omdat hij wegklapt om meer ruimte te laten in de saloon.
  De nieuwe L-vormige kombuis maakt een gezicht-salonopstelling mogelijk. De ruimte is goed geoptimaliseerd zodat er acht personen rond de tafel kunnen zitten. De kombuis heeft een gelamineerd werkblad, roestvrijstalen spoelbak met warm/koud water mengkraan.

  CABINS
  De eigenaarshut is toegankelijk via een dubbele deur, de eigenaarshut biedt heerlijke privacy. Deze nieuwe aparte ruimte geeft nog steeds een prettig uitzicht naar voren als de deuren open staan, van beide zijden verlicht door grote rompramen. Met een stahoogte van 1,95 m / 6'5'' dubbele toegangsdeuren met kookeiland 1 Hangkastje (aan stuurboord), 1 Kastje met planken (aan bakboord), valetbakje, open rekken, lade onder het bed, open dekluik met muggenluik, 2 romp patrijspoorten met gordijn en leeslampjes.

  De hoofden en de douche zijn toegankelijk via aparte deuren, vanuit de salon. De douche heeft een zitje met opbergruimte onderin, cubbies voor zeep, shampoo en een opengaande port-light.

  (Alle cijfers zijn bij benadering)

Motor en elektra

 • Aantal identieke motoren: 1
 • Type: Binnenboord
 • Brandstof: Diesel
 • Overbrenging: Saildrive
 • Opmerkingen: YANMAR DIESEL 3YM30AE (29HP) SAIL DRIVE
  Kruissnelheid: 6 knopen ongeveer
  Maximale snelheid: 8 knopen ongeveer
  Zeilaandrijving naar propeller
  Vaste driebladige schroef
  Boegschroef

  ELECTRISCHE ELEKTRICHTEN:
  Volledig 220v-systeem - stopcontacten binnenin, stopcontacten voor walstroom
  40 Ampère batterijlader
  2 x 80ah servicebatterijen
  1 x 12v Motorstartaccu

  TANKAGE:
  Brandstofcapaciteit 130 liter
  Waterinhoud 130 liter
  200L extra stijf waterreservoir
  Vuilwatertank 80 liter

  WATERSYSTEEM:
  Warm en koud water onder druk

  (Alle cijfers zijn bij benadering)

Tuigage

 • Type tuigage: Sloep
 • Opmerkingen: 9/10 FRACTIELE SLOOP RIG

  9/10 geanodiseerde aluminium trapmast
  2 achterste strooiers
  Geanodiseerde aluminium giek
  Stopgezette roestvrijstalen staand want
  Stijve boom vang met tackle
  Genua oprolsysteem met trommel op het dek
  Tuigagetrek loopt terug naar de cockpit (met uitzondering van de gieklift)
  Compleet lopend tuigage: Hoofd val, genua val met koppeling op mast en schoenplaat, Boomtoppenlift met schoenplaat op mast, Mainsheet, 2 Genua vellen Enkelvoudige lijn reefsysteem
  2e Boogwals en bobstag
  Geassorteerde koppelingen en blokkeringsplaatjes
  2 x valzakken
  Vaste samengestelde boog, met ingebouwde LED-verlichting
  Vlaglaglag
  Asymmetrische Spinnaker Gear + Tweede Boogrol en bobstag
  In-Mast Furling
  Zelfkerende giek hardware

  WINCHES
  2 x Genua-bladlieren (H40.2 STA)
  1 x Koetsdaklier naar stuurboord (H35.2 STA) + koppelingen

  SAILS
  Zelfkrabbelende klassieke jib
  Half doorgelat grootzeil

Uitrusting buitenom

 • Opmerkingen: NAVIGATIE AIDS:
  B&G 7" Zeus multifunctiekaartplotter naar bakboordroer
  Sensor - logboek, snelheid en temperatuur
  B&G Triton 2 display aan stuurboordzijde
  B&G V50 VHF met AIS-ontvanger op kaartentabel
  B&G NAC3 Autopilot
  B&G V50 VHF met AIS-ontvanger op Grafiektabel
  Windsensor (windvaan, anemometer)
  B&G-sensor (logboek, snelheid, temp)
  Windex

  GROUND TACKLE:
  Anker - Delta 16kg
  Ankerketting en ketting - 16mm x 40m inclusief las aan ketting
  1000W Elektrische ankerlier & lamp; afstandsbediening
  Cockpitlierbediening met kettingteller met afstandsbediening
  Oceanis 38.1 ligplaatsenset (inclusief trossen en stootwillenden)
  Bakboord & stuurboord midscheepsklemmen

  ALGEMENE EIGENSCHAPPEN:
  Massief houten lattenbodem
  Massief houten latten achterste platform
  Massief houten roerstoelen
  Zijhekken
  Sproeikap - Zilver (met boog)
  Zilveren cockpit Bimini (met boog)
  Extra 200L waterreservoir
  Witte PVC-deksels voor stuurwiel en console
  PVC cockpit tafelkleed (wit)
  Warm/koud cockpitdouche
  Fusion stereo met binnen en waterdichte buitenluidsprekers
  2 x Halyard-tassen
  220V Airconditioning
  6KVA generator
  2 x aangepaste dubbele matrasbeschermers
  6 man Interieurpakket - inclusief keukengerei, huishoudelijke artikelen, stofzuiger etc.
  DVB-TV-antenne (mastmontage)

  Deck & Navigatorpakket
  Groot bolspatbord (55cm diameter)
  Telescopische bootshaak
  Dekborstel
  Extra schoonmaakset (boven de basis dekborstel)
  Galley crash-bar band
  Gerber Beer Grylls compacte multi-tool
  Slanghaspel & lamp; fittingen
  Ankerbal
  Motorische kegel
  Pilootboek
  Logboek
  Nautische almanak
  VHF-radio procedurekaart
  Klok & barometerset
  Portlandcursus plotter kit
  Verdelers & parallelle regel
  Lokale kaartenset
  Verrekijker
  Handkompas
  2 x Emmer (10 liter)
  Water jerrycan (10 liter)
  Garmin GPSMAP 78SC handheld GPS (waterdicht/kleur/plotter)
  Navionics Platinum Plus-cartridge
  4 x drijvende LED waterdichte zaklampen
  12v zoeklicht
  Trechter
  Gereedschapsset
  Draadloze 18v-omkeerboormachine met licht, hameroptie
  Icom M35 handheld VHF
  3 x 1l motorolie en koelvloeistof.

  VEILIGHEIDSUITRUSTING:
  6 man veiligheidspakket;
  Branddeken (1.1m x 1.1m)
  3 x brandblusser 1Kg droog poeder
  Brandblusser (voor motorruimte) GTFE1000 1Kg
  Gasmisthoorn & jerrycan set
  Offshore EHBO-kit
  Ocean Safety kustfakkelverpakking
  Werplijn & houder
  6 x KRU Sports Pro automatisch reddingsvest c/w harnas
  6 x Ocean Signal Rescue Me personal AIS/DSC
  6 x Veiligheidslijn 2 haakvergrendeling
  Jonbuoy opblaasbare danbuoy c/w light
  Jonbuoy reddingsslinger
  Naaldhouten spongers pakket
  Echomax x-band radardoelversterker (in de mast gemonteerd)
  Reddingsboei & houder c/w Apollo light, reddingsboei drogue & zakje, reflecterende tape & fluitje voor MCA (wit)
  Ocean ISO9659 vlot 6M
  Dierenriemkadet 270 Aero
  Yamaha F4 BMHS

  (Alle cijfers zijn bij benadering)
Deze bootgegevens zijn mogelijk via een automatisch vertaalprogramma naar uw taal vertaald. Daarbij kunnen fouten ontstaan. Vraag de verkoper om volledige bootgegevens voordat u tot aanschaf overgaat.
Beneteau Oceanis 38.1 - Shared Ownership

Beneteau Oceanis 38.1 - Shared Ownership

€ 29.167 (£ 25.940) BTW Betaald