Terug naar zoekresultaten

Beneteau Oceanis Yacht 62

€ 1.301.145 (£ 1.157.173) Exclusief BTW
Beneteau Oceanis Yacht 62Beneteau Oceanis Yacht 62Beneteau Oceanis Yacht 62Beneteau Oceanis Yacht 62Beneteau Oceanis Yacht 62Beneteau Oceanis Yacht 62Beneteau Oceanis Yacht 62Beneteau Oceanis Yacht 62Beneteau Oceanis Yacht 62Beneteau Oceanis Yacht 62Beneteau Oceanis Yacht 62Beneteau Oceanis Yacht 62Beneteau Oceanis Yacht 62Beneteau Oceanis Yacht 62Beneteau Oceanis Yacht 62Beneteau Oceanis Yacht 62Beneteau Oceanis Yacht 62Beneteau Oceanis Yacht 62Beneteau Oceanis Yacht 62Beneteau Oceanis Yacht 62Beneteau Oceanis Yacht 62

Wilt u meer weten? Neem contact op met Ancasta - Dartmouth.

+44 (0)1803 7… Toon
Bouwjaar 2022
Materiaal Polyester
Lengte 20 m
Breedte 5.3 m

Yanmar 170HP 4 Cilinder.

Basisgegevens van de Beneteau Oceanis Yacht 62

 • Verkoper:Ancasta - Dartmouth
 • Referentie:32972
 • Merk:Beneteau
 • Model:Oceanis Yacht 62
 • Motorisatie:Yanmar 170HP 4 Cilinder
 • Categorie:Zeiljacht
 • Bouwjaar:2022
 • Materiaal:Polyester
 • Lengte:20 m
 • Breedte:5.33 m
 • Diepgang:238 cm
 • Variabele diepgang:Nee
 • Land: Verenigd Koninkrijk
 • Te bekijken in verkoophaven/showroom: Nee , Forward Order - Spring 2022
 • Prijs:€ 1.301.145 Exclusief BTW (£ 1.157.173 Exclusief BTW)
 • Accountmanager: Ancasta - Dartmouth

Documenten

Algemeen

 • Opmerkingen: Geweldig Yacht 62 voor onmiddellijke levering. Neem contact met ons op om de prijs- en specificatiemogelijkheden te bespreken.
  Ze is gevestigd in het Beneteau Test Sail Center in Ginesta in Spanje waar ze bedoeld was voor een beperkt aantal testzeilen - uiteraard heeft ze dit voorjaar een minimaal gebruik gezien! De Yacht 62 profiteert van een krachtige en toch makkelijk hanteerbare tuigage, uitstekende dekruimtes (waarschijnlijk de beste spiegelgarage in haar klasse) en een elegant vormgegeven interieur. De Yacht 62 is een enorm en verdiend succes met bijna 60 verkochte boten dankzij haar prachtige ontwerp, prachtig ingerichte accommodatie en uitstekende zeilprestaties. De specificatie van deze boot biedt u een zeer uitgebreide set opties, waaronder boeg- en hekschroeven, uitgebreide instrumentatie, hydraulische passerelle, tropische airconditioning, een Williams 285 Turbojet 80pk tender en een 17 kva genset.
  Klik hier voor meer informatie

 • Opbouw vorm, materiaal: Achterste cockpit
 • Diepgang: 238 cm
 • Kiel/zwaard: Vinkiel
 • Opmerkingen: BENETEAU OCEANIS YACHT 62
  Naval Architect - Berret-Racoupeau Yacht Design
  Interieurontwerp - Andreani Design
  Ondiepe Gietijzeren Kiel
  Witte romp
  Massief houten dek
  Fantastische garage die Williams naar voren en achteren brengt
  Enorme en comfortabele cockpit met sprayhood en bimini die geweldige allround bescherming bieden
  Krachtig maar gemakkelijk te hanteren tuig

  EG-CERTIFICAAT
  Categorie - A12/B14/C16

  AFMETINGEN
  L.O.A. max. - 19.16m 62'10"
  Romplengte - 18,13m 59'6"
  L.W.L - 17.88m 58'8"
  Balk - 5,33m 17'6"
  IJzeren Kiel - 2,98m 9'9"
  Luchtdiepgang - 27,4m 89'11"
  Lichtgewicht (EC) - 26.108kg 57.542lbs

  Oceanis Yacht 62 Blue Water Pack 2021, dit bestaat uit meer dan £150.000 aan extra's zoals hieronder beschreven

  Kustelektronica-pakket
  Offshore elektronicapakket
  B&G Kustpakket
  B&G Pilot Pack
  B&G Kustelektronica-pakket
  B&G 4G Radar
  B&G VHF met AIS-ontvanger + 2 H50-telefoons
  B&G AIS 500 Transponder
  B&G Forwardscan Sounder

  Asymmetrische Spinnaker / Code 0 Tuigage
  Elektrische Genua Furler
  Verstelbare Genua-auto's uit de Cockpit
  Stuurboord Main Halyard Lier opgewaardeerd naar Electric
  Complete Mooring Kit - Anker, Ketting, Spatborden
  Telescopisch hydraulisch gangpad
  Diamante Sneeuw buitenbekleding
  17,5 Kva Generator
  Magnetron
  Tropische airconditioning (48.000 BTU)

Accommodatie

 • Slaapplaatsen:
 • Opmerkingen: SLEEPS ZES IN DRIE EN-SUITENKABINEN
  Deze Oceanis Yacht 62 is voorzien van tropische airconditioning (Blue Water Pack 2021) in alle accommodaties en leefruimtes, met een grote en luxe eigenaarshut naar voren met privacy ingang en twee royale gastenhutten achterin. Geborsteld eikenhouten afwerking met accent grijs taupe natuurlijke bekleding.

  COCKPIT / TRANSOM / FOREDECK
  De buitenruimte op Yacht 62 is prachtig. Er is een open en makkelijke toegang van de metgezel weg naar de spiegel. De cockpit is gescheiden van de bediening van de boot bij het varen met het hoofdzeil, wat leidt tot een beschermende boog of tussen de roerstations. Alle boten vallen en schoten worden naar achteren gedragen naar de primaire en secundaire lieren die zich bij de roerstations bevinden en zorgen voor een ergonomische oplossing onder zeil en een veilige ruimte in de cockpit.
  Helmstations worden achter de cockpit geplaatst, samen met de primaire en secundaire lieren. Ze heeft twee zwarte composiet stuurwielen met een grijze kap.
  De kuip heeft zitplaatsen aan bakboord en stuurboord met kuip- en achterzonnematras en onafhankelijke houten kuiptafels. Deze hebben een elektrisch op/neer systeem dat kan worden omgezet in zonneschermen. Ze zorgen voor een veilige doorgang in de kuip als de boot vaart.
  Twee zonneschermen bezetten het dak van de bus aan weerszijden van de rijbaan en de hele cockpit profiteert van de schaduw en de bescherming van een uitgebreide houtskoolpiquebimini en een in de hoofddoekboog geïntegreerde spuitkop
  . Er zijn ook twee zonnekussens gemaakt voor het voordek
  Alle buitenbekleding is Diamante Snow en de cockpit en het achterzonnematras zijn inbegrepen in het Blue Water Pack 2021
  . De cockpit bevat een pop-up kombuis / buiten-BBQ
  Een belangrijk kenmerk van Yacht 62 is de ongeëvenaarde toegang tot het water en de tendergarage. Het water is toegankelijk via twee traptreden die zijn ingebouwd in de spiegel aan weerszijden van de garage en die leiden naar een hydraulisch platform. De toegang tot het water en het gebruik van de garage wordt niet gecompromitteerd door de stappen - een veelvoorkomend probleem met de meeste garagesystemen op dit formaat jacht.
  De garage (die ook toegankelijk is vanuit de cockpit) bevat een Williams 285 Turbojet 80 pk rib met een tenderlaadsysteem zodat de tender voor en achter kan worden opgeslagen. In de spiegel is ook een telescopische hydraulische loopplank ingebouwd.
  Zijdelingse ladders
  Onderwaterspots x 4

  VENNOOTSCHAPPEN
  Een grote en ondiepe schuine houten trap met 6 treden en met leer beklede grijprails leidt naar de ruime en lichte salon.

  SALOON
  De salon bestaat uit een ruime eet- en loungeruimte plus een navigatiestation aan bakboord en een stijlvolle kombuis aan stuurboord. De directe indruk is er een van licht, stijl en ruimte te verbeteren door haar hoogwaardige geborstelde eikenhouten afwerking, elegante stoffen en de drie romppoorten, koetsdakramen en het centrale panoramische dakraam (allemaal voorzien van jaloezieën/muggengaas).
  De eet- en loungeruimte bestaat uit een grote L-vormige salonbank met armleuningen en een centrale bank met armleuningen met een ingebouwde bar rondom een luxe gelakte houten salontafel (klaptafel en elektrische lift).
  De ruimte wordt benut door een stijlvol open opbergvak langs de romp (met extra opbergruimte onder de stoelen en de bank) en door de météor grijze mastkap met ingebouwde boekenplanken.
  De sfeer in de salon wordt verder verbeterd door de binnenverlichting van de boten met 11 LED-plafondverlichting, LED-strookverlichting onder de bovenste kasten en in de boekenkast en 3 LED-leeslampjes in deze ruimte alleen al.
  1 230 V stopcontact
  43" pop-up LED TV in salon (antenne vereist)
  Multimediasysteem - ethernet/Wi-Fi-aansluiting op optionele TV-toestellen

  KAARTTABEL (bakboordzijde)
  In de haven aan de voet van de begeleidingsweg bevindt zich het navigatiestation van de boten met een speciale kaartentafel en een draaibare navigatorzitplaats. Het station heeft een achtergrondverlicht elektrisch paneel met alle functies aan boord, een 230 v-stopcontact en 3 USB-laadcontactdozen.
  De ruimte is ontworpen om de algehele stijl van de salon te versterken en wordt net als de salon uitgebreid verlicht door een koetsdakraam, 3 LED-plafondlampen, een LED-leeslampje
  .
  GALLEY
  De volledig uitgeruste kombuis loopt over de volledige lengte van de stuurboordzijde van de salon. Dit biedt een grote, ruime en ergonomische werkruimte in gebruik met gemakkelijke toegang tot zowel het eetgedeelte als de begeleidersweg.
  Door het slimme gebruik van afdekkingen over de spoelbak en het kooktoestel en het gebruik van hoogwaardige materialen (gelakte bovenkasten met Corian Deep Mink werkblad met ingebouwde fiddles) is deze ruimte echter een discrete en stijlvolle aanvulling op de salon wanneer deze niet in gebruik is.
  De kombuis is open en licht dankzij drie romppoorten, een vast zijraam van het koetsdak (allemaal met jaloezieën), 5 LED-plafondlampen en 1 LED-strooklamp onder de bovenste lockers.
  De kombuis is uitgebreid uitgerust met:
  Oven / grill / kookplaat met 3 branders op roestvrij staal Luxe montage (intrekbaar boven- en voorblad)
  Vaatwasser
  Gematigde Wijnkelder
  Microgolf (Blauw Water Pakket 2021)
  220v Wasmachine/Droger
  Vakkenbakken
  Kast en laden voor pannen en deksels
  Koeler met koelunit (1 x 300 L - 2 openingen vanaf de bovenkant, 1 voordeur)
  Grote rechthoekige roestvrijstalen spoelbak, met warm/koud water kraan (2 deksels in Corian)
  Elle Deco Yachtcase serviesgoed (Blauw Water Pack 2020)
  2 x 2 Stopcontacten 230V

  De bootvoorzieningen worden verder uitgebreid met drie extra velden:

  TECHNISCHE VERGRENDELING
  Deze bevindt zich bij de ingang van de achterste stuurboordcabine en biedt toegang tot alle stroomonderbrekers en het elektriciteitspaneel + de generatorkamer.
  3 LED-plafondlampen

  STERREGELSWAARDE OP DE BOTTOM VAN DE VENNOOTSCHAP
  1 Olieverfkastje + legbord met fiddle

  FORECABINE ENTRANCE
  1 Grote opbergkast, 2 deuren (vervangen door wasdroger of koelkast, afhankelijk van de gekozen opties)
  1 Flesopslag onder de vloer
  1 LED plafondlamp

  EIGENAARSKABIN
  De mastercabine is naar voren geplaatst en toegankelijk via een verzonken privacy deur waardoor er geen zichtlijn is vanuit de salon naar de mastercabine.
  De cabine, die een prachtige stahoogte heeft, heeft een centraal tweepersoonsbed (2,05 x 1,72 m x 5'8'') - bed met het hoofd naar voren gericht, met een lattenbodem en een matras (dikte: 120 mm). Openen van het bed met behulp van een gasveer voor de technische uitrusting onder het bed
  De cabine beschikt over voldoende opbergruimte, inclusief rekken, laden, een diverse kast en twee lades onder het bed. Aan stuurboord is een garderobe, kast, schoenenkast en aan bakboord een hangkast en. Extra ladenkast
  32" LED TV - antenne vereist
  Het licht wordt weer eens extra goed verzorgd door 2 Romp patrijspoorten met rolgordijnen, 2 Openende dekluiken met verduisteringsgordijnen/muggengaas en 4 Vaste koetsdakramen met gordijnen. Indirecte verlichting komt van 5 LED plafondlampen, 2 LED leeslampen, 2 bedlampjes.
  Een grote spiegel op het schot van de ingang en een LED-strookverlichting onder de bovenste kasten zorgen voor een laatste vleugje stijl.
  De cabine is voorzien van een 230 V stopcontact en 4 USB-poorten en dorade vent.

  EIGENAARSHEIDSAANSLUITING
  Het privé-hoofd van de eigenaar is en-suite vanuit de voorkajuit.
  Het bestaat uit een aparte douche (gegoten douchebak, warm- en koudwatermengkraan en douchescherm met teakhouten lattenbodem en douchevloer), een Tecma Elektrisch spoeltoilet, en een wastafel met een warm- en koudwatermengkraan op een Corian Deep Mink werkblad met twee spiegels en een handdoekrek.
  Er is voldoende kast- en schapruimte.
  Licht en lucht wordt geleverd door een open dekluik met verduisteringsrolgordijn/muggengaas, een dorade-ontluchting, een doorschijnend koetsdakraam en een romppoort met verduisteringsrolgordijn, met indirecte verlichting van 3 LED-plafondlampen en een LED-strookverlichting onder de spiegels
  . 1 230 V stopcontact

  PORT EN STARBOARD AFT CABINS
  Het schip heeft twee bijna identieke dubbele achterkajuiten met 1,91m stahoogte.
  De bakboordcabine meet 2,42 m x 1,40 m, terwijl de stuurboordcabine iets smaller is bij 2,04 x 1,40 m. Beide bedden hebben een lattenbodem en een matras van 120 mm dik
  . Opslag in beide hutten bestaat uit een hangkast, rekken en ladekast onder het bed
  Licht en lucht worden via een opengaande patrijspoort in de cockpit gebracht, een opengaande patrijspoort naar het koetsdak, beide met verduisteringsgordijnen, en drie romppatrijspoorten, waarvan 1 met een verduisteringsgordijn.
  Beide hutten zijn voorzien van een lichttunnel in de spiegel van de boot met 2 vaste ramen, opbergvak, technisch toegangsluik en verduisteringsrolgordijn.
  Indirecte verlichting komt van 3 LED plafondlampen, 2 LED leeslampen en 1 LED-strooklamp in het plafond.
  Beide cabines zijn voorzien van een 230 V stopcontact en twee USB-poorten

  HAVENSTAARTBORD AFT HOOFDLETTERS COMPARTMENTS
  De bakboord- en stuurboordcabines hebben beide een eigen en-suite badkamer, maar de bakboordcabines zijn toegankelijk vanuit de salon om een dagkoppen te voorzien. Beide hoofden hebben 2,15 m. ruimte voor het hoofd. Beide hoofden bestaan uit een aparte douche met gevormde douchebak, een warm- en koudwatermengkraan en een douchescherm met een teakhouten lattenbodem en douchevloer.
  Ze bevatten een Tecma Elektrisch spoeltoilet en een wastafel op een Corian Deep Mink werkblad met een kraan voor warm en koud water, twee spiegels en een handdoekrek.
  Er is voldoende kast- en schapruimte.
  Licht en lucht wordt geleverd door een opengaande koetsdakpoort en een romppoort, beide met verduisteringsrolgordijnen, en met indirecte verlichting van 3 LED-plafondlampen en een LED-strookverlichting onder spiegels
  . De koppen zijn voorzien van een 230 V stopcontact

Motor en elektra

 • Aantal identieke motoren: 1
 • Type: Binnenboord
 • Brandstof: Diesel
 • Overbrenging: Schroefas
 • Opmerkingen: MOTOR
  Motor Yanmar: 170 PK, vier cilinders, schroefas
  Elektrische motorbediening en schakelbord aan bakboord en stuurboord roerstation
  Boegschroef en intrekbare hekschroef met bediening op beide roerstations
  Motorcompartiment: schuimrubberen geluidsisolatie: 40mm - ventilatie: 4 luchtinlaten & 2 luchtafzuigers
  Filters: Zeewater - Diesel - Waterafscheider
  3 gevederde bladen propeller
  Toegang tot het motorcompartiment: Begeleidingsweg (gasveeropening) & machinecompartiment aan stuurboord

  TANKAGE
  3 Brandstoftanks (2 x 230 L + 1 x 540 L / 2x61USGal +1x143 US Gal) - Elektronische meter - 3 Dekvullers - Tankkeuze met "¼ turn" bypasskleppen
  1060 L zoetwater
  Zoetwatervoorziening aan de kust

  ELEKTRICITEIT
  I17.5 Kva Generator
  Omvormer 24-230V
  12 V circuit
  24 V circuit
  230 V circuit
  Kanalen met muizengeleiders voor het doorvoeren van kabels van elektriciteit of navigatieelektronica optionele extra's
  230 V elektrisch paneel: stroomonderbreker - voltmeter
  24 V elektrisch paneel: stroomonderbreker - voltmeter - watermeter - brandstofmeter - 24 v laadstroom en verbruiksstroom meting
  Vak voor de montage van elektrische bedieningselementen in de technische stuurboordzone12 V-circuit (motorstart)
  Standaard elektrische apparatuur:
  Alternator (12 V - 150 Ampère)
  Alternator (24 V - 90 Ampère)
  1 Motoraccu (12 V - 140 Ampère)
  Batterijschakelaar (vanaf de bakboord achterkajuit)
  1 Acculader (12 V - 25 Ampère) in de technische ruimte aan stuurboord24 V circuit
  Elektrische lier
  Lenspompen
  Navigatieverlichting
  1 Service 24V accuset - 280 Ampère (12 V - 4 x 140 Ampère accu's)
  Batterijschakelaar (vanaf de bakboord achterkajuit)
  Stroomverdeler (24 V) aan stuurboordzijde
  2x acculader (24 V - 60 Ampère) in stuurboord technische ruimte 230 V circuit
  Waterverwarmer

Tuigage

 • Type tuigage: Sloep
 • Opmerkingen: SLOOP RIG
  Wit geschilderde rolmast met tri radiale hydranetzeilen
  SAILS
  Hydranet tri-radiaal grootzeil 94,30 m² 1.030 sq ft
  Hydranet genua
  Code nul (Mylar Taffeta) met oprolsysteem

  RIGGING
  Traditionele 9/10e taps toelopende geanodiseerde aluminium mast - dekstapel - 3 sets veegstrooiers, stoomlicht, strooilampen
  Vouwmastststappen
  Roestvrij stalen staand want
  Enkelvoudig achterstagsplit tot hoofdstel
  Stijve boom vang
  Stuurboord Main Haylard Lier opgewaardeerd tot Elektrisch (Blue Water Pack 2021)
  Genua furler (elektrisch) - trommel aan dek (Blue Water Pack 2021)
  Asymmetrische Spinnaker/Code 0 Tuigage (Blue Water Pack 2021)
  2 Stand-up blokken voor grootzeil op vaste composietboog
  2 Genua tracks met zuiger aangepaste reizigersauto's - 2 genua plaatdraaiende blokken
  Compleet lopend tuigage:
  2:1 Dyneema aankoop grootzeilval
  Dyneema genua val op spanrail
  Boomtoppenlift
  Mainsheet 2 Genua vellen (2 éénregelig rif - 1 tweelijns rif)
  9 Jammers (2 als optie voor verblijfszeilval en spinnakerval)
  2 Touwstaartzakken

Uitrusting buitenom

 • Opmerkingen: NAVIGATIE
  B&G voorziet de Yacht 62 van een uitgebreid pakket aan state of the art elektronica voor blauw water navigatie en loodsen.
  Kust-elektronica:
  Met H5000 grafische weergave, Zeus 12 "LED multi functie display / piloot op BEIDE de bakboord stuurboordzenders en een PC-interface, de WS310 windsensor, de H5000 Hydra CPU en de DST800 Diepte/Snelheid/Temp transducer.
  Offshore elektronisch pakket:
  Het verstrekken van de Zeus 16" Glazen Helm multi-functie display en plotter met de ZC2-afstandsbediening op het navigatiestation / kaartentabel.
  B&G Pilot Pack
  Met een volledig Autopilot systeem (met roer terugkoppeling), inclusief H5000 pilot controller bij elk roerstation, de H5000 Pilot computer en de WR10 Autopilot draadloze afstandsbediening
  . B&G 4G Radar
  B&G VHF met AIS-ontvanger + 2 H50-telefoons
  B&G AIS 500 Transponder
  B&G Forwardscan Sounder
  B&G Europese cartografie
  Status masttop TV-antenne
Deze bootgegevens zijn mogelijk via een automatisch vertaalprogramma naar uw taal vertaald. Daarbij kunnen fouten ontstaan. Vraag de verkoper om volledige bootgegevens voordat u tot aanschaf overgaat.
Beneteau Oceanis Yacht 62

Beneteau Oceanis Yacht 62

€ 1.301.145 (£ 1.157.173) Exclusief BTW