E-maildienst

Handig: dagelijks een overzicht van nieuw geadverteerde boten van mijn voorkeur

Met de YachtFocus E-maildienst ontvangt u een keer per dag een e-mail met daarin de boten die voldoen aan uw selectiecriteria. Boten staan er uitsluitend in als ze sinds de vorige e-mail nieuw op YachtFocus.com worden geadverteerd (of als de prijs is gewijzigd) én aan door u ingestelde zoekcriteria voldoen. Op een boot klikt u om meteen alle informatie op YachtFocus.com te bekijken.

Dit is een gratis dienst. U kunt de YachtFocus E-maildienst op elk moment beginnen, wijzigen en stopzetten.

Instellen

Zoek eerst op YachtFocus.com naar boten van uw voorkeur. Op de pagina met zoekresultaten staan aan de linkerzijde alle criteria. Helemaal onderaan deze criteria kunt u de YachtFocus E-maildienst activeren. Twee mogelijkheden:

  1. U beschikt nog niet over een YachtFocus-account en/of bent niet ingelogd
    In dat geval moet u uw e-mailadres opgeven. U ontvangt een bevestiging op het opgegeven e-mailadres, die u moet activeren waarna u over een YachtFocus-account inclusief geactiveerde zoekopdracht beschikt. Beschikt u al over een YachtFocus-account maar was u niet ingelogd, dan ontvangt u een e-mail met een bevestiging dat de E-maildienst voor is geactiveerd. Hebt u al een actieve zoekopdracht (met mogelijk andere criteria) dan ziet u een melding dat u de oude zoekopdracht eerst moet stopzetten.
  2. U bent ingelogd in uw YachtFocus-account op het moment van activeren van de E-maildienst
    Nu hoeft u niet nog eens uw e-mailadres op te geven maar alleen op de knop ‘activeer E-maildienst’ te klikken. U ontvangt per e-mail een bevestiging van activering van de E-maildienst. Hebt u al een actieve zoekopdracht (met mogelijk andere criteria) dan ziet u een melding dat u de oude zoekopdracht eerst moet stopzetten.

Wijzigen of stopzetten

Dit doet u binnen uw YachtFocus-account op YachtFocus.com (rechtsboven). Voor wijzigen zet u eerst de oude zoekopdracht stop en maakt u een nieuwe zoekopdracht aan via de criteria waarmee u boten zoekt. Stopzetten kan elk moment zowel binnen uw account, als vanuit de ontvangen e-mail.

Uw e-mailadres is veilig

E-mailadressen worden nooit aan derden beschikbaar gesteld. Schrijft u in voor uitsluitend de YachtFocus E-maildienst, dan ontvangt u nooit andere berichten dan de dagelijkse e-mail met boten.

YachtFocus.com heeft veel maatregelen getroffen om de vertrouwelijkheid te beschermen. Alles over ons privacybeleid leest u in onze privacyverklaring die u helemaal rechtsonder deze pagina kunt aanklikken.