Tilbage til søgeresultater

Agder 840

kr 372.138 (€ 49.995) MOMS Betalt
Agder 840Agder 840Agder 840Agder 840Agder 840Agder 840Agder 840Agder 840Agder 840Agder 840Agder 840Agder 840Agder 840Agder 840Agder 840Agder 840Agder 840Agder 840Agder 840Agder 840Agder 840Agder 840Agder 840Agder 840Agder 840Agder 840Agder 840Agder 840Agder 840Agder 840Agder 840Agder 840Agder 840Agder 840Agder 840Agder 840Agder 840

Vil du vide mere? Kontakt venligst Privat sælger.

0628… At vise
Byggeår 1993
Materiale GRP (Polyester)
Længde 8.60 m
Bredde 3.2 m

Grundlæggende data for Agder 840

 • Sælger:Privat sælger
 • Brand:Agder
 • Model:840
 • Kategori:Motor Yacht
 • Byggeår:1993
 • Materiale:GRP (Polyester)
 • Erfaring: Familieferie, Lavt vand, Weekendcruiser, weekender om bord
 • Længde:8.60 m
 • Bredde:3.20 m
 • Dybgang:80 cm
 • Forskellige dybgange:Ingen
 • Loftshøjde inde:185 cm
 • sengepladser:3fast, 2 ekstra
 • Land: Netherlands
 • Pris:kr 372.138 MOMS Betalt (€ 49.995 MOMS Betalt)

Dokumenter

Generalt

 • Draught: 80 cm

Indkvartering

 • Loftshøjde (cm): 185 cm
 • Køjepladser: Køjepladser: 3 Ekstra køjepladser: 2
 • Comments:

  De in het voorjaar ter vervanging geplaatste 4Kw Webasto met meerdere standen zal het gebruik van het schip het hele jaar mogelijk maken.

  Ruime rondzit met verstelbare tafel. In de laagste stand kan de rondzit met invulkussens (niet afgebeeld wel meegeleverd) om worden gebouwd tot een zeer ruime slaapgelegenheid voor twee volwassenen of meerdere kinderen. In de achtercabine is een twee persoonsbed met aan de andere kant een slaap plaats voor een kind. Onder dit bed is een ruime opbergruimte.

  Onder de rondzit zitten lades voor kleding (met verlichting) en de klep onder het voorste gedeelte van de bank geeft toegang tot een ruime berging voor opslag van eten en drinken. De voorste punt bied ruimte voor bijvoorbeeld beddegoed of de vulstukken van de rondzit.

  Verdeelt over de boot vindt je overal opbergruimte, en door de uitgedachte bouwwijze is alles goed gereikbaar.  

  De indelingen van de ruimtes maakt deze 28 voeter tot een van de bruikbaarste in zijn klasse. 

Motor, elektronik

 • Comments:

  De Yanmar 4JH2-UTE is een zeer betrouwbare, zuinige en stille motor. De 105 Pk komen goed van pas als je op ruimer water vaart, het maakt het mogelijk stroom weg te varen of te reageren op naderende weersverandering. Onderhoud en gebruikskosten zijn echter niet anders dan van een lichtere motor.

  De gehele electra is op dit schip vervangen en vernieuwd. Dit maakt het mogelijk ook buiten havens gebruik te maken van alle gemakken aan boord. Of het nu gaat om koffie of thee maken een maaltijd opwarmen in de magnetron of TV kijken via internet of Digitenne het kan altijd.

  De twee accu's zijn in het voorjaar vervangen voor Victron Gel 120Ah en in recent heb ik de boegschroefaccu vervagen voor een Victron AGM 102Ah.

  De stroom voorziening is seperaat opgebouwd, wat in de praktijk betekend dat er permanente spanning en geschakelde spanning aanwezig is, uiteraard gezekerd op de accu's. Hierdoor kan de hoofdstroom worden uitgeschakeld maar blijven de koelkast, stromend water en WIFI router voor de beveiligings camera ed. werken via de permanente voeding. Middels eigen en/of in deze stroom voorziening opgenomen schakelaar is de hele boot spanningsloos te maken. 

  De Victron lader/omvormer multiplus compact 12V1600 is voorzien van een bedien paneel en uitleesscherm bij de stuurstand

Navigation og elektroniske dele

 • Comments:

  Het schip is voorzien van een Raymarine stuurautomaat (in overleg met afstands bediening) Dit maakt het langer onderweg zijn en varen op ruim water een stuk comfortabeler. Bij de stuurstand zit het bedienings paneel en tevens werkt hij samen met de Axiom zodat de boot een vooraf geplotte koers kan varen. Dock to Dock.

  Voor het navigeren zal de Axiom+7 voorzien van een kaart zorgdragen. Deze net nieuwe Multi function display van Raymarine is in het netwerk opgenomen en laat dus alle gegevens zien zoals snelheid diepte richting, stuurautomaat bedieng etc.

Udstyr

 • Comments:

  Compleed met lijnen,Fenders en Anker.

  Het anker is opgeborgen in de punt die via een luik toegankelijk is. Daarnaast ligt hier de anker bal en is er voldoende ruimte voor andere zaken zoals lijnen ed.

  Deze Boot voorzien van een buiten douche met warm water en een dekwas installatie die in een opbergruimte van af het zwemplateau te bereiken is.

  Stroomaansluiting zit aan bakboord en de diesel en water vuldeksels zijn over beide zijden verdeelt.

Sikkerhed

 • Comments:

  Opbergruimte voor zwemvesten onder de bank achter de stuurstand, waar ze snel te pakken zijn. Meerder brandblus apparaten verdeeld over de boot aanwezig, de dekwas installatie zit op de permanente stroomvoorziening en kan in nood ook gebruikt worden voor blussen.

  In de bilge zit een bilgepomp die uiteraard ook op de permante stroom voorziening is aangesloten en waarvan de bediening bij de stuurstand zit. Daarnaast zit er een hand bilge pomp in de boot die makelijk bereikbaar is.

  Een electronische dodemans knop kan om de pols of in je zak worden gedragen. Deze schakelt de motor uit mocht je van boord zijn gevallen of je om wat voor reden meer dan 15 meter van de boot verwijderd zijn geraakt. Met een druk op een knop bij de stuurstand wordt dit overrulled.

  Marifoon installatie is zeer goed aangelegd en heeft een groot bereik, in overleg kan de aanwezige AIS achterblijven, deze maakt het mogelijk andere schepen te zien op de Axiom en andere schepen en walstations zien U. 

Disse båddata er muligvis blevet oversat til dit sprog af et automatisk oversættelsesprogram. Der kan opstå fejl under denne proces. Bed sælgeren om komplette båddetaljer, før de køber.

Videresend annoncen afAgder 840 til en ven

Sende
Agder 840

Agder 840

kr 372.138 (€ 49.995) MOMS Betalt