Productie van Seaflo-pompen verhuist naar nieuwe en uitgebreide fabriek

Seaflo heeft de productie van haar pompen verhuisd naar haar nieuwe fabriek in het Chinese arrondissement Liancheng. De fabriek is fors uitgebreid waardoor Seaflo nu alle producten op één locatie kan produceren.

De vergrote fabriek ligt op gering afstand van de haven van Xiamen en is gespecialiseerd in het ontwerpen, produceren en wereldwijde distributie van professionele pompsystemen met een keuze van ruim driehonderd uitvoeringen, die worden gebruikt in onder meer de land- en tuinbouw, campersector, visbeluchting, beroepsvaart en pleziervaart. Op een oppervlakte van ruim 54.000 m2 wordt hier continu gestreefd naar innovatieve oplossingen.

Seaflo

Niet alleen 140 aan internationale patenten, maar ook internationaal erkende eigentijdse- en aansprekende vormgeving, onderscheidingen en certificeringen, waaronder CE en RoHS brachten Seaflo tot de wereldtop van haar branche. De membraam-, lens-, bron-, en tandwielpompen, luchtafzuigers en -verversers, accukeuze-schakelaars, was- , sproei- en nevel installaties, kajaks en peddels worden inmiddels naar vijftig landen wereldwijd geëxporteerd.

In Europa wordt Seaflo vertegenwoordigd door ariadne-marine® bv in Amsterdam, met haar Seaflo-magazijn op het bedrijventerrein Hoorn ’80.

Meer informatie over Seaflo is te vinden op www.seaflo.nl

terug