Zonnig booteigenarenweekend van Steeler Yachts in Urk en Volendam

Zestien Steelers uit heel Europa kwamen afgelopen weekend samen in Urk voor de 3e editie van het Steeler Owners Weekend. De deelnemers vertegenwoordigden maar liefst een derde van de vijftig motorjachten die Steeler Yachts sinds 2010 heeft gebouwd. De haven van Urk werd gedomineerd door de Steeler-vloot met alle aanwezige Steeler-modellen, waaronder de gloednieuwe 59 […]

Vanaf nu ook blauwe diesel te koop bij RFU Jachtspecialist

Sinds kort is RFU Jachtspecialist in het Friese Jirnsum dealer van blauwe diesel van het merk Future Fuels. Blauwe diesel, officieel Ssynfuel+ genoemd, is fossielvrije diesel, welke volledig gemaakt wordt van hernieuwbare grondstoffen. Het is CO2-neutraal, emissie-arm en biologisch afbreekbaar.

Groene wimpel voor Jachthaven Andijk

Op donderdag 3 mei 2018 heeft Jachthaven Andijk, naast de Blauwe Vlag, als eerste Jachthaven in West-Friesland de Groene Wimpel in ontvangst genomen. Een jachthaven verdient deze wimpel als zij boven op de internationale criteria voor de Blauwe Vlag voldoen aan de extra gestelde criteria op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen en verduurzaming van de jachthaven.

Komend weekend: Linssen Premium Ocassion Vaardagen in Roermond

Van vrijdag 4 tot en met maandag 7 mei kunt u samen met een ervaren schipper een proefvaart maken met diverse jachten van Linssen. Dat kan bij de werf in Maasbracht waar de Linssen In-Water Boat Show 2018 wordt gehouden, maar ook even verderop in Roermond. Daar organiseert BestBoats de Linssen Premium Occasion vaardagen in de haven Boulevard Nautique Roermond.