GT Yachtbrokers verhuist naar Marina Port Zélande

Vanaf 1 februari 2020 is GT Yachtbrokers te vinden op Marina Port Zélande in Ouddorp. GT Yacht Brokers zal vanuit de nieuwe locatie zowel de jachtmakelaardij als het dealerschap van Dehler en Moody voortzetten.

For Sail Yachtbrokers Zuid verhuist naar Wemeldinge

Na ruim 17 mooie jaren in Marina Port Zélande in Ouddorp vindt For Sail Yachtbrokers Zuid het tijd voor een volgende stap. “Door te verhuizen naar Wemeldinge, varen wij een nieuwe koers en tillen we onze diensten naar een nog hoger niveau. Onze jachten zijn reeds naar Wemeldinge verhuisd en het kantoor zal medio februari up and running zijn,” aldus Barend Kol van For Sail Yachtbrokers. For Sail Yachtbrokers Noord blijft actief in Enkhuizen.

Elling Brokerage start intensieve samenwerking met Sleeuwijk Yachting

Elling Brokerage en Sleeuwijk Yachting bundelen hun krachten. Per januari 2020 houdt Elling Brokerage kantoor op de jachthaven van Sleeuwijk Yachting op Hoekeinde 24 in Sleeuwijk. Hiermee komt ook het aanbod van goed onderhouden Elling-jachten in de haven van Sleeuwijk Yachting te liggen.

Duitse primeur Boarncruiser 1440 Elegance CS op Boot Düsseldorf

De Boarncruiser 1440 Elegance – Center Sleeper beleeft haar Duitse primeur op Boot Düsseldorf 2020. Daarnaast is de Boarncruiser 1440 Elegance – Center Sleeper genomineerd voor Powerboat of the Year 2020. Center Sleeper De Elegance 1440 is met haar 14.40 bij 4.60 meter de grootste Center Sleeper op de markt onder de 15m. De Center […]

De Vaart Yachting nieuwe dealer van Sealine Motorjachten

De Vaart Yachting is door Sealine benoemd als dealer voor Nederland, België en Luxemburg. De Sealine modellenrange bestaat uit sportjachten, cruisers, outboard en frybridge motorjachten tussen de 10 en 16 meter.

ShipCar Yachts is verhuisd naar Aalsmeer

Vanaf nu is ShipCar Yachts te vinden op Uiterweg 294-296 in Aalsmeer. Na meer dan 25 jaar succesvol te zijn in de watersport en vele relaties hebben opgebouwd vanuit het kantoor in Kudelstaart, was het bedrijf toe aan verandering en vernieuwing.

Maak kennis met de splinternieuwe Dufour 530

Als we het hebben over pioniers op het gebied van innovatie, dan scoort Dufour Zeiljachten bonuspunten. Onder met motto ‘Instinctive Sailing’ levert het zeiljachtenmerk exclusieve performance cruisers die het zeilen vergemakkelijken. Voor modeljaar 2020 introduceert de Franse kwaliteitswerf de elegante Dufour 530. De jachtwerf achter Dufour Yachts bouwt al zeker vijftig jaar luxe zeiljachten. De uitgebreide […]

Natte Najaarseditie Motorboot Sneek trekt bezoekers met gerichte interesse

De najaarseditie van Motorboot Sneek 2019 was wederom een groot succes. Ondanks het wisselvallige weer, was het volgens de organisatie vooral op zaterdag erg druk. En op de momenten dat er toch wat regen viel, zocht iedereen de overdekte havens op. De kou gingen bezoekers te lijf met een warme kop soep of koffie, wat […]

NovaYachting helpt Jachthaven Bruinisse verduurzamen

Steeds meer watersportbedrijven investeren in groene energie. Maandag 4 november werden de eerste zonnepanelen voor de opwekking van elektriciteit uit zonne-energie op het dak van de showroom van NovaYachting in Bruinisse geplaatst.