1 huurboot gevonden
Get It On Google Play Download on the App Store
Wanneer huren
Personen
Vaargebied
Meer vaargebieden
Merk
Meer merken
Lengte
Hutten
Toiletten
Douches
Boegschroef
Hekschroef
Huurprijs
Vaareigenschap
Meer vaareigenschappen
Vaarbewijs verplicht Sneller dan 20 km/u of langer dan 15 meter
Met schipper
Wis alle zoekcriteria

1 Filters actief Wis alle zoekcriteria

categorie: superjacht motor

Superjacht huren

Op zoek naar een superjacht verhuur in Nederland? Huur een superjacht via YachtFocus Bootverhuur bij een van de professionele jachtverhuurders en geniet van het uitgebreide comfort aan boord van een superjacht. Laat u vervolgens onderdompelen in een wereld van luxe en bijna onbeperkte mogelijkheden. Wij noemen het ook wel totale ontzorging. Met een kapitein en volledige crew aan boord hoeft u dan ook niets meer te doen behalve te genieten.
Een dag charter of zelfs een luxe vaarvakantie boeken op een superjacht? Maak hier uw keuze uit het onderstaande superjacht aanbod en reserveer gemakkelijk en snel uw superjacht.

Lees meer
Lees minder

1 Filters actief Wis alle zoekcriteria

categorie: superjacht motor

Sorteer op:

Willekeurig
  • Willekeurig
  • Prijs laag-hoog
  • Prijs hoog-laag
  • Lengte oplopend
  • Lengte aflopend
  • Merk a tot z
  • Merk z tot a

Resultaten per pagina:

20
  • 20
  • 40
  • 60
Moonen 72
30

Biesbosch, Braassemermeer, Friesland, Groene hart, Hollandsch Diep, IJsselmeer, Maas, Markermeer, Nederland, Noord-Holland, Randmeren, Westeinderplassen, Zeeland, Zeeuwse en Zuid-Hollandse Delta, Zuid-Holland
Dagje vaarplezier, Grote groepen aan boord, Luxe & privacy

10 personen Huren vanaf € 1.400
Vaarbewijs niet verplicht Schipper inbegrepen

Ontdek Nederland vanaf een superjacht

Het huren van een superjacht betekent naast veel luxe ook ruimte. Ruimte voor u en uw familie of vrienden om samen een luxe vakantie te vieren en te genieten van de Nederlandse wateren. Vaar de populaire vaarroutes af of bezoek ook idyllische steden en dorpen langs deze routes. Zo beleeft u Nederland vanaf het water. U kunt ook samen met de kapitein de gewenste routes overleggen. Kies bijvoorbeeld uit de Friese meren en zak vervolgens af via de rivieren, of kies de kustlijn af te gaan van de Noordzee. Dankzij het grote vaarbereik van een superjacht zijn er tal van mogelijkheden. Aan de hand van uw wensen vertellen de super jachtverhuurders u hier vervolgens graag meer over.

Lees meer
Lees minder
YachtFocus   verzamelt uw boten
even geduld...