Sealine C335 en C335v, de nieuwste 33ft jachten in de Sealine range

Net voor het einde van 2020 maakte Sealine bekend twee nieuwe modellen te introduceren, de Sealine C335 en de Sealine C335v. Zij combineren flexibiliteit, ruimte en luxe op voorbeeldige wijze.

In deze door Sealine nieuw aan haar modellenrange toegevoegde 33 ft motorjachten heeft de klant de keuze tussen een binnenboordmotor tot 440 pk met een topsnelheid van ca. 31 knopen, of dubbele buitenboordmotoren met 2x 300 pk en een topsnelheid tot ca. 40 knopen.

Elk interieurelement van de twee gezinscruisers is herontwikkeld om de beschikbare ruimte slimmer ingericht en luxer te maken dan ooit tevoren in een 33ft motorjacht. De salon is bijvoorbeeld uitgerust met een flexibele passagiersstoel die naar beneden geklapt, het zitgedeelte rond de eettafel compleet maakt. Het hoogwaardige afdekblad in de kombuis is gedeeld tussen het kookgedeelte en de spoelbak en kan daardoor in delen, naar wens omhoog worden geklapt.

De stuurstand combineert maximaal bedieningscomfort met moderne esthetiek en optimaal zicht rondom. Door de glazen vouwdeur en het kantelraam worden de cockpit en de salon samengevoegd tot één royale ruimte, wat tezamen met het elektrisch bedienbare schuifdak en de in het panoramaraam aan stuurboord geïntegreerde schuifdeur ook zorgt voor een optimale toevoer van frisse lucht.

De eigenaarshut biedt maximaal natuurlijk licht met in totaal vier ramen en drie dakramen. Een grote spiegelkast en gemonteerde planken bieden veel opbergruimte, terwijl sfeerverlichting en eersteklas materialen de luxe omgeving van het eilandbed compleet maken. Het ruime ontwerp van de C335/C335v wordt afgerond door een VIP kabine met twee rompramen en een king-size tweepersoons bed, naast een badkamer met aparte douche – allemaal met een uitzonderlijke afwerking.

Sealine Productmanager Andrea Zambonini zei: “Onze ambitie was om de C335 en C335v uit te rusten met alle comfort van een groter motorjacht van 36 voet. De stahoogte in de salon en kabines is uniek in deze klasse. Met het grote, extravagante raamoppervlak in de romp, hebben we tevens een nieuw Sealine design kenmerk ontwikkeld waardoor een ongelooflijke hoeveelheid natuurlijk licht benedendeks mogelijk wordt.”

Bekijk alle Sealine modellen op www.devaartyachting.com

terug