De Vaart Yachting opent Nimbus Center met showroom, boutique & technische service

Zo vlak voor het einde van het jaar is de grote verbouwing van de showroom nagenoeg gereed. Het Nimbus Center gelegen aan de Vaartweg in Lelystad presenteert een grote selectie van nieuwe en pre-owned motorjachten. Van onder meer Nimbus, Paragon en Aquador. Hier is een Nimbus Boutique met life style‐ en boot accessoires. Bovendien is de werkplaats voor de Technische Service is gemoderniseerd en vergroot.

De finishing touch en diverse kleine afwerkingen worden in januari 2021 nog voltooid. Maar het resultaat mag er al zijn: een lichte, ruim opgezette showroom, specifiek voor de motorjachten van de werf Nimbus Boats uit Zweden. Het grootste deel van de hier gepresenteerde motorjachten zijn nieuwe motorjachten, maar er is ook ruimte voor occasions. “Waar we de Nimbus, Aquador en Paragon motorjachten eerst verdeeld over onze twee showrooms presenteerden, kunnen we met deze verbouwing nu al deze motorjachten op een locatie tonen”, aldus Inge IJkelenstam.

De Vaart Yachting

Door de verbouwing is er een ruime, lichte en prettige ambiance gecreëerd. Hierdoor is er ruimte voor de presentatie van nog meer motorjachten. Bovendien zijn er verschillende zitjes en spreekkamers. Hier kunnen bezoekers in alle rust advies bij de keuze voor hun nieuwe boot krijgen.

Het openen van deze showroom geeft invulling aan de benoeming tot Official Nimbus Center. Daarnaast is het een nieuw hoogtepunt in de dealer relatie die De Vaart Yachting heeft met de werf Nimbus Boats.

Kijk voor meer informatie op www.devaartyachting.com

terug