Workumer Bootshow met Scandinavische kwaliteitsboten bij Jachtmakelaardij Zuidwest Friesland

Op zaterdag 3 en zondag 4 oktober organiseert Jachtmakelaardij Zuidwest Friesland de Workumer Bootshow. Deze najaarsbootshow is beide dagen van 10.00 tot 18.00 uur geopend.

Open dagen

Tijdens de Workumer Bootshow is er van alles te bekijken en te vergelijken. Vele Scandinavische kwaliteit bootmerken zijn vertegenwoordigd zoals: Nord Star Patrol boats (de 42 en de 32), Ryds boten, Finnmaster (polyester) en Husky (aluminium). De buitenboordmotoren van Yamaha staan bekend om de hoge kwaliteit en betrouwbaarheid. Ook de Yamaha 425 pk outboard motor is hier uit te proberen. Ook de makelaardij-jachten zijn uiteraard aanwezig. De boten zijn zowel op de kant als in de verkoophaven te bezichtigen. Kijk voor het actuele aanbod op: www.jachtmakelaardijzwf.nl.

Boot verkopen

Wie plannen heeft om de eigen boot te verkopen is ook van harte welkom op de open dagen. De jachtmakelaardij geeft aan dringend op zoek te zijn naar nieuw aanbod. Wie nu de boot in bemiddeling geeft, kan nog profiteren van de verwachte extra aanloop en interesse tijdens de Workumer Bootshow op 3 en 4 oktober 2020. “Daarbij hebben we een leuke aanbieding,” licht de altijd enthousiaste Peter Wiersma van Jachtmakelaardij Zuidwest Friesland toe. “Booteigenaren die in oktober hun boot bij ons in de verkoop geven, betalen geen opstartkosten. Samen met de eigenaar bepalen we een stappenplan en bespreken we de plannen om de boot actief onder de aandacht te brengen.”

Meer informatie op: www.jachtmakelaardijzwf.nl

terug