Menken Maritiem houdt open huis in Ter Aar

De 2020-editie van de HISWA te water gaat dit jaar niet door. Daarom presenteert sloepen- en tenderbouwer Menken Maritiem haar boten dit jaar digitaal op de HISWA te water Virtual Boat Show. Net als veel andere exposanten organiseert Menken Maritiem tevens een open huis. Van 2 tot en met 6 september zijn zowel bekende als nieuwe bezoekers van harte welkom op de werf in Ter Aar. De werf is daarbij dagelijks geopend van 11.00 tot 18.00 uur.

Sloepen en lezingen

Menken Maritiem heeft voor deze gelegenheid diverse eigenaren bereid gevonden om hun schip open te stellen voor het publiek. Bezoekers van het Open Huis kunnen met een hapje of drankje in de hand het grote aanbod bekijken en eventueel ook een lezing bijwonen van Martin de Jager. Huisontwerper De Jager vertelt hierbij over zijn werk en de vele modellen die hij al sinds 1996 voor Menken Maritiem heeft ontworpen. Daarbij licht hij toe hoe hij van elk van deze Menken-modellen een comfortabele, aansprekende en onderscheidende boot heeft kunnen maken.

Perfect Boat Cover

Tot slot is het open huis ook een mooie gelegenheid om meer te weten te komen over de nieuwe Perfect Boat Cover van Fred Schot. Door de efficiënte productie zijn deze buiskappen voor sloepen nu extra snel leverbaar.

Corona-maatregelen

Gedurende het open huis gelden er diverse coronamaatregelen. Zo is er de mogelijkheid om de handen te ontsmetten, wordt de anderhalve meter afstandsregel bewaakt en is registratie bij het entree verplicht.

Meer info op: www.menkenmaritiem.nl

terug