Kempers Watersport organiseert feestelijke Online Open Dag op 12 juni

Evenementen op het haventerrein zitten er voorlopig nog niet in. Daarom organiseert Kempers Watersport uit Aalsmeer aanstaande vrijdag 12 juni aanstaande tussen 14.00 en 17.00 uur houden haar eerste Online Open Dag. Eigenaar Bart Kempers neemt als Watersportgids de online bezoekers mee op een reis in de watersport.

Bezoekers kunnen live al hun vragen kwijt en er worden (live)video’s getoond. Ook worden er tijdens de Online Open Dagen speciale aanbiedingen gepresenteerd die tot en met twee dagen na de Online Open Dag geldig zijn. Bovendien heeft Kempers Watersport twee winacties waarbij bijzondere prijzen te winnen zijn.

Bezoekers kiezen zelf de onderwerpen

Naast de video’s met actuele onderwerpen kunnen bezoekers zelf online een onderwerp kiezen dat aan bod komt op de Open Dag, zoals vaardemonstraties, een item over de werkplaats, Kempers Eiland, elektrisch varen of een tour door een Aquacabin of Aqualiving.

Mercury winactie bij Kempers Watersport

Op deze speciale Online Open Dag organiseert Kempers Watersport ook twee winacties. Zoals de ‘test’ hoelang een glas rosé op een Mercury 300 & 400 pk motor kan blijven staan, zonder dat dit omvalt. Daarbij wordt de motor gestart en ingeschakeld. Wanneer dat lukt zonder dat het glas valt, wordt er ook even gevaren. De winnaar is degene die de behaalde vaarsnelheid het beste inschat (met 1 getal achter de komma, startend bij 0,0 km/h). De winnaar krijgt een volle dag varen vanuit Kortgene, Zeeland, via Waterfront Yachtcharter. Dit is met een spiksplinternieuwe en volledig uitgeruste Axopar 28 Cabin met Mercury 300 pk. Voorwaarde is dat de winnaar een vaarbewijs heeft en voldoende vaarervaring.

Kempers Watersport

Winactie onder de Social ambassadors

Bij de tweede winactie worden onder de beste “social ambassadors”, een aantal mooie prijzen verloten. Kempers Watersport promoot de open dag op Facebook, Instagram en LinkedIn. Wie hieraan bijdraagt met likes, reacties en deelacties maakt kans op:

  • Een dagdeel suppen met 4 personen, inclusief lunch of diner (afhaal) Bij Jeff & Steve.
  • Een dagdeel gebruik van het Kempers eiland, inclusief lunch (afhaal) Bij Jeff & Steve. Taxiservice per Axopar 28, of zelf heen en weer varen met een Whaly 435.
  • Een tube uit de Jobe charter serie.
  • Een lang weekend verblijf in een Aqualiving in de jachthaven van Kempers Watersport.

De agenda

  • Live Stream Q & A ‘Watersport voor Dummies’. Bart Kempers beantwoordt alle vragen die beginnende watersporters wellicht hebben. Tijd: 14.00 – 14.30 uur.
  • Video’s met betrekking tot actuele onderwerpen.
  • Live Stream Mercury winactie. Tijd: 15.30 – 15.45 uur.
  • Videokeuze vanuit de enquête
  • Video’s met aanbiedingen.
  • Live Stream prijsuitreiking voor onze beste social ambassadors. Tijd: 16:45 – 17:00 uur.Meer informatie is te vinden op www.kemperswatersport.nl
terug