Boot kopen in corona crisis

Boot Kopen Corona

Veel bootverkopers doen goede zaken tijdens de coronacrisis. De gedachte was dat alle coronamaatregelen voor slechte cijfers zouden zorgen, maar het omgekeerde blijkt het geval. Boten worden goed verkocht en dat kwam als een verrassing bij veel bootbedrijven.

Foto: Borevina / Shutterstock.com

Nu een (zomer)vakantie in het buitenland onzeker is, zijn veel Nederlanders op zoek naar een boot voor een onbezorgde vaarvakantie in eigen land. Met name gebruikte boten tot 20.000 euro zijn populair, maar ook duurdere jachten vinden een nieuwe eigenaar. Was het de eerste weken van de coronacrisis nog rustig bij de bootdealers en jachtmakelaars, nu wordt er nu flink verkocht.

Ook de booteigenaren zelf kijken uit naar de zomer: zelfs als alle horeca dicht zijn, hebben zij veel profijt van hun boot. Met een goedgevulde picknickmand en een toilet aan boord, hebben zij een heerlijke tijd.

Wie niet direct wil kopen, heeft ook een ruime keuze uit huurboten. Vooral de luxere jachten die doorgaans aan buitenlandse vakantiegangers verhuurd werden, zijn nu beschikbaar voor de Nederlandse vakantievierders.

Wilt u ook deze zomer varen? Kijk naar ons bootaanbod op www.YachtFocus.com

Lees er meer over op www.bootaanboot.nl en www.rtvutrecht.nl

terug