Nieuwe universele inspectiedeksels te koop voor Vetus tanks ILT120B en ILT120X

Vetus introduceert twee verbeterde uitvoeringen voor de ILT120 inspectiedeksel: de ILT120B en de ILT120X. Beide deksels zijn opvolgers van de populaire ILT120, een groot inspectiedeksel voor (bio)diesel-, water- en vuilwatertanks. De ILT120B en de ILT120X zijn voorzien van een aangepaste, glasvezelversterkte deksel waardoor ze, naast de al behaalde ISO 10088, ook aan de ISO 21487 regelgeving voldoen.

Dit zorgt ervoor dat klanten die de goedgekeurde Vetus tanks gebruiken samen met dit deksel nu een onmiddellijk een passende en goedgekeurde totaaloplossing in huis hebben. Ook bij gebruik met vaste metalen tanks is dit het geval.

Specificaties ILT120B te koop

 • Gebruik voor (tot 10% bio)diesel-, water- en vuilwatertanks.
 • Doorgang: Ø 120 mm
 • Inbouwmaat: Ø 159 mm
 • Geschikt voor G.R.P., roestvast staal en kunststof tanks met verschillende wanddiktes
 • Voldoet aan ISO 10088
 • Voldoet aan ISO 21487
 • Gatenzaag voordelig verkrijgbaar onder code VSAW15

Specificaties Vetus ILT120X te koop

 • Compleet Viton pakkingset voor gebruik bij Benzine of >10% biodiesel varianten
 • Doorgang: Ø 120 mm
 • Inbouwmaat: Ø 159 mm
 • Geschikt voor G.R.P., roestvast staal en kunststof tanks met verschillende wanddiktes
 • Voldoet aan ISO 10088
 • Voldoet aan ISO 21487
 • Gatenzaag voordelig verkrijgbaar onder code VSAW159

Vergeleken met de ILT120

Naast de vernieuwingen is er ook veel onveranderd gebleven aan de geliefde ILT120. Zo is het unieke flens-in-ring ontwerp gebleven, wat het openen van het inspectiedeksel gemakkelijk maakt. Door het innovatieve ontwerp is de deksel eenvoudig te openen. Zelfs wanneer deze een langere periode niet is gebruikt. Afhankelijk van de inbouw is het zelfs mogelijk de inhoud van de tank te inspecteren zonder (alle) aansluitingen los te hoeven maken, dit zorgt ervoor dat er geen (wettelijk) verplicht additioneel inspectiedeksel gemonteerd hoeft te worden.

Beide producten zijn uit voorraad leverbaar. Meer informatie is te vinden op www.vetus.nl

terug