Hollandboat nu ook dealer van solide en onderhoudsarme aluminium tender Friislander 530

Hollandboat International Yachtbroker in Workum staat onder de meeste watersporters bekend als het adres voor luxe motorjachten en zeiljachten van 10 tot 18 meter. Daarnaast is Hollandboat nu ook leverancier van de Friislander 530. “Deze compacte no-nonsense aluminium tender van 5.30 meter is zeer robuust en geschikt voor de zowel de watersporter als voor de professional,” aldus Peter Scheffer van Hollandboat.

Onderhoudsarme boot

“We zien bij onze klanten steeds meer vraag naar een leuke boot om ‘erbij te hebben’. Tegelijkertijd willen deze mensen geen gedoe met onderhoud. Daar zien we precies de kans voor deze tender,” aldus Scheffer. De aluminium tender heeft een grote zelflozende kuip en geen houtwerk of schilderwerk wat kan beschadigen. Rondom is een stevige rubberen stootrand bevestigd. De kussenset is waterbestendig.

De Friislander 530 is verkrijgbaar met verschillende type motoren. Vanaf zo’n 50 pk tot 100 pk is gebruikelijk. In de grote showroom in Workum zijn reeds de eerste 2 exemplaren te zien.

Méér over de Friislander 530

Afmetingen: 5.30 x 2.20 x 0.50 meter
Bouwmateriaal: aluminium
CE-categorie: C
Prijs: € 39.500,- incl. BTW (met 100 pk Suzuki Four Stroke)

Meer informatie is te vinden op www.hollandboat.nl

Hollandboat International Yachtbroker
terug