Sealion Yachts nieuwe dealer van Astus Boats Trimarans

Daniel Leeuw van Sealion Yachts is aangesteld tot Nederlandse vertegenwoordiger van de trimaranjachten van Astus Boats. Deze Franse polyester zeiljachten worden gekenmerkt door de moderne en sportieve ontwerpen, de compacte hut voor de bemanning en haar spullen, de lage onderhoudskosten en het gemakkelijke transport per trailer naar andere vaarbestemmingen.

De drijvers kunnen eenvoudig door middel van telescopische beams op het water of aan land worden in- en uitgeschoven, wat het transport vergemakkelijkt. De betaalbare trimarans zijn geschikt om alleen te varen, maar bieden ook ruimte en comfort voor een vaartocht met vrienden of familie.

Astus Boats

Het nieuwste model is de in 2018 geïntroduceerde Astus 20.5, die afgelopen januari ook op Boot Düsseldorf te zien was. Deze Astus is ontworpen in samenwerking met VPLP Design en is net als de voorgangers eenvoudig en efficiënt te transporteren, op te tuigen en te hanteren. De gestroomlijnde romp zorgt ervoor dat deze trimaran soepel door het water glijdt. De boot is personaliseerbaar met meerdere opties voor elke vaarstijl.

Sealion Yachts levert de Astus 20.5 trimaran vanaf € 26.900. De Astus Boats zijn momenteel verkrijgbaar in drie modellen: Astus 16.5, 20.5 en 24. Eind 2020 wordt de nieuwe Astus 22.5 verwacht die de Astus 22.1 zal vervangen.

Meer informatie is verkrijgbaar op www.sealionyachts.nl

Astus Boats
terug