De Boarnstream International Motoryachts houdt Expo Weekend

De nieuwste modellen van de Boarncruiser Elegance en Marex bewonderen? Dat kan in het weekend van vrijdag 6 en zaterdag 7 maart op het De Boarnstream Expo Weekend. Beide dagen is de werf op de Industriewei 2 in het Friese Jirnsum van 10.00 tot 16.00 uur geopend.

Boarncruiser Elegance
De Boarncruiser Elegance behoort – zoals de naam al aangeeft – tot de meest stijlvolle modellijnen van de Friese werf. Kenmerkend zijn de unieke styling, grote binnenruimte en het feit dat alles zich op salonniveau afspeelt. Daar zijn sensationele prestaties aan toegevoegd. Kortom: een mediterrane schoonheid met een verfijnde mix van kleuren en materialen gecombineerd met het functionele, nuchtere karakter van de Nederlandse jachtbouw.

Op de show zijn de volgende Elegance jachten te zien:

  • Elegance 1200
  • Elegance 1280
  • Elegance 1360
  • Elegance 1440
  • Elegance 1670

Marex
Naast bouwer van luxe stalen motorjachten is De Boarnstream International Motoryachts ook importeur van Marex motorjachten uit Noorwegen. Deze hoogwaardige polyester schepen, in lengte variërend van 21 tot 37 voet, zijn geschikt voor zowel het ruime (kust)water als voor het binnenwater. Zowel rustig varend als met het gas vol open bieden de jachten comfort, waarmee de Marex geschikt is voor alle leeftijden.

Van Marex zijn de volgende modellen aanwezig:

  • Marex 310
  • Marex 320
  • Marex 373
  • Marex 375

Traveller 46
De 46 Traveller doet officieel niet mee aan de show, maar kan op verzoek toch ook bezocht worden. Dit jacht wordt door de werf ook wel gekscherend een ‘ruimtewonder’ genoemd. Ze is namelijk opvallend ruim (35% méér m² op salondeck-niveau in vergelijking met de Traveller 43) met drie slaapkamers en twee toiletruimtes.

Een bezoek aan het Expo Weekend is gratis.

Meer informatie is te vinden op www.boarnstream.com

terug